nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 21
aria spune:
Bun gasit!
Dadaina, iti spun cu intarziere LA MULTI ANI!Nu mi-am dat seama de ieri, de bine ce am ametit pe forum...Iti urez toate cele bune si nastere usoara!
Am venit de la spital, am facut analize, consult preanestezi, consultul obligatoriu.edicii mi s-au parut foarte draguri, isi fac treba bine. Nu am fost multumita de faptul ca am fost programata la 9 la analize si abia la 10.30 le-am terminat, dar...se mai intampla.Am platit exudatele, caci am semnat vechiul contract in care nu erau incluse, plus consultul obligatoriu la ginecolog.
Am uitat s aintreb ce produse de igiena folosesc ei la neonatologie, s aimi iau si eu acasa din timp. Parca am citit aici ca folosesc bepanthene drept crema...macar atat sa stiu s aimi cumpar.
DadaIna spune:
Multumesc pentru urari Aria .Imi pare rau ca a trebuit sa astepti asa de mult la analize.Eu cred ca am avut noroc ca era liber si nu a trebuit sa astept de loc. Noi amandoi in maxim 20 de minute am terminat cu toate analizele gratuite.
Eu am sa iau la mititica mea Sudocrem cica Bephantenul nu face ce face crema asta. Oricum medicul meu de familie care e si pediatru mi-a zis ca in primul rand dupa toaleta trebuie aerisita bine zona si sa fie perfect uscata la poponet.Apoi aplicata crema si pus scutecel curat.Pe cat posibil lasat cat mai mult pielea sa respire.
Cred ca in curand incepem capitol nou
madline82 spune:
DAda, pe tine cand te-a mai chemat la cons? PE mine m-a chemat la 38 sapt..am emotii, sper sa nu nasc pana atunci. Si inca ceva, ma gandeam daca ma duc la 38 de sapt cu trimiterea pt internare, oare nu imi poate deconta si consultul ala? Zic si eu, o sa o intreb pe fata de la receptie, ca doar trimitrerea e valabila 30 zile, deci o pot folosi si la nastere.
Daca faceti capitol nou, sa treceti iar burticile si mamicile
DPN 15-22 mai, fetita
speedy2 spune:
Nu se poate folosi aceeasi trimitere si pentru consultatie si pentru nastere.
Cu trimitere nu platesti consultatia doar la medicii angajati.
Dar intr-o luna cred ca ar putea sa-ti dea 2 trimiteri. O folosesti pentru consultatie si apoi mai ceri una la de madicul de familie.
DadaIna spune:
Si eu voi merge fix la 38 de saptamani la dr. imediat dupa sarbatori.Sper sa nu se intample nimic pana atunci Nu cred ca e valabila trimiterea aia de internare si pentru consultatie, chiar nu stiu, trebuie interesat. Si eu internarea am luat-o deja de la medicul de familie de pe data de 18.Am calculat eu si sper sa nu ma mai duc cu sarcina inca 9 zile dupa DPN sa nu mai fie valabila trimiterea(parca 1 luna sunt valabile).Oricum cand mi-am facut programarea mi s-a spus de la receptie ca voi plati 90 ron. Nu mi se pare deloc mult asa ca voi plati decat sa ma mai duc inca o tura pentru trimitere la medic.Cat mai deconteaza cu trimiterea dau pe taxi pana la medicul de familie si tot acolo am ajuns
oiyoy spune:
aria ai asteptat la analize pentru ca recoltarile se fac pana in ora 10 sa le poata trimite la laborator, care este in alta locatie din Iasi( scrie pe buletinul cu rezultate). Abia pe urma se fac ekg-urile pentru care iti da rezultatul pe loc.
madline82 aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu nu cu mult timp in urma si nu m-am prea lamurit. Mamaluighe zicea ca e posibil sa se regaseasca ambele anestezii pe factura finala. nush ce sa zic?!
38 saptamani, DPN 5 mai
speedy2 spune:
Oiyoy, te-a programat pentru cezariana? La mine DPN e 10 mai si deja vroia sa ma programeze pe 28 apr ( ca pleaca ea cateva zile) dar mi s-a parut prea devreme si am zis ca astept sa se intoarca. La ce dr esti?
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speedy2 Dupa ce v-ati externat v-au mai chmeat pentru schimbarea pansamentelor? |
Te mai cheama la 7 zile pt scosul firelor, atat. Eu am fost un caz mai "fericit"si am mai mers inca 2 sapt la arcadia pt schimbatul pansamentului pt ca dupa o sapt a inceput sa imi curga operatia. Nu va speriati, nu se intampla asa de obicei, doar in cazul meu. Si dr a zis ca asa ceva nu a mai patit cu nimeni