nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Gata fetelor, am venit si noi de la ARCADIA!

In primul rand DADAina, la multi ani, sa fii fericita, s ai parte de o anstere naturala usoara sau cat se paoet de usoara si sa ai un bebic sanatos! Astazi ne-a luat lama, am facut eco si cons si am platit cat ai platit tu data trecuta, deci f de treaba doctorita!!

Alyna B
, voiam sa stiu daca in afara de costul cezarienei care implica anestezie( indiferent de care), ai mai platit si epidurala??

Azi am semnat si noi contractul, dar sicner nu prea m-am uitat pe el ca sunt obosita..Am semnat pt nastere naturala care este 2480lei.Am platit un avans de 1000 lei, mi-a zis sa dau cat vreau:)), m-a amuzat chetsia asta, maia les ca stiam ca se da 30 % din suma totala nedecontata.In fine.

Bebelina mea are 2518 gr, e un pic mai finutza la gramaj, si sper sa nu se faca f mare.

Ne-a mai cheamt dr peste 3 sapt, adica la 38 sapt.Intre timp la 37 sapt facem analizele gratuite si cons preanestezic.

DPN 15-22 mai, fetita

Madline, eu nu am facut epidurala.....am vrut sa nasc natural natural, fara nici o injectie/medicament......dar din pacate nu s-a putut si tot la cezariana am ajuns....
felicitari pt bebelina, stai linistita ca nu o sa mai creasca asa de mult ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Dada LA MULTI ANI !!! scumpa mea , multa sanatate, fericire si numai bucurii! Nastere usoara si o bebelina frumoasa si sanatoasa
Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumesc de urari Alyna Sa dea dumnezeu sa se implineasca ceea ce ai scris!
Eu scriam o listuta in word pentru iubi meu cu ce cumparaturi trebuiesc facute pentru sarbatori. Vroiam sa merg si eu insa nu vrea sa ma poarte prin aglomeratie, sa imi mai vina rau prin piata sau prin market.De obicei in casa eu fac piata si eu ma ocup de toate treburile la bucatarie si in general cele legate de menaj, ca asa e firesc, insa daca s-a oferit saracutul de el am sa ii fac damblaua desi stiu ca pe langa lista care i-o fac pune in cos cu nemiluita . De asta nu prea sunt de acord eu sa mearga.Insa anul asta fac exceptie. Micul hipopotam sta acasa sa-si protejeze bubulina din burtica Sunt curioasa daca se descurca la vopseaua de oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

buna fetelor,
astazi am semnat contractul si am aflat si eu ca s-a scumpit pachetul de nasteri.Nastere naturala acum este 2480, nu stiu exact cat era inainte dar oricum mai putin.Cand am intrebat-o pe tipa de la consiliere mi-a spus ca au inclus exudatele in pachet, inainte se plateau separat, acum ca sa fie sigure ca le face toata lumea le-au inclus in pachet, plus ca s-a scumpit si ziua de spitalizare de la 450 lei la 470lei. Asta de acum o luna de zile.Oare daca se mai modifica ceva in lista de preturi o sa fie cost suplimetar daca am incheiat azi contractul, sau raman la preturile de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

irinuk,cat a trebuit sa dai avans?ca acusi ei eu trebuie sa merg sa il semnez.cred ca tu esti cam in perioada cu mine,cate sapt ai?
CU eventualele scumpiri dupa semnarea contractului,daca vor fi,cica este o nota in contract care spune cate ceva despre acest aspect,sa te uiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

eu am dat 2000 lei avans,sa-mi ramana mai putin de dat atunci la nastere, dar as fi putut da 1500 deocamdata.
Am 33 saptamani, DPN 08.06.2011 la dr. Samoila, nastere naturala (deocamdata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

am inteles...eu am 34s ,dar fiind ca voi face cezariana cred ca intre 18-24 mai o voi programa...sau in jurul acestei perioade,deci nu ne vom vedea pe acolo cum am crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speedy2 spune:

Dupa ce v-ati externat v-au mai chmeat pentru schimbarea pansamentelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Fetelor, puteti da avans cat vreti la semanrea contarctului!
Noi am semant ieri si am dat 1000 lei, dar puteam f bine da si 500.Deci e ok cu orice suma.

Eu sunt tare curioasa daca optez pt nastere naturala, cer apoi epidurala, si daca inetrvine ceva nasol si imi face cezariana, la final cat voi plati??? cezariana plus epidurala sau doar cezariana?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Alyna B , ms de raspuns, credeam ca ai facut si epidurala, pt ca asa am inteels de la restul fetelor de pe forum,acum s-a elucidat misterul..ramane doar intrebarea mea de mai sus

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput