nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 19
DadaIna spune:
madline82 multumesc din suflet pentru urari! Si tie, de fapt tuturor gravidutelor le doresc nastere usoara si sa ne dea cel de sus bebici sanatosi si frumosi
Eu m-am serbat duminica cu sotul si cativa prieteni si abia asteptam sa ajung acasa de la restaurant ca ma durea fundul de atata stat pe scaun
Ma mai ridicam eu dar oricum a fost aiurea.Azi m-am rasfatat dimineata cu sotiorul si apoi dupa amiaza singurica acasa, am papat tort, prajituri si am stat mai mult in pat
Ma bucur ca e totul ok si la tine ca ti-ai luat de o grija cu semnarea contractului si ca mititica e bine!
Si eu mai merg dupa sarbatori sa vedem cum stau treburile cu micuta.
Ariaeu tot la primul bebe sunt!
Va pupic!
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speedy2 Merci mult pentru raspuns, Stefana. Ce medic anestezist ai avut? Consultul preanestezic mi l-a facut Dr Burlacu, mi-a placut f mult de ea. Ai putut sa alegi? DPN 10 mai |
Medici anestezisti la nasterile programate sunt cei doi medici angajati: dr. Tutuianu si dr. Lunca. Amandoi sunt fff draguti. La mine a fost dr. Lunca, care e o scumpa.
In rest, medici colaboratori doar daca sunt de garda, asa am auzit.
Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Stefana spune:
La multi ani, DadaIna, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si o bebita sanatoasa si frumoasa!!!
Speedy, mi-au facut Clexane cat am stat acolo, una pe zi, deci 4. Eu nu stia de asta inainte, dar a fost ok. Plus, am purtat ciorapi speciali anti-tromboza. Tot ei iti dau.
Cezariana o stabilesti impreuna cu dr, in functie de particularitatile sarcinii. Bineinteles ca ai si tu un cuvant de spus. Eu mi-am ales singura ziua, la 39s si 1 zi. Oricum, nu speram sa ajung pana acolo, pt ca mai multi medici m "amenintasera" ca nu ajung nici la 38s, ca era mare bebe. Si cred ca ar mai fi stat, pt ca nu am avut nici un semn inainte de ceza. Imi venea in ziua operatiei sa sun sisa reprogramez
gravidacori spune:
stefana,ai platit aceste injectii,separat de contract?
se fac la oricine face cezariana sau depinde de caz?nu stiam nimic de ele.....
Stefana spune:
Nu, Cori, n-am platit nimic in plus. Doar venea asistenta zilnic si-mi facea injectia, in mana, si mi-a zis ce e.
speedy2 spune:
Multumesc mult Stafana.
Am fost ieri la control. Am intrat in sapt 38 si dr m-a anuntat ca sapt viitoare lipseste cateva zile si mi-a propus sa programma cezariana inainte de plecarea ei; ar fi la inceputul sapr 39 ceea ce mi se pare cam devreme. I-am spus ca prefer sa nu ma grabesc. Oricum m-am cam stresat ca imi spusese ca nu mai pleaca din Iasi.
Stie cineva daca se pot programa cezariene si in week-end?
Si nu a trebuit sa continui si acasa cu Clexane?
Multa sanatate la toate burticile.
DPN 10 mai
AlynaB spune:
citat din mesajul lui aria Multumim de primire! Alina B, cum adica nu a prins rahi???Eu ma tem de asta si doctora mea spune ca nu s epoata sa nu prinda rahi... |
nu vreau sa te sperii, de obicei nu sunt probleme..... Doar ca eu am vrut sa nasc natural, m-am chinuit 14 ore....eram extenuata, nu mai stiam nici ce e cu mine....din cauza asta nu a prins/
AlynaB spune:
citat din mesajul lui oiyoy Alyna mi-aduc aminte cand ai povestit ca ti-au facut ambele anestezii...insa tu ai fost un caz "fericit" (scuze, nu stiu daca e cea mai potrivita formulare).Nu cred ca se aplica in general. Sotul meu e ingrijorat de partea financiara si de situatiile imprevizibile. Ca si mine de altfel. 37 saptamani, DPN 5 mai |
exact! si dr a zis la fel.Si noua ne era frica la partea financiara, nici nu ma gandeam ca o sa ajung la cezariana....plus inca o zi de spitalizare....ma asteptam sa platesc la greu, dar nu am platit decat cezariana...