Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Lasa sa fie fitoasa, mai ales cu baietii. Sa sara imediat sa ii faca pe plac!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

...asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

vreau sa va zic despre ceva ce mie mi se pare interesant.
pe hotnews punct ro am gasit un articol-interviu despre o conferinta. Incerc sa pun link, poate ma lasa:
http://smartwoman.hotnews.ro/adriana-titieni-exista-metode-care-pot-inlocui-santajul-etichetarea-bataia-si-de-asemenea-exista-metode-care-contrazic-aproape-tot-ceea-ce-am-invatat-noi-despre-a-fi-parinte-in-mod-traditional.html

cititi, poate vi se pare interesant. eu as vrea sa ma duc la conferinta, ca e sambata.
Trebuie sa intrati pe site-ul asociatiei sau pe itsy bitsy la Meditatii pentru Parinti daca vreti programul conferintei.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Suna bine! Daca ajungi la conferinta te asteptam sa ne povestesti ce si cum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
mire...n-am citit ink de bilantul vostru....dar vad fac fetili comentariu....pai mai mama...trecand peste faptul ca mare arata f bine...ce vrei..la mall....se cer niste masuri exacte...intrebare...voi 2 cand erati mici...cum ati mancat....poate seamana cu vreounul dintre voi....o sa vb noi despre tzatzaiala...am aj la niste concluzii poate o sa te ajute...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eu cand eram mica manacam si peste crud daca-mi dadeai. Se pare ca nu mi-a trecut niciodata foamea.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Subscriu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Oho da ce va mai chinuiti cu dintii. Cati aveti acum?
Mara a simtit ea carcoteala mea si de dimineata a papat vreo 80 de g de iaurt cu vanilie.

Mire......8 bucati dinti avem, doua masele cu coltzii pe afara, si inca 2 masele tip vulcan .
Si a mea m-a uimit azi, a mancat vreo 90g musli cu lapte, miere si magiun de topoloveni, si lapte din bibe, after.

Sorina, mami de Diana si Iris

Wow, ce de dinti!!! Va invidiez. Noi nu prea avem cu ce roade. Il asteptam pe al 7-lea care intarzie sa vina.

Mergi la inceput

Citat:

Eu cand eram mica manacam si peste crud daca-mi dadeai. Se pare ca nu mi-a trecut niciodata foamea.

Ce funny suna asta....

Eu am fost o scarboasa la mancare cand eram mica....mi-am terorizat mama. Ii spuneam saraca numai balarii, de genul : "Ficatul are coada", "Laptele miroase a carpa de vase"...varsam instantaneu, daca vedeam rosii sau gogosari, ardei in ciorba...de-astea faceam.
Acum...platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

BF ma bucur ca e bine Dani, f interesante temele abordate la conferinta. Ma batea un gand sa vin si eu, apoi am vazut ca e vorba de o zi intreaga, asa ca m-am razgandit. Asteptam rezumat daca ai timp si chef.

Ale1212xa super tatic! Si al meu o plimba, dar doar cand il rog eu.

Nyny ma gandeam, poate ne pui poze si cu tine, sa ne cunoastem mai bine. Eu una cand va scriu, va si vizualizez.

Sorina 8?? Wow...pai mai aveti putin si scapati, sper eu at mai putin. Sa-i fie de bine masa "printesei bob de mazare". Nu te superi da?

Ruxita unde ai gasit aia cu intarcatul in post? Mi se pare hilar. Aseara am visat ca am fost la voi in vizita si Kay a adormit singur in pat cu un biberon in mana. M-am uitat la pozele voastre aseara si cred ca de la aia mi s-a tras. Ai doi copii tare frumosi, sa-ti traiasca!

Gratiana am vazut mica pianista. Deci tati e artist?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Ce funny suna asta....

Eu am fost o scarboasa la mancare cand eram mica....mi-am terorizat mama. Ii spuneam saraca numai balarii, de genul : "Ficatul are coada", "Laptele miroase a carpa de vase"...varsam instantaneu, daca vedeam rosii sau gogosari, ardei in ciorba...de-astea faceam.
Acum...platesc.

Sorina, mami de Diana si Iris

...sotul meu avea ceva cu carnea de porc...."porcul asta a facut pipi pe el".....avea si copilu dreptate, ca uneori porcul miroase...ciudat...eu insa am mancat de toate, n-am fitze, numai cu slanina nu ma impac de nici o culoare sper ca asta micu sa fie undeva la mijloc, ca asa e mai bine, nici sa manance chiar orice, dar nici pretentii de limbi de papagal

doarme deja de 2 ore

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
Sorina 8?? Wow...pai mai aveti putin si scapati, sper eu at mai putin. Sa-i fie de bine masa "printesei bob de mazare". Nu te superi da?

8 dinti si..aproape 4 masele....le astept sa iasa ca pe sfintele moaste...ca poate ne da o pauza...
Doamne-fereste de suparare...pe mine ma amuza...si eu ii zic in toate felurile, ma distreaza ca e asa mica si asa voluntara.(cand nu intinde coarda prea tare..)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

...sotul meu avea ceva cu carnea de porc...."porcul asta a facut pipi pe el".....avea si copilu dreptate, ca uneori porcul miroase...ciudat...eu insa am mancat de toate, n-am fitze, numai cu slanina nu ma impac de nici o culoare sper ca asta micu sa fie undeva la mijloc, ca asa e mai bine, nici sa manance chiar orice, dar nici pretentii de limbi de papagal

doarme deja de 2 ore

Deci.."porcul a facut pipi pe el"..."limbi de papagal" Foarte tareee!

Si a mea doarme, de o ora jumi...i-o fi rau? Trebuia sa manance la ora 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

n-am auzit de legatura cu intarcatul si postul, dar de intarcat si vara am auzit, ca atunci au nevoie de lichide mai multe, iar intarcatul ar insemna sa ii privam de cele necesare, unii fac un fel de greva de orice alt lapte......eu mi-am propus ca in vacanta asta de pasti sa rezolv problema, dup-aia incepe "distractia" la turatie maxima (proiecte&stuff...)

sorina, aproape v-am ajuns din urma, stefan tot 8 dinti, o maseluta 80% iesita, alta undeva pe drum, restul "vulcan", cum ai zis

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput