Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

n-am auzit de legatura cu intarcatul si postul, dar de intarcat si vara am auzit, ca atunci au nevoie de lichide mai multe, iar intarcatul ar insemna sa ii privam de cele necesare, unii fac un fel de greva de orice alt lapte......eu mi-am propus ca in vacanta asta de pasti sa rezolv problema, dup-aia incepe "distractia" la turatie maxima (proiecte&stuff...)

sorina, aproape v-am ajuns din urma, stefan tot 8 dinti, o maseluta 80% iesita, alta undeva pe drum, restul "vulcan", cum ai zis

_
mama lui Stefan, pui scump

...sa iasa repede maselele....
Mie mi se pare ca ies greeeu tare....o mai ajut, cand o dau cu gel...asa mi-a zis doc...s-o masez mai apasat...dar imi e cam mila, saraca...si oricum, ma musca de-s gata sa raman fara falange, cand o dau cu gel..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77
Wow, ce de dinti!!! Va invidiez. Noi nu prea avem cu ce roade. Il asteptam pe al 7-lea care intarzie sa vina.

Oooo, nu ne invidia...n-ai de ce!
O dor asa de tare..offf, nici biscuitii care-i placeau nu-i mai poate manca...ii suge in guritza sa-i inmoaie, apoi ii scoate in palmutza, ii strange, sa-i faca pasta, si apoi ii linge din palmutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nyny ma gandeam, poate ne pui poze si cu tine, sa ne cunoastem mai bine. Eu una cand va scriu, va si vizualizez.

DONE...

Am gasit cateva nu foarte reusite... eu nu prea am poze cu mine.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

BF ma bucur ca e bine Dani, f interesante temele abordate la conferinta. Ma batea un gand sa vin si eu, apoi am vazut ca e vorba de o zi intreaga, asa ca m-am razgandit. Asteptam rezumat daca ai timp si chef.

Ale1212xa super tatic! Si al meu o plimba, dar doar cand il rog eu.

Nyny ma gandeam, poate ne pui poze si cu tine, sa ne cunoastem mai bine. Eu una cand va scriu, va si vizualizez.

Sorina 8?? Wow...pai mai aveti putin si scapati, sper eu at mai putin. Sa-i fie de bine masa "printesei bob de mazare". Nu te superi da?

Ruxita unde ai gasit aia cu intarcatul in post? Mi se pare hilar. Aseara am visat ca am fost la voi in vizita si Kay a adormit singur in pat cu un biberon in mana. M-am uitat la pozele voastre aseara si cred ca de la aia mi s-a tras. Ai doi copii tare frumosi, sa-ti traiasca!

Gratiana am vazut mica pianista. Deci tati e artist?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Doar nu crezi ca eu am de gand sa stau de la 10 dim la 7 seara. Nici la servici nu stau atat....
Ma gandeam sa imi aleg o tema mai importanta, ca sunt pe speakeri si teme si sa merg la o cuvantare....poate max 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Gratiana am vazut mica pianista. Deci tati e artist?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

A facut liceul de muzica, sectia pian, soacra-mea a fost profa de vioara, doi strabunici fagotisti asa ca buburuza are de unde sa mosteneasca. Oricum pe la trei ani ne-am propus sa incepem orele de vioara cu buni, just for fun. Daca ii va placea vom continua dar nu profi ci la nivel de amator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
Wow, ce de dinti!!! Va invidiez. Noi nu prea avem cu ce roade. Il asteptam pe al 7-lea care intarzie sa vina.

O dor asa de tare..offf, nici biscuitii care-i placeau nu-i mai poate manca...ii suge in guritza sa-i inmoaie, apoi ii scoate in palmutza, ii strange, sa-i faca pasta, si apoi ii linge din palmutza...

Sorina, mami de Diana si Iris

Saraca puiuta! Of, mi-e o mila de astia micii cand sufera.
Bine ca a gasit ea solutia, sa ii sfarame....asta ca sa stii ca ai o fetita desteapta foc.

Sa il fi vazut pe al meu aseara, urca scarile in 4 labe, si cand se sprijinea pe mana stanga, o lua repede si se uita la ea si plangea cu jallleeee mareeee.....
uof.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Da, dar o sa scapati mai repede de chin, pe cand noi....

Mergi la inceput

Gata, am plecat in parc. E prea frumos afara pt a sta inauntru. Asa ca scoatem tricicleta la bataie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Saraca puiuta! Of, mi-e o mila de astia micii cand sufera.
Bine ca a gasit ea solutia, sa ii sfarame....asta ca sa stii ca ai o fetita desteapta foc.

Sa il fi vazut pe al meu aseara, urca scarile in 4 labe, si cand se sprijinea pe mana stanga, o lua repede si se uita la ea si plangea cu jallleeee mareeee.....
uof.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Off, saracutzul Dani...si eu mor de mila lor cand ii vad ca sufera...as face orice sa treaca la mine durerea inzecit...
Poate e mai bine puiul, cand ajungi acum acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

n-am auzit de legatura cu intarcatul si postul, dar de intarcat si vara am auzit, ca atunci au nevoie de lichide mai multe, iar intarcatul ar insemna sa ii privam de cele necesare, unii fac un fel de greva de orice alt lapte......eu mi-am propus ca in vacanta asta de pasti sa rezolv problema, dup-aia incepe "distractia" la turatie maxima (proiecte&stuff...)

sorina, aproape v-am ajuns din urma, stefan tot 8 dinti, o maseluta 80% iesita, alta undeva pe drum, restul "vulcan", cum ai zis

_
mama lui Stefan, pui scump

...sa iasa repede maselele....
Mie mi se pare ca ies greeeu tare....o mai ajut, cand o dau cu gel...asa mi-a zis doc...s-o masez mai apasat...dar imi e cam mila, saraca...si oricum, ma musca de-s gata sa raman fara falange, cand o dau cu gel..

Imi pare tare rau ca sufera asa tare Iris.... Eu am gasit o solutie pentru muscatul de degete. Cu cealalta mana tin o periuta de dinti de-a ei(am luat din DM un set de 3 periute, pe varste) si i-o pun intre dinti in timp ce ii masez gingia unde ma intereaza.Nu-i convine, incearca sa o scoata, dar pana se dumireste ea deja i-am dat cu gel. Ca era jale cat de rau ma musca

Trebuie sa facem Priorixul. L-am tot amanat din diverse motive si ma gandeam sa merg azi cu ea, dar m-am razgandit....a mancat azi la pranz TOT ce i-am pregatit(o farfurie(de-a noastra) cu mancare) e a 3-a zi de mancat bine...nu o duc la vaccin nici batuta s-o luam de la capat cu febra si maraieli...n-au intrat zilele in sac, mai e si saptamana viitoare timp

Mergi la inceput