Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna tuturor!!

felicitari din suflet mamelor "intarcate", se pare ca eu o sa raman de caruta...recunosc, nici nu depun eforturi serioase in sensu asta...aseara a dormit singur, peste vreo 2 ore s-a trezit, luat in brate...adormit la loc...peste juma de ora aceeasi figura.....pe la 3 iar.....cu ocazia azta am auzit si ploaia de afara si am iesit pe terasa sa strang rufe....doar ca pe la 7 tot la tztz a ajuns, f putin insa.....

BF, poate niste comprese reci pe locul cu pricina, sa mai scada inflamatia.....zic si eu....foarte interesant stirea aia pe care ne-ai dat-o. ma gandema ca ar trebui chiar cursuri obligatorii macar o data pe luna, ca in continuare multi copii sunt crescuti ca acum 30-40 de ani, nu ca ar fi fost rau atunci, dar.....si conteaza f mult ca tinerele mame sa fie bine informate si sa aiba puterea de a nu se lasa influentate de mame/soacre "bine-intentionate".

stefan s-a lovit aseara cu fruntea de piciorul mesei si instantaneu s-a invinetit, incepuse sa se si umfle, asa ca i-am pus niste felii de cartof, i-am pus si o caciulita sa i le tina....in juma de ora nu mai avea nimic, doar o usoara vanataie, dar nici o umflatura, nimic. asa ca recomand in situatii similare felii de cartof!

_
mama lui Stefan, pui scump

nu trebuie sa te inhami la vreo carutza! ca nu e nicio competitie... intzarca-l cand te simti tu/el pregatit/a...
eu mi-am propus sa-l intzarc pana in luna mai (pentru ca o asteptam pe mama) si pentru ca vine vara (si nu stiu inca de ce nu se intzarca copilul vara)
si mi-am mai propus sa-l intzarc dupa 1 an si 2 luni (asa cum am intzarcat-o si pe Ela)... nu am nicio explicatie pentru asta, a fost doar un fix...
si cand am inceput intzarcarea n-am sperat ca o duc la capat... am zis treptat, mai vedem cum reactioneaza, cum tolereaza, cum ne descurcam... am zis hai sa nu-i dau la amiaza si am reusit... am zis hai sa nu-i dau nici la culcare... si am reusit... hai sa nu-i dau nici cand se trezeste noaptea, cu chiu cu vai, am reusit! au fost pasi marunti, al doilea strict dependent de reusita primului...

Sa recunoastem, totusi meritul lui simply, ea ne-a motivat si ne-a aratat ca "dracu nu e atat de negru", ca "deci, se poate..." ... in rest, a fost o aventura personala.

Tot de ce ai nevoie e hotararea... ca in rest, se rezolva. Bafta in tot cazul! Fie ca alaptezi in continuare, fie ca-l intzarci treptat, fie ca-l intzarci brusc. Alege ce e mai bine pentru voi.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Neata fetele,

Dani a dormit f bine aseara. S-a mai marait el pana a ajuns taica-su in pat, adica pe la 12 si ceva, abia dupa ce l-a simtit acolo, langa el, a adormit adanc. L-am mai verificat peste noapte, nu a mai facut febra. Azi dimineata avea 37.1.
A mancat normal, LP, i-am dat 5ml de panadol. Preventiv. Ca mi-a zis soacra ca daca tot plec la servici sa ii dau, sa nu mai faca febra.
Vesel nevoie mare de dimineata.
si soacra si sotul au fost de parere ca mana nu arata atat de rau incat sa mergem la doctor.
E inflamat cam pe 4cm patrati si frige. I-am mai dat Silicea si dimineata.
Oare cate zile dureaza inflamatia asta?

BF...ma bucur mult ca Dani a dormit bine, papa normal si nu a mai facut temperatura!
Inflamatia...n-a idee cat poate dura..
Voi ati facut Infanrix-ul acum, nu?
Ca ma intreb de ce i l-o fi facut in manutza...asa a facut si Infanrix-urile de dinainte (2, 4, 6 luni)?
Noi Infanrix-ul l-am facut numai in piciorus...BCG si Priorix in manutza...

Sorina, mami de Diana si Iris

Da, am facut Infanrix Penta acum. Cele de la 2,4 si 6 luni le-a facut in picior.
Priorixul in mana.
Stii ce mi-e ciuda? Ca nu mi-am dat seama sa dau mana dreapta in loc de stanga. Am intrebat pe doc la ce mana, ea a zis ca indiferent. Uof. Daca facea la dreapta pun pariu ca nu se activa BCG-ul.
Faza e ca eu sunt la primul copil si la primele vaccinuri, ele vaccineaza copii in fiece zi....ar putea asistenta aia sa stie ca nu se fac la 1.5 cm de BCG.....mor de ciuda ca nu am dat mana dreapta. Dar Dani plangea, facea galagie mare, vroiam sa scape cat mai repede de plans si agitat....si pe repede inainte....of.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF, offf bine ca nu a mai facut febra. Poate trece repede si inflamatia.

Nu-ti mai face mustrari de constiinta. Asa a fost sa fie. Am invatat si noi ceva din asta. Eu sunt la al doilea copil si nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca s-ar putea activa BCG-ul. Nici nu mai stiu in ce mana i-a facut Priorixul. La al treilea copil sigur o sa stiu...

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

Citat:

neatza

cafea mai e??? am o lene...de ma doare

ieri m-am durut capu ingrozitor vreo 2 ore...a trecut doar dupa ce am facut o baie de vreo ora...

astazi e o vreme...ba ploua, ba e innorat...clar nu avem unde iesi afara...o sa ii facem lui mami capu calendar

Ale1212xa...sorry de durerea de cap...bine ca ti-a trecut...Baie de o ora zici...oaaa...lux curat!
Vremea e tare aiurea si la noi...

da, a vazut sotul ca imi e rau si l-a luat pe Dragos la o plimbare cu ordinul clar sa fac o baie si sa ma culc oleaca...am reusit sa stau in cada o ora dar ma simteam extraordinar dupa..nu mi-a mai trebuit somn...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Woooow... pai ce sa mai zic si eu? Asta DA ordin. De ce n-oi primi si eu?

Sa-ti fie de bine balaceala

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si am mai auzit-o si pe asta "nu se intzarca in post"... Oare de ce?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
da, a vazut sotul ca imi e rau si l-a luat pe Dragos la o plimbare cu ordinul clar sa fac o baie si sa ma culc oleaca...am reusit sa stau in cada o ora dar ma simteam extraordinar dupa..nu mi-a mai trebuit somn...

Woooow... pai ce sa mai zic si eu? Asta DA ordin. De ce n-oi primi si eu?

Sa-ti fie de bine balaceala

Subscriuuu!
Vreau si eu sa-mi ia omul copilul la plimbare si sa-mi dea ordin sa ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
Mire...felicitari pentru bilantul Marei!..ohoo, 80cm...ce fetitza inalta si frumoasa! Cu greutatea...ai dat glas exact situatiei in care suntem si noi. Si iris a fost grasuna multa vreme, si peste medie cu raportul inaltime/greutate..tot intre 6 si 7 luni avea 8 kg..la 7 luni avea 8.280...dar de atunci, la noi au inceput dintii, si nu s-au mai oprit. Si imi este teama ca nu se hraneste indeajuns, mai ales ca dupa masuratorile mele are maxim 76cm, si 9.850kg. E scundutza, si pare mai dolofana decat e de fapt...Poate vor papa si ele bine, vreodata...Nu am vazut pe nimeni sa dea "noroc" cu lapte, la majorat! Noi sa ramanem sanatosi la cap, pana atunci!

Oho da ce va mai chinuiti cu dintii. Cati aveti acum?
Mara a simtit ea carcoteala mea si de dimineata a papat vreo 80 de g de iaurt cu vanilie.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!!!!!!

sorina.......ce pot sa zic de irirs?
e ca printesa aia ce a dormit pe 100 de perne si tot a simtit bobul de mazare dedesubt..........
mais tii ca n-o fi vreo printesa??????????????

of offfffffffffffff

pupici!
o zi usoara!!!!!!!!

Bea..offf...tot nu te slabeste greata aia deloc?...
Ce-ai nimerit-o pe iris, cu printesa "Bob de mazare"...si noi ii mai spunem asa, ca e cam fitzoasa!

Lasa sa fie fitoasa, mai ales cu baietii. Sa sara imediat sa ii faca pe plac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Neata fetele,

Dani a dormit f bine aseara. S-a mai marait el pana a ajuns taica-su in pat, adica pe la 12 si ceva, abia dupa ce l-a simtit acolo, langa el, a adormit adanc. L-am mai verificat peste noapte, nu a mai facut febra. Azi dimineata avea 37.1.
A mancat normal, LP, i-am dat 5ml de panadol. Preventiv. Ca mi-a zis soacra ca daca tot plec la servici sa ii dau, sa nu mai faca febra.
Vesel nevoie mare de dimineata.
si soacra si sotul au fost de parere ca mana nu arata atat de rau incat sa mergem la doctor.
E inflamat cam pe 4cm patrati si frige. I-am mai dat Silicea si dimineata.
Oare cate zile dureaza inflamatia asta?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Bine ca s-a mai remediat situatia si Pufuletul e plin de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
mire...n-am citit ink de bilantul vostru....dar vad fac fetili comentariu....pai mai mama...trecand peste faptul ca mare arata f bine...ce vrei..la mall....se cer niste masuri exacte...intrebare...voi 2 cand erati mici...cum ati mancat....poate seamana cu vreounul dintre voi....o sa vb noi despre tzatzaiala...am aj la niste concluzii poate o sa te ajute...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eu cand eram mica manacam si peste crud daca-mi dadeai. Se pare ca nu mi-a trecut niciodata foamea.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Oho da ce va mai chinuiti cu dintii. Cati aveti acum?
Mara a simtit ea carcoteala mea si de dimineata a papat vreo 80 de g de iaurt cu vanilie.

Mire......8 bucati dinti avem, doua masele cu coltzii pe afara, si inca 2 masele tip vulcan .
Si a mea m-a uimit azi, a mancat vreo 90g musli cu lapte, miere si magiun de topoloveni, si lapte din bibe, after.

Mergi la inceput