Mamici inimoase de Constanta*147*
Raspunsuri - Pagina 8
georgipuia spune:
Neata fetele...
Ce vreme... de plans...
Crix, poate daca aveam experianta ta gandeam si eu ca tine... din fericire noi am intrat in jur de 8.30 si am fost ok tratate, repede si bine... cu medicii din ct (inclusiv ORL-isti) am avut insa experiente terifiante si mai ales de cand spitalul nostru e falimentar... eu la particular nu-mi permit... deci prefer "in deplasare"
Sper sa ne auzim mai des azi! O zi minunata!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Pisoi.. superbe modele... dar suportul pe care i-ai atarnat chiar m-a uimit... sa inteleg ca esti de meserie? sau e doar o pasiune?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Ehee, ca vb de medici si deplasare...si Georgi ziceai ca preferi deplasarea din motive financiare, pai stai asa ca nu e chiar roz nici in deplasare, financiar vb.
La hernia lui Luca operatia a ajuns sa fie ceva peste chiar, tariful celor de la Clinica Medstar din Cta, dar nu comparam medicii.
Daca mai socotesti si drumul, etc.
E clar ca alegem "deplasarea" ptr medici.
Sau cel putin eu asa as face.
Medicul este prima optiune.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
Ct
eu nu m-am apucat.Dar stii ceva o sa o fac si gata
Crix bafta azi la doctor
Suportul e dragut de prezentare e deosebit...Georgi nu cred ca a ramas neobservat de catre carevaDe multe ori prezentarea pune mai multa valoare pe obiectul in sine.
...si la mine cum a plecat elixirul(soarele) din potiune...cum a mai disparut din cheful de munca
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxanaz spune:
neata dragelor
Alinescule scrie si tu reteta la cornurile alea. cu toate ca am masina de paine busita.. poate framant in robot.
de vreme nu mai zic nimic ca-s pana peste cap de ea.
va pup, sa aveti o zi buna!
cris_82 spune:
neata fetele..
dodo buna rau cafeluta
fetele,voi ce o sa faceti de PAste?ce luati copilasilor?dar nasilor,finilor..ca pe praful asta celorlalti le dam dor binetze
Mirunel terorista
BAZAR
lulu77 spune:
cris, nu iau nimik nasilor, ca sunt la Bucuresti si ne vedem dupa Paste.
la fini- o pereche sunt divortati de 3 ani si deci ii voi lua finutului mic ceva- si atat , o pereche vor fi plekati la parinti in moldova, si vin peste vreo 2 luni.
la copil, trotineta ca asta vrea.de fapt el vrea si role, am gasit dar eu cred ca este prea mic si mai asteptam pana la vara viitoare.
nu mai sunt bani- ca in alti ani- si deci...ne mai stapanim la cadouri, trist dar adevarat
rox, cornurile le framanti la manutza, nu la MP, ca nu e nevoie, sunt atat de rapide, si umplutura se face dupa suflet(finetti, gem, brzna, cascaval, ciuperci, mere, etc)
Cornuri ffff moi
1 plic drojdie uscata
1 lingurita mica sare
2 linguri pline de miere albine
250 ml lapte cald
25 gr unt
500-550 gr faina
drojdia se pune in f putina apa calda si se lasa 10-15 minute.
amestecam bine toate ingredientele si adaugam si drojdia, si lasam la crescut.
intindem foaia, taiam forma dorita si punem umplutura, le ungem deasupra cu ou si bagam la cuptor...cat vrem/in fct de cuptor.
Edit: la umplutura de mere merge f bine adaugat si scortisoara si/sau stafide, nuci pisate, dupa imaginatie/gusturi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mihaela77O spune:
'neata...
m-am saturat de birocratie!
revin....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
batmanita spune:
va multumesc frumos pt urari ,sincer am fost surprinsa cand am citit urarile ,ma asteptam sa nu stiti cand este ziua lui denis exact ,dar se pare ca miha este cu adevarat 007.
lulu si pisoi felicitari pt minunatiile facute si pt rabdare.
si eu l-am operat pe denis tot la dr ursuleanul ,am preferat sa mergem la bucuresti pt sa auzisem numai lucruri de bine ,si ca foloseste endoscopul si nu mai cresc polipii dupa operatie.eu am fost operata de doua ori de polipi.
pupici la toate
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Denis!
Ce de mamici talentate pe aici ! Felicitari!
Dodo, nu am reusit inca nimic cu hainutele . Poate sapt. viitoare.