Mamici inimoase de Constanta*147*
Raspunsuri - Pagina 9
georgipuia spune:
Lulu... ai si tu dreptate, dar sa-ti zic care e bucuria la mine? Eu mi-am propus asa... sa plecam de sambata la Calarasi la verisoara mea... duminica mergem la zoo si ne plimbam pe la ea pe acolo, iar luni dimineata plecam devreme si suntem mai aproape de Bucuresti... Deci impusc si un mini-concediu, nu? cazare moca... Abia astept
Dodo... ai mare dreptate cu prezentarea... eu apreciez cercelusii aia, desi nu sunt genul care sa-i si port... dar pt suport...
Ati vizualizat filmuletul ala cu 2 bebe gemeni care se cearta?
http://www.220.ro/funny/Doi-Bebelusi-Se-Cearta-Pe-Limba-Lor/0Bw923elc0/
iata si replica cu testosteron...
http://www.realitatea.net/bebelusii-urlatori-se-intorc_822673.html
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna!
Alina: am notat reteta, sa vad cand imi fac timp sa le fac, ca-mi inchipui ca sunt buneee
Noi de Paste, mergem la tara la rude, ca nu am mai fost de foarte mult timp, cu mici cadouri pentru copii, sper sa fie si vreme buna, sa mergem si la padure. A doua zi probabil pe la nasii copiilor, sa vad ce o sa le iau.
La copii jucarii si sa vad ce le mai trebuie.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
mai fetelor, daca tot vine week-end-ul si se va sta mai mult in casa la ce vreme se anunta, notati si reteta de :
Clatite pufoase cu iaurt
200g faina
250ml apa minerala
300g iaurt simplu
3 oua
3 pachete zahar vanilat
50g unt topit
un varf cutit sare
se amesteca totul si se coc normal, ca orice clatite.
Pofta buna!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Fetele... am fi vrut si noi sa mergem duminica la teatrul de papusi cu copii si alte familii... a fost sotul in jur de ora 14 azi pe acolo sa ia bilete din timp si erau usile incuiate, nu tu program, doar afisat ca duminica la 11 este spectacolul X... am sunat si la un fix gasit pe net... nu raspunde nimeni... care are experienta necesara sa-mi spuna si mie daca e cazul sa ma agit sau gasesc si duminica vreo.. 10 bilete? Oare maine dimineata o fi careva pe acolo pe la ghiseu? merita sa dam o fuga si maine?
lulu77 spune:
geo, din experientza mea iti zic...la teatru daca este un spectacol bun/dorit sansa sa gasesti maine bilete nu prea mai exista.
majoritatea cumpara bilete cu o saptamana inainte, sau daca gasesti vei gasii f in spate.
au si sambata si duminica spectacol si fff aglomerat, mai ale sin sezonul rece.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Edit... bine ca nu am apucat sa le spun la copii care e planul, ca ne puneau la coltul de rusine acuma...
lulu77 spune:
gasiti voi alta activitate!
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
CRIXIA spune:
Am revenit! Va purta d-ra Alexia aparat dentar, dar dupa ce vor creste si maselele de 6 ani...poate la toamna.
Un we frumos va doresc! Liniste si caldura in suflete sa aveti, caci afara nu va fi prea grozav
blog magazin
lulu77 spune:
Mai Crixia, zau ca ma uimesti...vazui si celalalt blog pup manutzele muncitoare .
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Lulu... de activitate nu ducem lipsa... sincer.. we asta am un program de-mi vine sa plang... dar s-a aglomerat pe ultima suta de metrii si apoi... ne programasem in gasca de 4 familii si nu vroiam sa sparg gasca...