Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, dupa servirea mesei banuiesc ca ati aterizat direct sub dus! . ingenioasa palaria! eu si acu il mai hranesc pe andrei! nu vrea sa manance singur deloc......o sa-si revina la gradinita....sper ca doar n-o ramane flamand!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, da, amandoi am aterizat sub dus. eu tot mai sper ca i se va imbunatati metoda de a manca, vad insa ca nu-s progrese notabile, adica tot face o mare cocina in jurul lui. ca sa nu zic ca acum e incantat de cum pica diverse pe jos.

si sa stii ca si eu il mai hranesc pe david. dar el poate si stie sa manance singur, dar de multe ori se alinta si chiar imi zice sa-i dau eu. cand sunt mai suparata si ii zic ca n-am chef, atunci mananca singur.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, felicitari pentru scoala Adelisei! Ti-am admirat-o pe FB, este total delicioasa mancand pastele .

Cygni, bun revenit, chiar ma intrebam ce se mai intampla cu voi.
Nasol cu accidentul, bine ca sunteti teferi, erati toti 3 in masina?
Adelise este la gradinita de stat sau particulara? Saby imi plangea la stat, la particulara vad ca e ok pana acum.

Georgi, sa stapaniti sanatosi casuta si sa-ti realizezi toate dorintele legate de amenajare. Venim si noi la inghetata si limonada .

Vivela, si la voi venim sa ne uitam dupa avioane .

Monica, Saby a devenit fitzoasa la mancare de cateva luni, are zile in care abia mananca, si zile in care abia o putem satura. Oricum cei de acolo trebuie sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

http://www.tare.ro/quarterlife/1223346-bebelusul-betiv-din-restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
Cygni, ce bine ca a trecut si sunteti bine! ma bucur ca ne-ai mai scris si sper ca Alise sa se obisnuiasca usor la gradinita (e normal sa planga la inceput).

Vivela cam cat de des speli husa la scaunul de masa? tine o zi? felicitari mancaciosului mic, dar eu daca l-as fi lasa pe denis sa manance de capul lui, dupa 5 minute de balaceala din aia s-ar fi saturat si n-ar mai fi mancat. nicidecum sa se chinuie cu toata mancarea. si eu ii mai dau lui Denis sa manance acum(ocazional), desi poate foarte bine, fara sa se murdareasca. se sterge cu lingura pe gura.

georgiana bine ca si-a mai revenit Mihnea. ca si Carla, si eu ma abonez la curticica ta, si ma multumesc si cu o cafea. pana atunci, te astept sa te duc eu la tara la soacra-mea, in paradisul verde!

Luna felicitari pentru reusita! auzi, da' Adelise cand umbla asa dezbracata sau mananca legumele alea congelate e perfect sanatoasa sau mai muceste, mai tuseste? ca eu stiu si asa se intampla la noi, ca frigul favorizeaza lipirea virusilor/microbilor sau agraveaza o raceala.

oare Jadi ce mai face?

hai ca va las, ca-s cu inchiderea lunii...

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele va astept cu drag...to ce-mi doresc e s-o vad terminata si sa nu se lungeasca prea mult situatia in care suntem.
v-am lasat,trebuie sa-i fac sucul lui fiimiu caci acu apare.

Mergi la inceput

Cristina, husa e gen musama, deci o spal/sterg dupa necesitati.
sa stii ca te astept si pe la curticica mea (de 1500 mp), am pus mar, cais, piersic, cires si niste iarba, deocamdata. te tenteaza ceva?

apropo de pomi, am pus la incoltit un sambure de mango. culmea, a incoltit, o sa-l transplantez in curte sa vad ce lighioana o iesi din el. am de gand sa fac la fel cu un sambure de avocado.

vrea cineva urzici? am facut o cratita intreaga si vad ca numai eu mananc din ele (desi stiu ca imi pica tare greu, habar n-am de ce, n-am patit-o pana acum cu nimic altceva).

Mergi la inceput

urzici? brrrrrrrrr .......nu pot sa le suport.cred ca e din cauza ca m-au cam altoit ai mei cu ele cand eram mica si foooooooooarte "cuminte"! efectiv urasc planta asta! . 1500 m?????? pai venim toate si incingem un meci de fotbal!

Mergi la inceput

mychy, eu ti le dau fierte si strivite!!! mama lor de urzici, terci le-am facut!!

eu cand ma duc pe la mosie ma uit in stanga si-n dreapta si ma gandesc unde or sa incapa toate cate mi-am propus eu sa fac acolo . pentru ca n-avem pomi (astia i-am pus saptamana asta, deci sanse destul de mici sa se prinda) - nu am repere si am senzatia ca e mult mai mic spatiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

o, Gabi daca ai iarba m-ai castigat. cand vad iarba verde zici ca-s erbivora... imi sclipesc ochii, m-as tavali in ea (doar eu, nu va ganditi la prostii), as merge cu picioarele goale prin ea...
1500 m e foarte mult, or sa aiba baietii loc de joaca la greu. ce frumos! deci vin si la tine.

nici mie nu-mi plac urzicile. n-am nici o experienta neplacuta cu ele decat ca ma imbia maica-mea cand eram mica si nu le suportam. lui Denis ii placeau in pilaf, anul asta inca n-am incercat.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput