Strumfi de iulie-august 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
violetan spune:
Neata.
Vivela, si pe mine ma intereseaza in ce zona te duci. Io poci sa spun ca de 2 ani de cand m-am mutat la sat m-am linistit f tare, eu sunt o persoana extrem de activa, agitata si colerica, asta "la caz" ca nu v-ati prins deja. Aici cred ca mirosul de iarba si peisajul ma linistesc al naibii. Am de toate pe aici asa ca nu ma plang. Spor si-ti tin pumnii!
Plec sa ma joc cu laur ca tipa dupa mine si revin cand imi fac unghiile.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Cygni spune:
Buna seara!
N-am murit, sa stiti, desi era cat pe ce acu' vreo doua luni pe un viscol si aproape de Suceava ne-am rasturnat cu masina, am avut noroc carul, trebuie sa va povestesc detaliile intr-o zi cand imi voi lua concediu! Stiu ca n-am mai dat de foaaaaarte multa vreme pe aici si acum e o exceptie, am mai tinut legatura cu mamica lui Denis pe mail si cam atat ca nici pe messenger n-am mai intrat.
La serviciu stau din pacate cate 10 sau 12h si de saptamana trecuta am dat-o pe Alise la gradinita (voiam sa o dam cand facea 4 ani dar bona si-a gasit mai repede altceva asa ca n-am avut incotro) saptamana trecuta. Primele doua zile a fost excelent, acum e jale si nu mai vrea sa mearga.
In orice caz, nu am timp de nimic cu programul tampit de la serviciu iar alte perspective in acest oras nu sunt. Contemplam ideea unei mutari in tara sau in afara dar....e doar la nivel de idee.
Va salut pe toate fetele (tot ce-am mai citit a fost acum de la pag 1 la 4). Va doresc numai bine si multa sanatate la copii, chiar daca nu sunt prin zona.
ddanagh spune:
cygni iti tin pumnii pt o adaptare la gradi cat mai usoara. Sa sti ca multi reactioneaza asa, incep a plange abia dupa 2-3 zile cand constientizeaza mai bine ce inseamna. Cu rabdare o sa vezi ca va ajunge sa ceara ea singura sa o duci.
cat despre accident brrrr. Bine ca sunteti ok. Ati avut centuri presupun.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
neata
sunt prinsa cu niste treburi, dar am intrat sa va raspund ca satu' nostru se numeste Caciulati, comuna Moara Vlasiei, e pe langa Balotesti si ta-na-nam, e la vreo 2 km de autostrada Buc-Brasov . abia astept s-o termine, ma bucur ca urmeaza an electoral, ca numai asa se mai misca unele lucruri.
cand o fi gata, va invit pe la mine, la un cico si sa privim impreuna avioanele care ne survoleaza curtea .
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
ce ma inervati cu mutatul langa coltu ierbii.....imi vine sa-mi las balta toate interesele si sa plec la dorna
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Luna felicitari pt locul la scoala. Acum nu te mai stresezi cu asta stii ca primit locul pe care il doreai.
Cygni ma bucur ca sunteti bine si bafta cu adaptarea la gradinita.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
Cygni, ma bucur sa mai aflu vesti despre tine!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
musso17 spune:
buna dimineata
urez si eu bun revenit lui cygni!
si noi ne-am apucat de casa,sper ca anul viitor sa ne mutam,abia astept sa pun loc de joaca pentru fii-miu,un balansoar unde sa-mi beau cafeaua dimineata si sa ma incalzeasca soarele,sa-mi fac jardiniere cu diferite ierburi,sa-mi chem prietenii cu copii si sa le fac inghetata si limonada,eheee multe vise am
mihnea e la gradinita,ieri a stat acasa ca era utin ragusit dar si-a revenit,multumesc cristina
am vazut ca ati vorbit de scaune de masina,la noi nu pleaca masina fara ca el sa stea in scaun si daca nu doreste politia ne da amenda si nu mai putem cumpara masini.
si eu vreau sa-l mut la alta gradinita,sper sa n-am prea multe impedimente insa de data asta aplic la mai multe,adica vreo trei...as fi vrut la o privata dar nu ne permitem si bona si gradinita,ma apuc de munca in toamna si cum n-am cu cine sa-l las daca se imbolnaveste musai e nevoie sa am back-up.
zi buna!!
Vivela spune:
Cygny, ma bucur ca mai dai pe aici . dar si mai mult ma bucur ca ati scapat teferi din accident, cred ca ai tras o spaima groaznica.
Luna, felicitari pt locul la scoala, ai fetita mare, deja scolarita...mie tot nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape 4 ani.
noi avem palarie noua, asa se cuvine primavara .
Traiesc in Orasul Alandala
monicabo spune:
Vivela, mama dat de haios de Damian! Si seamana leit cu David cnd era mic
Cygny, bine ai revenit pe aici, si ma bucur ca sunteti bine si nu ati patit nimic! Cu Alise, ii trebuie timp sa se acomodeze, e o schimbare de mediu pt ea, totul necunoscut, tu/voi incearca sa stai cat mai mult de ovrba cu ea...
Mychy, nici eu nu am dat "atentii" la inscriere, doar dosarul...
Carla, sper ca a fost un accident treaba cu masa de la gradi...cine stie, n-or fi obisnuitii cu copii care mananca cat Saby (daca ea mananca peste medie ca si cantitate), or fi ramas surprinsi...altfel nu-mi explic.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria