Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
corap spune:
otitele nu-s dese, ca-i cred prima din viata lui una si buna! chestia e ca s-a rablagit rau pe partea de orl dupa infectia din ianuarie :( .
nu stiam ce misuna lumea pe FB - eu de-abia intru saptamanal 5 minute :) sau cand pune sor-mea poze.
goji - eu mestec intr-una la serviciu - niciun efect. n-am gasit solutie pentru lipsa energiei (alta in afara de odihna)
va
leea_cv spune:
Deeeci, in primul rand multumiri celor care (se) mai intreaba de noi.
Ieri am fost la ecografia morfofetala la Cluj. E "destul" de in regu;a bebe, insa are rinichii putin mariti. Dr zice ca aceasta chestiune poate fi tranzitorie, dar trebuie urmarita. Incerc sa nu imi fac probleme pentru ca am mai auzit despre cazuri de felul asta si pana la nastere totul s-a normalizat. Dublul si triplul test au iesit bine. Siii... desigur, e baiat. Amu m-oi apuca de cautat nume, ca eram aproape sigura ca e fata si doar pentru ea stabilisem numele.
Tudor e bine, e in vacanta la buni acum. E un scump si un cumintel. S-a hotarat. Se va face pescar cand va fi mare. Avem discutii nenumarate despre bebe si se bucura ca e baietel.Cred ca si eu ma bucur, desi "impresia" mea e ca imi doream fetita.
Plec acum la serviciu.Am stirile la ora 18. Sa vad cat ma mai tin astia pe ecram ca am cam explodat.
Va pup pe toti si toate.
ilenutza spune:
Buna seara,
intr-adevar pozele sunt vechi si altele noi nu am la indemana!
Pentru energizare incercati o cura cu catina, este mult mai energizanta decat cafeaua.
Ce de vesti , ploua cu bebelusi pe aici.Mai ca imi faceti si mie pofta!!
Leea felicitari!
Lavi, cum de v-ati hotarat la bb3?Cum crezi ca vor reactiona fetele?Te mai vezi in stare sa nu dormi doi din viata k lumea?
La goji asa este, pretul era cam mare cand au intrat pe piata dar acum am gasit si cu 5-6 lei 100g.Se gasesc si la plafar,la magazine naturiste, le iei si le rontai.Sau daca ai chef de ceva complicat le folosesti la o limonada!
am descoperit o super limonada cu ghimbir, ne place la nebunie noua, adultilor, pt copii e cam piperata.
La mine fct cafeaua ca energizant pt ca nu beau de obicei iar fructele goji sunt bune pentru sanatate.
Am citit de dieta Rina si maine ma duc sa imi iau cartea!Regimul Scardale nu mai fct la mine, vreau sa incerc ceva nou.
O seara minunata!
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
lavi02 spune:
Leea, ma bucur ca esti bine, sa speram ca nu e problema cu rinichii lui bb! Deci baiat din nou! deja ai ajuns la mijlocul sarcinii? Sarcina usoara in continuare!
Ilenutza, ideea de bb3 ma tenta de mult, am tot oscilat, la un moment dat abandonasem de tot, am si dat majoritatea lucrurilor de bb, dar dupa ceva timp a reinceput sa ma racaie iar indoiala. In concluzie am zis la naiba! e pacat sa trec prin viata si sa raman cu regretul ca n-am facut asta. Intre timp, fiind mai atenta in stanga si in dreapta si mai vazand familii cu mai mult de 2 copii mi se pare atat de evidenta si fireasca decizia, ce mi-o fi luat sa ma hotarasc atata?
Despre nopti nedormite, da, le-am uitat, au fost candva, de mult. Privind in perspectiva timpului, e doar o perioada limitata, care trece. Daca stau acasa si nu trebuie sa merg la servici in perioada respectiva nu mi se pare asa criminal.
Fetele - am tot discutat problema, pana la urma e decizia noastra ca parinti - cati copii sa avem, nu a lor, cati frati sa aiba.
Nati zice ca isi doreste, Silvia ca nu prea dar nici nu o deranjeaza, sunt curioase care vor fi pana la urma atitudinile lor in fata faptului implinit - daca se implineste .
mandyksch spune:
Multumim de incurajari, am facut analizele si sincera sa fiu sunt cam nedumerita.
Dupa ce ieri la Cluj drita de la Pediatrie 3, dupa radiografia pe care am facut-o (dar nu aveam inca rezultatele analizelor de sange), ne-a spus ca nu e pneumonie, ci crede ca mai degraba e ceva alergie, azi cand s-a dus iar sotul la Cluj dupa rezultate, pe scrisoarea medicala apare codul de diagnostic CIM10, Pneumonie cu mycoplasma si tuse persistenta. Ce pot sa mai cred? Tusea exista, suieratura in piept este si ea prezenta, se aude clar,oboseste repede, dar nu are febra, nu ii curge nasul.
Ieri a fost cumplit, mai ales cand i-a luat sange, s-a lasat cu urlete, saracutu' nu i se vad venele, era si speriat...totusi asistenta a nimerit din prima (i-au luat din dosul palmei), urletele cred ca au fost din cauza ca era f speriat. La radiografie am mers dupa sange, asa ca acolo spre disperarea dritei a fugit din sala de raze, asa ca a trebuit sa stau cu el, ca nu voia nici chip sa stea.
In concluzie, stam asa continuam inca 5 zile cu Klabax si apoi facem o luna de Singulaire (i-a iesit Eozinofilul ff mare, de peste 2 ori maximul valorii admise.Dupa o luna mergem inapoi la Cluj la control.
Maine mergem iar la medicul de fam. sa ne prescrie Singulaireul compensat.In plus ii mai dau Imunice pentru imunitate.
Si cand ma gandesc ca am testat o gramada de siropuri de tuse: Stodal, Humex, Mucosin,Plantusin, ceai de ceapa, ridiche neagra cu miere etc, plus o gramada de antibiotice.Of, mi-e si groaza sa ma gandesc mai incolo cand il duc iar la camin.
camelia_daniela spune:
Of, Mandy, nasoala situatie! Te inteleg perfect, ca am mai patit si noi asa.
Sanatate multa lui Kriszti ! Sa dea Domnu sa nu fie pneumonie!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
Leea, sarcina usoara mai departe si un fratior sanatos si cat mai cuminte pentru Tudor!
Mandy, chiar greu de inteles. Sa va reparati cu bine!
Camelia, cum a fost excursia, oare te-ai intors deja?
Noi ... raciti (mai rau Ana & moi) + smotru traditional de sarbatori
meems spune:
Leea, mi se pare potrivit sa fi mamica de doi baieti, cumva ideea rezoneaza cu tine. Ai sa vezi ce protectori vor fi mereu fata de tine! Sarcina usoara in continuare.
Mandy, iti inteleg frustrarea... Sa-i dati de cap bolii si cel mai important, sa plece tusea de la Kriszti!
Cami, sa-ti fie de bine mica escapada! Cum e Daria, i-a trecut afta ce o deranja?
Corap, dar Andrei cum mai e?
Ilenutza, bine ai revenit. Cum sunt baietii?
Maria-Alexia, sanatate multa, multa! Odihneste-te cat de mult poti (stiu, e saptamana nepotrivita pentru asa ceva), sa va reveniti repede!
Bic, cum mai e Smaranda cu urechiusele/cerceii? Rianna in ultima vreme mereu observa ca „mami, tu ai cercei, dar eu nu am”. Schimb repede subiectul, pana nu merge mai departe sa-mi ceara. Nu ca as avea ceva impotriva lor (ba chiar imi plac ft, ft mult), insa as vrea sa evit episoade precum al vostru.
Noki, inotatoarea!
meems spune:
Matei-patei cel dulce si nazdravan, La Multi Ani fericiti si sanatosi! Sa te bucuri alaturi de sora si parintii tai, si sa ai o sarbatoare pe cinste
Roxi, sa-ti traiasca mezinul!! si sa ne mai arati poze cu sarbatoritul.
roxisialexia spune:
meemsy multumesc din suflet
Mii de ca te-ai gandit la noi( eu te-am sunat acum )