Colectia de toamna-iarna 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

LMA si de la noi pt toate floricelele de colectie!

Mandy imi pare rau ca e asa nasoala treaba! Sper sa ai rezultate bune la Cluj si mai ales sa nu fie vorba de astm!

Ina ce de boli si voi! Chiar asa nu vrei sa schimbi zona? Of, of se pare ca dintii se mostenesc, io ma rog sa nu aibe fetele mele nici o zecime din problemele mele de dinti.
Despre innot ma surprinde ca esti reticenta, un copil e bine sa stie sa innoate, e si obligatoriu aici in scoala. Nu se pune problema de performanta. Olandezii sunt de parere ca e chiar vital si necesar in viata sa stii sa innoti. Una din probele de foc ca sa obtii diploma e sa sari in apa imbracat si incaltat si....sa ajungi la mal.

Laviiiii astept vesti cu ochisori!
Cami si tu ziceai parca, nu?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

poza de ieri - fi-mea cu vara-sa .

(fi-mea fiind aia mai "tanara" )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Da, Alinush, si eu ziceam, dar inca n-am vesti!

Corap, frumoasa foc Anais ! Si vara-sa bineinteles! Le-am vazut pozele pe FB, cred ca pe profilul surorii tale... Si pozele sunt reusite!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy eu sper sa fi fost de fapt numai o bronsita-la-care-nu-i mai-dai de cap. Doamne ajuta, bafta maine la dr!
Incercati si cu sirop de ridiche neagra, cu care a reparat-o Crissy pe Elise!

Ilenutza ce mai faci???

Corap frumoase foc verisoarele! Ce mari au crescut!

Ina bine te-ai intors! La multi ani de Florii!
In primul rand sanatate multa cu artozele!
Si eu m-am panicat cu cariile Silviei, drept e ca a inceput mai tarziu dar to tmulte sunt, din pacate s-a cariat si o masea definitiva Acelasi stres si deprimare cu mostenitul.
Pe de alta parte, ce sa mai zic, dintii se pot inlocui, intr-adevar problemele cu dintii sunt neplacute dar nu-ti ameninta viata, sunt boli mai grave pe lumea asta, Doamne fereste!

In privinta inotului, eu sunt de acord si cu tine si cu Alinus, nici mie nu-mi place corpul super-atletic de inotatoare de performanta, dar mi se pare foarte misto sa stii sa inoti bine si sa poti inota pt placerea ta in mare, lac, piscina.
Silviei i-a recomandat si pediatra inot pt intarirea muschii spatelui, sa evitam o cifoza/scolioza acum in perioada de crestere.
Alinus, foarte interesanta treaba cu inotatul pt absolvire!

Roxi ma simt bine, multumesc de intrebare!
Pe fete le duc la inot la Daimon Club, langa Sala Polivalenta, e cel mai aproape de noi si am auzit si citit impresii bune despre ei. Imi convine ca mergem si ne intoarcem prin parc, e o placere deplasarea pana acolo.

bb3 - m-am ofticat ca nu mi-a iesit sagetator, ce voiam eu. Se pare ca necesita ceva munca proiectul, la Nati mi-a luat vreo 6 sau 7 luni, acum abia am 2 luni de lipsa contraceptie trecute pe rabij, deci ar fi cazul sa am rabdare. Intre timp mi-am luat niste teste de ovulatie, asa pt cultura mea generala, nu ca n-as avea rabdare

Cami spor!
Ce misto, delegatie la Geneva!

Maria poate a facut febra peste noapte si i-a si scazut fara ca voi sa bagati de seama. De obicei transpiri cand iti scade febra. Alta explicatie nu stiu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Salutare la toata gashka!
sar direct la subiect:noi suntem bine!
Eu avut o maare problema de sanatate, dar deocamdata sunt ok.
In rest, am descoperit retele bunicii pentru imunizare/vindecat raceli/gripe etc. si anume:
-sirop de ceapa
-sirop de ridiche neagra
-frectii cu otet aromatizat - descoperirea secolului pentru mine
-sirop de cimbrisor
-amestec de polen, miere, lamaie, propolis, catina
-calciu de la forever - asta mai ales pentru mine
-ulei de peste
-sucuri de legume si fructe
-seminte de canepa
-fructe goji
-limonada din apa cu tarate si lamaie si miere

si uite asa nu mai dam fuga cat ai zice peste la antibiotice.

pentru toata lumea...

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ile cum sunt fructele goji? caut ceva care sa ma energizeze dupa ora 4 cand trebuie sa dau randament acasa si eu sunt franta, nu sunt in stare de nimic. am citit lucruri interesante despre goji, la tine cum au functionat?
foarte fain mare iarna !

lavi merci de info !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doamne, Ilenutza, ce mare a crescut Victor!
Sanatate multa!

Misto leacurile, unele le aplic si eu.

Roxi, eu cand ma simt franta dupa masa rontai cateva boabe de cafea :) sau cafea macinata. Nu stiu daca are efect fizic, dar placebo are.

Leea ce mai faci, cum mai esti????? Tudor ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Energizante cand reusesc sa ma abtin de la o cafea in plus :
- vit C (Lavi, mii de multumiri pentru pontul cu Redoxal )
- fructe (cu multa vit C sau uscate = sursa de glucide)
- pastile efervescente cu Ca+Mg
- ciocolata .

cu goji... mi se pare o moda. si inca una costisitoare.

Ilenutza, bine ai revenit.
Voi unde vedeti pozele? Cele de la semnatura nu sunt de acum 1 an ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Noi suntem bine. Sarah e fana inot, suntem deja la a 8-a sedinta, a trecut de la aripioare la pluta. Profesorii sunt tare multumiti de ea. Ma steptam la asta, e broasca ca ma-sa.
In rest, nimic nou. Pastele il facem acasa si speram la vreme buna.

Ina, ce ma bucur pentru vestile despre voi. Imi pare tare rau sa aud de atatea probleme de sanatate.

Energie- eu cred ca am prea multa. Chiar fara extra-cafele si suplimente alimentare.

Corapino, nasoala treaba cu otitele astea asa de dese. Admirat si eu pe FB pozele verisorilor. Tare faine.

Roxi, miss u too! Nu ne-am vazut de un secol. Musia sa ne organizam acum ca a venit primavara.

Mandy,sanatate multa flacaului! Sa ne spui ce-ati facut pana la urma!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput