Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
mara95 spune:
La multi ani tuturor Floricelelor!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
madau spune:
La multi ani Floricelelor si Floriceilor!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
bianca_mo spune:
la multi ani tuturor Florilor colectiei, precum si celor din familiile lor care se serbeaza azi!
sa fiti sanatosi si sa aveti sarbatori lipsite de griji!
crissy77 spune:
La multi ani floricelelor de colectie!
Ina, legat de inot, cred ca doar sportivii de performanta se dezvolta asa. Sanatate!
felicia74 spune:
La multi ani floricelelor (fete sau baieti)!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
meems spune:
La Multi Ani de Florii pentru toti cei care se sarbatoresc astazi!
Inaaaaaaa! Ce mult ma bucur ca ai mai „dat” prin colectie! Imi pare rau de multitudinea de probleme cu care te confrunti, mai ales artrita... Nu va ganditi sa va mutati prin zone mai calduroase?
Nu te necaji prea tare inca de cariile Rachelinei, poate ca n-o sa aiba chiar problemele care le-ai avut tu. Uite, si Rianna are vreo 3 plombe deja, desi suntem foarte constinciosi cu spalatul pe dinti, iar dulciuri abia in ultima vreme a mancat mai multe (cred ca pana la 2 ani nici n-a stiut ce-i aia bomboana). In schimb ii dadeam multivitamine in forma de gummy bears si m-au sfatuit de la cabinetul stomatologic sa nu-i mai dau, ca alea sunt ft periculoase pentru dinti.
Roxi, muuuulta sanatate, si putere sa iesiti din cercul asta de boli. lexi si matei/patei!
Corap, offf! Sanatate lui Andrei.
mandyksch spune:
Vesti proaste de la noi.
Dupa o tura de Augmentin si jumate tura de Klabax, maine dimineata mergem la Cluj la Pediatrie 3 pentru ca situatia nu se imbunatateste deloc.Am o stare de nervi de nu va pot explica. Acuma doctorita de familie se gandeste ca poate e astm. Sunt cu nervii la pamant.
camelia_daniela spune:
Hello!
Multumim de urari.
La multi ani Floricelelor (fete si baieti)!! Sa fiti sanatosi/oase si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
Mandy, sanatate maxima lui Kriszty! Tinem pumnii sa fie bine!
Ina, bafta multa la repararea cariutelor Rachelinei! Eu n-am reusit sa o duc pe Daria niciodata la dentist, insa trebuie sa ma mobilizez...
Mie imi cam pica ochii in gura - m-am intors sambata dintro delegatie de la Geneva si am ramas la sora-mea sambata, ca a fost ziua ei. Ieri am fost la finutzi si am ajuns acasa aseara la ora 8.
Pe Dariuca am gasit-o bine, imi venea sa o mananc cand am vazut-o ieri. Se pare ca am scapat de tuse, in schimb are o afta care o necajeste destul de tare.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
Cu intarziere, La multi ani floricelelor!, sa aveti parte numai de soare si bucurie!
Si sanatate multa bolnaviorilor mici si mari.
Ina, Roxi, bine ati revenit! Si mie imi era dor de postarile voastre ultra-atente si dragute .
Mandy, un gand bun de la noi, poate scapati totusi cu un diagnostic mai rezolvabil .
Cu dentistul si noi stam prost: e drept ca n-am insistat destul de mult cu vizitele, dar inca n-am reusit sa convingem printzul sa deschida gura acolo .
Am o chestiune care ma framanta - minora, stiu, dar poate cunoasteti:
Anuca iar e mucoasa, se putea sa scapam de raceli?? . Nu pare sa aiba febra, dar azi-noapte si azi a transpirat rau de tot. Dar chiar rau, era uda-uda, si ea si cearceafurile! Ati patit vreodata asa ceva? Mie nu-mi seamana a racelile noastre obisnuite . .