Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Roxi bine ai revenit! Dr Gh a zis sa nu o operezi? Asa a zis si la Victor, prietenul fetelor si a avut dreptate.
Corap ooof, nasoala febra, cum mai e acum Andrei? La febra mare poti sa mai incerci cu sosete in apa cu otet aromatic si compresa cu apa cu otet pe frunte.
Coralia, Andreea a fost si peste iarna la inot? Cum a stat cu racelile?
coralia76 spune:
Neatza,
Cora sanatate multa,of cum dati tot dintr-una in alta..
Dar nu s-a plans ca/l doare urechea?Ca nu mai aude?
Eu am facut otita in primul an de facultate,nu ma durea deloc dar imi era infundata urechea si nu mai auzeam mai nimic cu ea..si am stat o saptamana asa,cand m-am dus la dr mi-a zis ca de mai stateam vreo cateva zile reuseam performanta sa nu mai aud deloc cu urechea resp.
Lavi da...a mers toata iarna la inot nu a lipsit decat o data din octombrie pana in februarie,nu am avut treaba cu racelile deloc(cu exceptia mucisorilor inofensivi)...pana in martie cand a facut o viroza care ne-a tinut o saptamana cu febra ,dureri de cap...ect...Pe perioada iernii a fost excelent la inot pentru ca nu erau multi copii intr-o grupa(maxim 10) acum e deja nebunie pe acolo, dar continuam ca ii place si isi consuma energia .
Azi e radio ZU in Sibiu intr-un autocar,am trecut azi dimineatza cand mergeam la servici pe langa ei ...imi plac unele din farsele lor..ca unele sunt chiar exagerate .
corap spune:
Helou:)
Acu e mai bine, nu mai are febra, nici azi-noapte dupa 12 n-a mai facut.
I-am facut si sosete aromate :) ca bona "le are" cu chestiile astea.
Oricum, sunt disperata.
N-a zis nimic, in mom. (ma rog, in ziua) in care a zis ca-l doare urechea (ieri, adica) l-am dus la medic. intr-adevar, cu o seara inainte imi zisese sa-i dau muzica un pic mai tare. dar nu mi s-a parut nimic iesit din comun.
Asta e, sper ca pana diseara cand il duce la control sa fie ok ca sa nu fie nevoie sa-i faca antibiotic injectabil.
lavi02 spune:
Corap hai nu mai fi asa disperata! Se rezolva otita, nu te mai gandi la ce a fost acum o luna!
Coralia, eu intentionez sa le dau si la toamna o tura la inot (vara nu pt ca vor sta la bunici cat nu vor fi cu noi in concedii), ma mai gandesc ce sa fac la iarna. Multumesc pt raspuns! Eu sunt indoita cu Nati cu tusea ei aiuristica, apare cand ti-e lumea mai draga.
coralia76 spune:
Lavi si Andreea mai are episoade de tuse venite din senin si...de cele mai multe ori tot asa si dispar fara vreun tratament special.Eu i-am cumparat un produs apicol(il prepara o tipa din zona noastra) ceva amestec de miere,polen pentru imunitate si se cunosc efectele...Produsul se numeste Dr.Albinuta ,tipa are si site cu mai multe produse de genul asta atat pentru adulti cat si pentru copii.
maria_alexia spune:
Corapina, Roxi, tin pumnii sa aflati vesti bune deseara!
De-abia astept si eu sa vad raspunsurile la ultima strigare .
Ina869 spune:
Salutare dragelor!
vin si eu la apel!
Dupa o iarna cu multe boli la activ ( raceli copiii si eu diagnosticata cu ostereoporoza, artrita - care se vor inrautati de la an la an din cauza temp. scazute de pe aici - , o infectie puternica a urechii careia dr. nu-i dau de cap cu nici un tratament, + altele si altele...of) iata-ne, muciosi, tusitori, cu ochii tumefiati de nesomn si boala .
In legatura cu inotul: mare atentie! uitati-va cu atentie la fetitele care fac acest sport in mod frecvent si o sa vedeti ca au umerii lati,le schimba conformatia corpului, eu de aceea o dau pe Rachie doar primavara-vara. Intotdeauna cind am ales un sport am stat sa ma gandesc cum ii schimba silueta mandrei mele, eu cred ca-i foarte important la fetite. Cu Bobby nu am treaba, ca el este baietel si poate sa aiba si doua perechi de umeri, tocmai buni ptr . un portar de fotbal .
In alta ordine de idei, am fost cu Rachhie la dentist, i-a gasit trei carii, i-a facut radiografii si erau ascunse bine acolo, pb. este ca una este destul de profunda si drita mi-a spus ca s-ar putea sa sa-i scoata dintele de lapte ca sa nu compromita aparitia celui permanent . Mi-a venit sa plang in masina, atit de suparata am fost, fiindca acest copil nu papa multe dulciuri, o spal pe dinti frecvent, dar se pare ca ma mosteneste.
As mai cere parerea altui dr. insa asta inseamna alte radiografii ( mi-e jena sa merg la drita noastra sa i le cer, sa nu se simta jignita). Of, asta este blestemul vietii mele, o viata irosita prin cabinetele stomatologice, si acum si fata mea. Daca si Bobitu o sa fie la fel, va trebui sa lucram pina la 100 de ani ca sa putem acoperi cheltuielile.
Ce sa va mai spun, ai mei se joaca frumos citeodata ( de-a printesele. Bobby se cearta cu sora-sa pe rochite si bijuterii ) dar cel mic este si bataus, o agreseaza si-o enerveaza, of - numai pe ea, nu face asa cu alti copilasi.
Lavi, bb o sa vina cind te vei astepta/ gandi mai putin, te asigur.
As mai sta cu voi dar am atitea pe cap, chiar nu stiu cu ce sa incep ( asta-noapte am dormit bine de tot, nu am mai avut eu o noapte de 6 ore de somn de nu stiu cind!
Sanatate tuturor, mi-e dor de voi!
va pup de o mie de ori,
Ina
roxisialexia spune:
ce ma bucur sa te vad ina , sanatate maxima! tu cum ai reusit de te-ai pricopsit cu ele? e si ceva gentic?
Rachelinei succes la stoma si sa speri ca la ea o sa fie altfel
Sa stii ca si matei/patei al meu la fel face cu lexi precum spui tu, e baietel nazdravan. daca ai timp poate trimiti ceva poze in cont sa va mai vedem. anul asta vii in tara?
am fost cu alexia la dr, e un pic mai bine, acum ne-a dat si niste aerosoli.Numa bine ca de azi a racit cobza si matei
alina ce mai face delicioasa mica? e scumpa foc
lavi succes cu inotul unde mergi cu fetele? felicitari silviei pentru rezultatele de la concursuri
tu cum te mai simti?
meemsy dragelor, cum e Ri? ce mai este nou la voi? Rianna a intrat in vacanta acum?
maria superbe pozele tale, mi-au mers la suflet.Succes cu gradi pentru pitici si eu il inscriu pe matei luna ce vine.tu cum te simti, ti-ai mai revenit cu energia?
cornelia v-ati mutat? tin pumnii sa se repare repede andrei.
noki miss you
Bic spune:
Moaama, ce de otite! Sa le dati de cap! Sanatate va urez!
Ina ca de obicei, stii cit ne bucuram cind intri. Imi pare rau sa aud de probleme, dar ca vad cu optimismul inainte!
Fetele stiu ca si Smaranda a avut probleme cu dintii si tot asa ca si tine am fost super stresata si amarita, mai ales ca la fel, nu ii dau foarte mult zahar, maninca foarte sanatos si o spal pe dinti frecvent. Am reusit in sfirsit sa terminam tratamentul! Smaranda a avut opt carii, toate intre molarii din spate, de aceea o teorie este ca trebuie sa flosuim mai bine. Dentisul ne-a spus ca e genetic, ca unii pot sa scape fara flosuit, altii nu. Ca si la Rachie, nu toate cele opt carii erau vizibile cu ochiul liber, ci doar trei dintre ele. Problema cea mare in America mea cu ochelari de cal a fost ca trei medici pediatri mi-au recomandat anestezie generala. Pe care am refuzt-o frumos si in cele din urma am gasit un dentist de milioane care a tratat-o in patru sedinte separata, fara nici un pic de anestezie si cu un material non-toxic!
Eu am plimbat radiografiile de pa trei cabinete pina cind sa dau de acest medic, asa ca nu iti fie teama sa ceri radiografiile. Ti le trimit ei prin posta sau prin email, daca sint elecotrnizati, la cabinetul pe care il ceri tu.
Si nu te mai amari! O sa fie bine!!
Ina869 spune:
Roxiutz nu-i nimic genetic, sint eu mai sensibiloasa, anul asta m-au napadit bolile fiindca m-am cam neglijat de multisor ( am uitat sa va spun ca mi-am luat si ochelari de vedere...pe care uit sa-i port! deci am nevoie si de pastile de memorie. hodoroaga rau, ce mai! ) si stii cum este, cind vin, vin gramada.
Am trimis poze in ct. comun si da, vin in tara. Pup bolnaviorii!
Biculet merci de primire si de sfaturi! stii ce ma oftica cel mai tare? ca am grija in permanenta de alimentatia lor, de sanatate, de spalat pe dinti, samd si totusi, uite ca nu este de-ajuns. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intimpla daca nu as avea grija? Foarte bine ca ai refuzat anestezia si ca nu te-ai lasat pina nu ai gasit un dr. care sa nu o chinuie cu proceduri aiurea.
Ai idee cum se numeste materialul non - toxic? Noi marti avem programare la dentist, drita ar vrea sa-i trateze cariile insa daca se pune problema de scos/anesteziat si eu refuz categoric, mi se pare prea invaziv si sint convinsa ca pot gasi alternative pe la alte cabinete.
Of, Corapino, il pup pe Andreiu' - ardeiu' , dragutul de el!
La multi ani tuturor floricelelor din colectie!
colectia