Colectia de toamna-iarna 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

neata!

Partea buna e ca s-a scos materia "caligrafie" din programa, pe care eu una o uram. Nu-mi vine sa cred ca exista parinti (1-2) care s-au plans la sedinta ca s-a scos aceasta materie.

Intr-adevar scrisul de mana in ziua de azi il cam practici doar in parcursul scolar, putine sunt meseriile unde mai scrii mult de mana dupa. Eu una mai scriu de mana la servici pe ciornele mele unde imi notez diverse da' numai eu le citesc dupa aia. Daca pot . Glumesc, de regula pot.

Mult mai important mi se pare sa invete sa scrie corect, indiferent pe ce scrii, daca scrii gresit gramatical e o carte de vizita proasta. Asa ca eu insist pe gramatica cu Silviuta.

Bineinteles ca e util un scris frumos, face impresie mai buna la examene, dar eu ca fost cadru didactic ca sa zic asa, ma multumeam cu un scris cat de cat citet, sa inteleg ce a vrut omul ala sa zica, continutul conteaza, sa fie logic si la subiect.

Mergi la inceput

update inot:
Nati mi-a marturisit totusi azi dimineata la micul dejun ca ii place la inot mai mult decat la balet, ca doamna se poarte frumos cu ea, ca ii arate cum sa dea din picioruse, ca la inceput ea nu stia cum sa dea din picioruse si acum stie Si de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi... inceputul e mai greu la inot..apoi isi dau drumul tot mai mult...important este sa nu abandonati la prima "gura de apa" luata
A venit cumnata din Germania la noi,Andreea e in extaz o iubeste foarte mult, vrea numai cu ea sa manance, sa doarma ..etc ...si la inot a insistat sa vina Dana sa o vada cum inoata...Dar nu sta mult..peste 2 zile pleaca si iar incep intrebarile de ce nu mai sta,cand mai vine...

Se pare ca peste vreo luna va avea Andreea spectacol de balet,sunt curioasa cum va fi, cum se va descura si daca o sa aiba emotii..la serbarile de la gradi este chiar in largul ei...n-are nici un fel de trac,zice poeziile de parca nu s-ar mai opri niciodata

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

otita cu timpanul perforat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap, cum amaru'?? Refacere rapida!

Lavi, iti eram datoare cu o drept multumire pentru urarile de acum cateva zile. Fain ca faceti progrese cu inotul!

Coralia, sa va fie de bine vizita cumnatei mult iubite

M-am tot gandit zilele astea la mamicile din colectie care n-au mai intrat de ceva vreme... Anda, Roxi, Alinush, Feli, Bubamara, Catutza, Leea, Miri... iar strig catalogul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Corap, sanatate multa! groaznice problemele astea! Asa, fara muci, din senin? Febra ai zis ca a facut... Acum am recitit si ziceai de muci multi... Noi cand avem muci garla nu scapam decat cu aspirat ,batista bebelusului scrie pe noi... noroc ca inca vrea sa stea la aspirat, desi stie sufla bine nasul...iar cand mucii se inverzesc luam picaturi cu antibiotic, fluimucil, din astea, la sfatul dr. ORL, altfel e mai rau... Dar Andrei cum e? Slabit, are dureri? Nu ma prea pricep...Oricum cred ca aveti multe medicamente de luat...

sanatate multa tuturor!

LAVI, a fost Silvia la Canguras?Maine noi avem Concursul de Ortografie...

MARIA, nu se mai pune accentul pe caietul fara purcei, dar, sincer, eu incerc sa-i fac sa fie ordonati, in ideea ca daca ochiul desluseste mai usor ordinea, iti va fi mai usor sa gasesti cand ai ceva de invatat,repetat... un caiet dezordonat, si nu ma refer la caligrafie, e mai greu de corectat...

Mergi la inceput

Corap, aoleu, sanatate multa! Cum a reusit?

Coralia dulce Andreea

Bianca, da, a fost Silvia la Canguras si la Micul matematician si pe la Smart, deja le-am pierdut si eu sirul din pacate. Si la un concurs de informatica (desen pe calculator) la Palatul copiilor la care a luat premiul 2.
Acum pleaca in vacanta la bunici cu culegerea Micul matem. la pachet

Si eu sunt adepta unui caiet ordonat, ii face sa fie mai organizati, dar nu i-am rupt niciodata foaia pt scris urat. I-am mai rupt foaia, de comun acord cu ea, cand a fost o rezolvare gresita la o problema si ar fi trebuit taiat foarte mult. Nici mama nu mi-a rupt foi si iata ca am gatat scoala cu succes.

Mergi la inceput

Buna idee, ia sa dau si eu un apel:

Catutza ce mai faci? M-am tot gandit la tine.

Leea cum mai esti cu sarcina si in general?

Alinus ce mai fac mandrele tale? Ce faceti de Pasti?

Mandy s-a reparat Kriszti?

Roxi ce mai faceti voi?

Anda ce mai faci? N-ai mai dat tare de mult pe forum!

Bubamara ce mai faceti voi?

Cami cum mai stai cu "munca"?

Adelina cum te mai simti, ti-ai revenit cu moralul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

A avut ceva muci fluizi si transparenti. Am aplicat "cu aplicatie" batista bebelusului, dar se pare ca fara folos. El a ramas cu imunitatea vraiste dupa internarea de asta iarna. Acu ma uit la el si ma rog sa ii scada febr#259;, are 39,2 la 4 ore de la antibiotic si la 1 dupa paracetamol . Of of si aoleu. Nu-l mai duc la gradi pana la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna dragele mele, eu spun prezent, va citesc mereu

Multumesc pentru ganduri meems,lavi

Alexia are din nou otita, a racit de nu stiu cate ori la gradi,
cora sanatate multa lui andrei.
NU am operat-o de niciuna la recomandarea dr ghe de la budimex.
azi am control sa vad cum sunt urechile ei.

MI-e dor de voi

Sunt pe fuga, am avut si eu pauza de cafea

Va imbratisez cu drag, o sa revin ..

Mergi la inceput