Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxisialexia ( eu te-am sunat acum ) Roxana mami de Alexia si Matei. - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! - |
Imi pare tare rau ca nu am fost pe faza, nu eram acasa si abia dupa ceva vreme am vazut apelul ratat. Ti-am trimis un sms, sper sa-ti fi intrat. Sa aveti o zi deosebita!
lavi02 spune:
Matei uau 3 ani deja!!!
Fost bb Matei , La multi ani! sa cresti mare, sanatos si cuminte! Sa ai parte de multa dragoste si sa ai o viata minunata!!!
Eu cu Noki am comis fapta de vitejie, am fost ieri la eco mamara, eu am tot chistul pe care il stiam si care nu pune probleme si nu e ingrijorator, iar lui Noki i-a zis dr: "Doamna, sunteti perfecta!"
Mandy tot e bine ca ati facut analizele si acum stiti cu ce microb va luptati, Doamne ajuta sa scapati de el, sanatate multa!
Leea acum am constatat ca nu ti-e trecuta burtica pe lista de pe prima pagina, ma duc sa remediez.
maria_alexia spune:
La multi ani, Matei! Sa cresti voinic si sanatos!
Roxi, sa va traiasca puii cei frumosi, sa aveti numai bucurii!
Lavi & Noki, wow, bravo voua.
Meems, multumesc .
corap spune:
La multi ani, Matei!
andrei e mai bine (meems ), merge si astazi la control, mai avem 3 zile de antibiotic, slava domnului ca inghite pastile - ca siropurile le vomita si i-ar fi facut injectabil altfel; in schimb i-au aparut anaisei (mi-a zis ca ei ii spune "ana" numai cine nu o cunoaste, dar pe ea o cheama anais) niste bube pe corp - suspectez ca de la capsune, ca si eu am o usoara alergie la fructele si legumele proaspete de primavara. e "in supraveghere" momentan. ii numara bona bubele tot la 2 ore
cu eco de san, am si eu o programare prin iulie bravo ca sunteti bine
maria_alexia spune:
Intrebare intrebatoare: ai vostri ce stiu despre Paste?
Ai mei doar ca vine iepurasul & facem oua colorate .
Nu m-am priceput sa intru in detalii si zau ca nu-mi imaginez cum s-ar face si daca e cazul la varsta lor...
Noki_Lara spune:
Woow, zi de mare sarbatoare! Doamne, Roxi, cum au trecut deja 3 ani??? Parca numa' ieri ma sunai sa-mi zici isprava.La multi ani dragului de Matei-Patei! Sa fie sanatos, voios si iubit! Sai sa iba parte doar de bucurii alaturi de familionul lui drag!
Corapino, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun (la Andrei) si sper sa fiti pe drum ocolitor de probleme la Anais.
Maria, Sarah face la gradi ceva "Bibel stunde" ore de studiere a Bibliei pe intelesul copiilor, de care e fte incantata si cred ca li s-a explicat acolo ce si cum. Chiar o s-o intreb diseara. Daca nu stie fenomenul, o sa i-l explic io clar si la obiect.Oricum, stai linistita ca orice explicatie vor auzi ever, copii tot mai incantati vor fi de ideea de iepurila&cadouri.
Mandy, of, urata situatie, dar clasica sistemului medical romanesc. Sanatate multa si sa scapati repede de acest episod!
Lavi,
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Lavi si Noki, ce bine ca ati mers la eco mamara. Si eu tre' sa merg; musai!
La multi ani, Matei! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii si noroc alaturi de frumoasa ta familie!
Roxi, sa-ti traiasca voinicul si sa iti aduca numai bucurii!
Meems, Dariuca e mai bine, multumim de intrebare - afta trece destul de greu (ii dau cu glicerina, albastru de metil alternativ si cu tantum verde).
Am trimis poze de la Geneva in contul comun... tare mi-ar placea sa traiesc acolo!
O sa pun si cateva poze cu pitica, sa vedeti cum s-a dolofanit!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Corap, ma bucur ca Andrei e mai bine si sper sa nu fie nimic problematic nici la Anais.
Lavi & Noki, bravo, bine ca-s bune rezultatele!
Cami, albumul din Geneva e privat si nu l-am putut vedea Insa am vazut-o pe Dariuca, intr-adevar s-a mai dolofanit
Maria-Alexia, nici eu nu prea stiu sa-i explic Riannei despre Paste...
camelia_daniela spune:
Scuze, gata am facut albumele publice!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!