Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
coralia76 spune:
La multi ani Matei!Roxi sa va traiasca copii sa va bucurati in continuare de ei ani multi de acum incolo!
Mandy ..sanatate va dorim si sa se vada cat mai repede rezultate bune in urma tratamentului!
Bravo voua fetelor Lavi si Noki ca v/ati facut eco mamar...eu tot aman vizita anuala la ginecolog ,dar in mai gata ...ma duc ...nu mai tot gasesc alte chestii de facut.
Si eu sunt prinsa tare cu pregatirile de Paste,azi am facut 3 praji, am vopsit ouale cu Andreea.Azi am ramas surprinsa ca a venit de la gradi si m/a intrebat " mami tu stii ce semnifica Pastele?" ca noua la gradi ne-a zis tante ca il bate pe Dumnezeu in cuie pe cruce si-L rastigneste.
Noapte buna!
ilenutza spune:
Buna seara!
LMA Matei!!!
Meems - copiii sunt bine, nazdravani, ma depasesc ( numeric)si se joaca super impreuna- ceea ce e f bine si pt noi
Din mai incepem si noi cateva ore de inot.
Lavi - spor la bebe, cred ca este super cu 3 copii, asta era si targetul meu!
O colega de-a lui V. din clasa sunt 5 frati! 3 baieti si 2 fete.tatal mi-a zis ca cel mai groaznic este sa treci de la 4 la 5 copii, asta pt ca ei nu sunt decat 2 adulti cu 4 maini!
ca tot ati adus vorba de eco - la tiroida cand v-ati facut ultima oara eco?
Eu mi-am facut in ianuarie un eco total si mi-a iesit totul OK.
Despre Paste copiii stiu cam tot - li s-a zis la gradi, am mers la biserica, am citit carti - maine vopsesc oua, fac pasca si ciorba de stevie.Mergem la biserica pt ca se scoate epifania.
Afta taaare pacatoasa, ne-am chinuit si noi o data rau rau de tot.Planta gingival ai incercat?Are o pensula moale ca de oja cu care se da in gurita.
Sanatate la bolnaviori!
Abia astept sarbatorile!!!!
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
mara95 spune:
Roxi scumpa, sa iti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
leea, e tare andra cu astro!sa- ti se implineasca visele!t
si eu am fost la medas acum 2 saptamani pentru gineco.eco mamar am facut asta vara.
coralia, explicatia mi se pare cam dura, mai ales ca sigur va trebui sa detaliez
azi am vopsit pentru prima data oua: roz fucsia, mov, verde si albastre.noroc ca pe cele rosii le-am primit.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
De Paste
(am citit si eu pe un site de culinare)
Oua vopsite natural, fara chimicale – pentru acest lucru, ouale trebuie fierte cu otet si cu unul dintre urmatoarele ingrediente pentru culoarea dorita:
- VIOLET: suc de struguri rosii
- ALBASTRU: varza rosie
- VERDE: spanac
- GALBEN: morcorvi sau coji de portocale
- MARO: cafea
- PORTOCALIU: coji de ceapa galbena
- ROZ: affine
- ROSU: coji de ceapa rosie
roxisialexia spune:
Va multumesc din suflet tuturor !
Noi ne-am petrecut in familie, foarte restransa, cu un tort micut , si cu niste jucarii noi.
Eu nu stiu cum de i se pare lui matei asa captivant sa plimbi o masina pe canapea o ora in sir ..si mergea si mai mult dar l-am decuplat.
Alexia a pus mana pe niste farduri, de jucarie of course. e tare cocheta fii-mea
Eco mamar trebuie sa fac si eu foaret curand pentru ca am avut dureri mari in ultima perioada, am fost la control mi-au facut analize de markeri tumorali la san..slava domnului ca este ok analiza.eu tot sper sa fie o dereglare hormonala.
lavi si noki
Despre Paste si Alexia a invatat la gradi, am gasit o carte tare faina pentru copii, cu acest subiect.are putine pagini, multe poze, si explicatii.
meemsy
madau spune:
Roxi sa-ti traiasca mezinul! Poze ceva vede si okiul nostru?
Eco mamar mi-am facut anul trecut si-s in buna stare, la gineco tre sa ajung, si tot aman pt ca trebuie sa-mi scot steriletul si mi-e cam frica. Dar imi propun chestia asta pt luna mai
Eu am vopsit azi ouale si am facut si o prajitura, in premiera ce-i drept dar a iesit , cred ca nu rezista intreaga pana la Paste, ii cam dau tarcoale vulturii. Maine program de cozonacit
Corap cum mai sta Anais cu numaratoarea la bube?
Apropo de bube, eu sunt plina de urticarie, am mancat luni o inghetata
Fug la nani, va pupez
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Corap ma bucur ca e mai bine Andrei!
Coralia multumim pt idei! Oua in coji de ceapa rosie face soacra-mea de obicei.
Ilenutza eco la tiroida nu mi-am facut niciodata, eu imi fac anual la san pt ca e incidenta foarte mare si a avut si matusa mea.
Roxi bafta la eco!
Ilenutza de la 4 copii (inclusiv) in sus, tot overheadul devine mai mare: nu mai incap intr-o masina normala, mai greu cu cazarea daca mergi in concediu, se complica mult treburile. In privinta mainilor depinde de varsta , Silvia mai merge f rar de mana la cei 9 ani ai ei.
Cu Pastele - nici nu mai stiu ce am discutat cu Nati, Silvia e super la capitolul asta, fac foarte serios religie la scoala, au o profa foarte constiincioasa
Madau si Anais dez-bubizare rapida.
lavi02 spune:
Cami multumim de poze!
Daria nu mi se pare ca s-a pufosit, e tare draguta ea, ca de obicei!
Multu' mult pt pozele din Geneva, mi-era tare dor de poze din calatorii!
Alinus voi la parcul asta ati fost? http://www.efteling.com/
A fost o colega de-a mea si a zis ca a fost super. Daca ati fost tie cum ti s-a parut?
Eu ma gandesc la planuri pt vacanta 2012 (nu rade!) si ma gandesc sa includem si un parc de distractii pt vreo 2 zile ca tot au prins fetele gust, mai ales Silvia-aventuroasa.
Bun, inca nu stim care va fi componenta familiei in vara viitoare, dar un pic de studiu si adunat informatii nu strica, in orice caz imi face placere.
Pana una alta eu va zic Sarbatori fericite!
corap spune:
anais sta bine cu bubitzele, aproape i-au trecut (cu fenistil & claritin) probabil de al soiu' de capsuni pe care l-a mancat. acu's la biserica sa-i impartaseasca (adica sper ca au terminat deja).
in alta ordine de idei, si ai mei au vopsit oua aseara, andrei intr-o maniera mai figurativa, anais mai clasic-colorat + 2 oua cu folie cu desene ea mi-a explicat "tehnologia" - ca asa ne-a zis doamna care ni le-a dat. pe primul l-am bushit, ca am bagat oul fierbinte in folia cu tinkerbell si am invatat ca trebuia sa pun oul rece in folie - deh, invat si eu odata cu copiii.
au avut fiecare cate 5 oua.
si spor la pregatiri (eu nu fac nimic-nimicuta, ma duc la soacra)
maria_alexia spune:
Eu n-am apucat sa fac ouale ieri, am stat cam mult la serviciu
Le facem azi. Le-am lasat cateva pregatite pentru pictat - tavalite prin aracet & gris dupa reteta asta - sunt tare curioasa ce-o iesi.
Vopsele n-am mai cumparat, ma deranjeaza sa vad chimicalele intinse pe ou. Restul o sa le fac cu ceapa.
Voi ce tehnica de pictat ati mai folosit?