Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fetelor!!! mamici si bunici dupa cate vad

noi pe aici mai rar ca daca a venit vremea buna stam afara toata ziulica. Acum printesa e la teatru si Andrei doarme asa ca prind 5 minute si scriu, nu de alta dar nu vreau sa ne uitati

Ne pregatim si noi de botez, invitatii, meniuri, haine, etc. Eu incap in toate rochiile dar nu/mi incap tzatzale, ce ma fac fetelor? Nu stiu cum se imbraca Buruiana aia ca eu nu stiu sa/mi cumpar haine. Sotul tot zice sa profit cat ii am asa ca arata bine dar nu ma descurc la garderoba deloc.

Andrei are ulcior, cred ca de la praf, ulcior de care scapam tare greu. Ii dau cu unguent antibiotic si laptic de la tzitzi.

Mitzu, si mie imi zburda mintea la iubi iubi dar mai am de astepta saptamana asta, apoi ma duc la control si sper sa fie unda verde. Pur si simplu mi/e dor de sotul meu, asa ca nu e nimic in neregula cu tine.
va pupicesc pe toate.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna dimineata! Multumesc de cafeluta!
Ziki, as usual . De pisica rad, desigur!
Fragrant, tare si faza cu tati care va ajunge campion la tenis pe Canada si Mada, mortal si la tine sotul cu "taci, mai, ca n-o omor"!!
Lorich, sa te distrezi putin: eu abia azi noapte am priceput cu adevarat poanta ta cu emoticoanele. Ca urmeaza !!!! Nu m-am gandit la asta, m-a strafulgerat in timp ce ma chinuiam sa adorm la loc dupa ce am hranit piticotul.
Da, iti dau voie sa razi de mine cat vrei!
Am vrut sa mai scriu una alta, dar mi-am pierdut neuronul responsabil cu asta, mai iau doua guri de cafea, poate il regasesc!
LA MULTE LUNITE LUCA ALEXANDRU SI DARIUS ALEXANDRU!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Si sa va distrati de buna dimineata : http://www.gandul.info/magazin/afacerea-sotia-si-parohia-cum-isi-cauta-neveste-viitorii-preoti-motanul-danila-dracusorul-cristian-si-alec-la-suflet-copil-in-rest-barbat-8128798
Da, nu stiu sa ascund linkurile...

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mai e vreo gura de cafa pt o zuza ca mine??

aseara m am pus la somn la 1 noaptea
am fost in parc 3 ore, Razvi a dormit pana am ajuns in parc, a mancat ca acasa nu a vrut si apoi da i si agita manutele de parca prindea muste, abia aproape de casa a mai adormit si evident ca s a trezit cand am intrat in casa
frasu a dormit de a rupt, plus inca o ora dupa ce am ajuns in casa
le am facut baie si i am culcat
cu Robert a fost simplu
cu Razvi da i munca de lamurire sa manance, trecusera 5 ore de la ultima masa si el nu si nu
nici LM nici LP

ca si azi de altfel
nush ce i cu el
abia a cum a mancat dupa ce mai mancase la 6 fara
acum se joaca, ca a dormit vreo juma de ora

asa.....sa revin......dupa ce i am culcat m a mancat in dos sa ma uit la film pus de al meu, The way back.....super filmul, dar a durat 2 ore si ceva......pe la sfarsitul filmului au inceput sa ma doara sanii......dai si mulge.....si uite cum s a facut 1 noaptea

si la 2 juma s au trezit picii ca vroiau mancare, apoi pe la 5 Robi se foia.......;spre 6 fara li s a facut iar foame
pe Robi l am luat in pat langa mine ca se foia de jale, plus ca era ud ca naiba, varsase, da l si schimba l........si uite cum se facu 7 si a trebuit sa ma scol sa duc copii la controlul de 3 luni

si i am dus singura ca al meu nush ce intalnire avea de la 10 si era cu ochii lipiti, ca el nu s a pus la somn la 1, a mai stat la nush ce film, plus ca a fost dupa tigari ca se terminasera

i am luat si eu pe rand Razvi a luat 700g in greutate si 3 cm, iar frasu 600g si 4cm
sunt ok motanii mei, au raspus la toti stimulii, ne mai ducem pe 27 la vaccinul de 4 luni

ce sa i fac lui Razvi sa nu mai faca mofturi la mancare, vai de sufletul meu cand l oi diversifica, atunci sa vezi mofturi
eu ma chinui sa ma mulg sa i dai LM si el impinge cu limba biberonul si plange, ii bag suzeta si trage din ea de zici ca e ambrozie, tre sa i fie foarte foame sa mance.....si l am incercat si cu LP, am zis ca nu o fi bun laptele meu, dar de unde, si cu ala face la fel

frasu mi a varsat azi de 3 ori, sa mor si nu alta
offf, nu cres ei mari sa vezi bataie ce si iau ei de m or supara, numai la cat ma chinui eu cu ei
manca i mama pe ei de motani frumosi cra cra

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello fetele.
Am fost azi la dr. Suntem bine sanatosi si avem unda verde la plimbari in parc.
Carmen al meu baiat nu are preferinta intre latex si silicon. Lui nu-i plac alea turtite care se gasesc pe toate drumurile. Ii plac doar suzetele alea bombate(rotunde de la Primii pasi)si ieftine. Inceraca cu una de aia poate poate.

Fragrant ce dulce e printesa ta.

Mirelush asa patesc si eu strumful meu, mai ales seara. Trage de suzeta de zici ca e cine stie ce bunatate si din tzatza ioca, si nici biberon nu vrea. Are chef de panarama sa ma trezeasca toata noaptea din2 in 2 ore.

Acu s-a trezit si isi admira mainile. Ce frumuseti are...

Pupici.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura ce figuri de copii avem

m ati facut sa rad cu faza cu pisica
saracul animal, vrea si el sex, daca tot e vb despre

pupici la toate fetele

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele (stiu, e amiaza..) Ce frumos e afara! Clar, parc scrie pe noi!!!

FRAGRANT, m-am regasit in povestioara ta, asa si noi casatoriti la 23 de ani, nu stiam de nici unele, mie nu-mi iesea mancarea, a mancat saracu meu sot la arsuri, da zicea mereu ca-s bune ca sa nu ma dezumfle...Si la fel, am crescut si am invatat impreuna. Acu suntem pe calea cea buna. Pupici multi

LAVI, cu , io nush ce sa zic...la noi e bine, parca e chiar mai bine ca inainte, desi se intampla doar la ore tarzii din noapte (si, mult mai rar, dimineata). Cat am fost eu de dezamagita de cezariana, ajungand la capitolul asta se intrezareste o raza de multumire ca nu am nascut normal.

SIMO, spune-mi si mie te rog de unde ai liat salteaua. Eventual pe PM ca sa nu zica astia ca ai vreun frate care vinde saltele si faci reclama

MAIMUTICA, si io la fel, sunt intr-un mare haos...nu reusesc sa-mi intru in ritm. Si as dorminon-sto...azi iar m-am trezit la 12! ma gandesc cate lucruri faceam eu inainte, acu mi-e o lene, as sta doar cu fata in brate si atat. Bafta cu slingul!!

MIRELA, pupam motaneii mofturosi! Bine ca sunt sanatosi, asta e cel mai important!

Ma duc sa hranesc buburuza ca a facut ochi...doarme pana la 12, e lenesa ca mami (are cu cin' sa semene, ca si tati ar dormi pana la 12 daca ar putea, dar deh cineva tre sa munceasca si in casa asta!!!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Ce frumos e afara ! Astept sa se trezeasca piticul si sa iesim, si nu mai intram pana la 17-18 ! Azi-noapte a dormit ca de obicei de la 22 la 6, dar de data asta fara trezirea de la 4 ! deci, 8 ore incontinuu, pupa mama de baiat cuminte ! ca sa vezi ce inseamna iesirea afara...am iesit aseara pe la 18 cu el...ca era mai cald decat la 14.
La multe lunite Luca Alexandru de Mimo si Darius Alexandru de Mayan

loutzy sa stii ca si sormea mi-a zis sa iau d'aia ieftina si rotunda asa, poate o accepta. o sa ma duc prin cora zilele astea sa caut.
Ma duc sa calc putin pana se trezeste baiatul !
V-am pupat, sa aveti o zi frumoasa, sa va plimbati muuuuult !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La noi ploua deci azi stam in casa.

Sophic e minunata, ca si toata familia de altfel. Si ultimele poze sunt beton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, va zic si voua, poate pe cele din Bucuresti le intereseaza: am comandat de www.zumzi.ro/351/37-lei-pentru-spalat-balsam-coafat-parafina-maini-epilat-lung-axila-epilat-mustata-si-pensat-la-salon-ellia-art-by-b-in-valoare-de-148-lei-reducere-75/share/conv" target="_blank">aici servicii de infrumushetzare 37 lei o tona de chestii... mi-a venit si voucher pe mail, m-am programat la fete, mi-a inpartit in doua, in ajunul botezului pantsat, epilat si in ziua botezului, spalat, balsam (sa nu zic balsamat) si coafat. Sper sa nu mi-au amenda pt reclama, dar n-am putut rezista sa nu impart cu voi.

Ufff.iar tre sa ma loghez sa vad poze?

Fluturas voi cum mai sunteti????

edit: la subiectul "plamumioara" si la noi e foarte bine acum; eu una recunosc ca dupa asta 7 saptamani de lehuzie nici nu am simtit ca am nascut, nicio durere, parca nici pb cu lubrifierea. Dupa nasterea lui Robert a fost rau, dar uite acum..super bine, cred ca depinde de marimea taieturii si de indemanarea cu care e reparata (aaa..v-am zis ca m-au cusut pe viu??)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput