Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina_m spune:
am aparut si eu. Am fost afara de la 12 la 14.40, am venit sa papam amandoi si am vrut sa iesim iar dar era liftul stricat. Bine ca nu s-a stricat cat eram afara ca pana la et 8 nu stiu cum mi-ar fi fost! Si eu tot singura am fost afara. Ieri am iesit cu o prietena cu bb dar azi a avut alt program.
Fetele din "Salajean" si imprejurimi, cum facem cu iesirea aia in IOR??? GABI, MAIMUTZICA, MIRELA si alte doritoare, nu ne organizam si noi saptamana asta?
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
eu am tot alergat azi dupa formulare de alocatie si indemnizatie, maine venim si noi la Buc sa luam certificatul de nastere al fetii si sa ramanem o zi doua in vizita pe la nasi. am emotii pentru drumul pana la Buc, pentru ca vom veni cu trenul, mai exact cu sageata si nu stiu cum se va comporta mandra. trebuie sa ma duc si pe la facultate sa ma rog de secretare sa imi completeze adeverintele de studenta..joi cred ca o sa iesim la o plimbare prin IOR, ca nasii nostri stau la dristor si e aproape parcul.poate dau nas in nas cu unele din voi!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Ca tot va spuneam ca sunt un car de nervi...
Ieri a fost ziua maica-mii. O suna soacra-mea sa-i ureze alea-alea si o intreaba ce face. Mama desteapta ii raspunde "ma uit la filmarea de la botez". Deranj mare pe soacra ca, vezi Doamne, mama are filmarea si ea inca nu. Mama ma suna azi sa ma bata la cap pe tema asta. Ma enerveaza si ii inchid telefonul. Dupa juma de ora ma suna ca nu-i mai intra calculatorul in windows. Incerc sa-i dau cateva sfaturi, dar evident nu functioneaza. Spume pe ea din nou, ca i-a facut al meu sot ceva la calculator duminica cand am fost in vizita. Pai ce, asta era dus cu capul sa-i strice calculatorul?? (De obicei ii mai da o curatare de registri, o scanare de virusi, chestii pe care ea nu le face in mod curent). Si din asta o da in faze de genul - "sigur, barbatul tau e perfect, numai cu el tii..". pai cu cine pana mea sa tin? La conflicte si scenarii din astea inventate?? hai ca ma scoate din sarite toata lumea. Parca eu am chef de toate tampeniile astea. Mi-as lua barbatul si copilul si m-as duce...sa nu ma mai intorc.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Intrebare intrebatoare: daca alaptez ar trebui sa port sutien si in casa? Si ziua si noaptea? Mi se pare incomod.
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Intrebare intrebatoare: daca alaptez ar trebui sa port sutien si in casa? Si ziua si noaptea? Mi se pare incomod. mami fericita de ![]() |
eu port. la inceput ma deranja dar acu m-am obisnuit. Port ori sutien ori bustiera.
Nu pot fara pt ca sanii mei inca mai curg, mai ales noaptea. Cat il alaptez pe pici dintr-un san celalalt curge la greu.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
RROX- asa e si mama, cu calculatorul, - e ferm convinsa ca cei care vin sa-i repare calculatorul ii fac ceva ca sa-l strice S-a certat cu toti preietenii nostri pe care i-am lasat mostenire sa vina sa-i ajute. Acum plateste pe cineva, noi nu ne-am mai bagat sa trimitem pe nimeni.
ADRYI - eu nu folosesc si nici la primul n-am folosit. Eu cam urasc sutienul si-l port numai de nevoie. L-am purtat la inceput cand imi curgeau sanii haotic, acum nimic. Mai am o bustiera pe care o pun rar. Singura chestie e ca se lasa mult, daca ai sanii mari. Cum eu am doua bube, n-am problema asta, dupa alaptat au revenit iar la forma lor de bube.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Deci si eu voi ramane tot cu 2 bube. Acu ca eramm si eu fericita ca suntt un pic mai mari.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Andry eu il port, zi si noapte! Cred ca m-ar durea sanii fara el; l-am purtat si la Robert si nu s-au lasat sanii, chiar nu au aratat diferit de "inainte"; acum m-am mai prostit, am mai avut si momente fara...si cred ca nu mai trec "testul creionului". Tu fa cum iti vine mai comod.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RaluKara eu am tot alergat azi dupa formulare de alocatie si indemnizatie, maine venim si noi la Buc sa luam certificatul de nastere al fetii si sa ramanem o zi doua in vizita pe la nasi. am emotii pentru drumul pana la Buc, pentru ca vom veni cu trenul, mai exact cu sageata si nu stiu cum se va comporta mandra. trebuie sa ma duc si pe la facultate sa ma rog de secretare sa imi completeze adeverintele de studenta..joi cred ca o sa iesim la o plimbare prin IOR, ca nasii nostri stau la dristor si e aproape parcul.poate dau nas in nas cu unele din voi! Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011 "Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu |
Pai atunci haideti sa ne organizam iesirea joi sa ne vedem si cu voi, daca tot sunteti in Bucuresti.
![](rugaciune.gif)
madalina_m spune:
Off ROXX, te inteleg perfect. Si pe mine ma enerveaza uneori mama asta a mea de imi vine sa ma urc pe pereti. De ex ultima rafuiala a fost legata de invitatiile de botez. Noi am trimis la toata lumea pe mail (prietenii nostri nu rubedenile - de astia se ocupa ea), dar am scos si pe hartie sa le impartim celor cu care ne e usor sa ne intalnim. Ma suna in fiecare zi sa ma intrebe cui am mai dat invitatii. I-am explicat ca timpul nostru e foarte limitat, ca le dam celor care stau in zona, ca oricum toata lumea stie ca a primit mail si i-am si sunat. Nu vrea sa inteleaga, ea continua sa ma intrebe. E convinsa ca cine nu primeste invitatia in mana nu vine. In cele din urma i-am spus ca nici nu am nevoie sa vina toti simandicosii pamantului care nu vin decat daca li se face invitatie speciala. Noi la cate botezuri am fost (si au fost multe in ultimul timp) doar la unul am primit invitatie fizica. La restul au fost pe mail sau prin viu grai telefonic. Aseara i-am zis ca daca ma mai intreaba o data cui am mai dat invitatie nu mai fac niciun botez cu invitati. Iau copilu' si nasii si plecam intr-un loc secret sa il botezam.
![](rugaciune.gif)