Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sarumana Oanaiasi, ce ma mai stresez si eu Doamne, de cand tot caut pe net despre astea si mai citesc cate ceva naspa si ma ingrozesc....

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Da Racheel, stiu, dar pana ajung caut eu singurica si imi fac fel de fel de idei

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu mai citi nimic Si ce anume cauti tu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Oare ce se intampla ci fetele...andra, athosik, seidana, annare?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Salutari burticoaselor venim si noi direct de la ecograf o sa avem o :)) al meu iubit tre s afie foarte fericit fiindca asta is dorea si eu sunt fericita binenteles toate masuratorile sunt bune organele la fel hi hi azi chefuim cu suc de portocale

Inez Luiza 19 + cu

Mergi la inceput

Pai Rachewll,caut interpretari de analize....si ce presupun naticorpii aia..ca se pot pierde sarcini in tirm 2..sau ca duc la moarte fetala..sau ca exista 1-2% riscul de a avea bebe nu stiu ce afectiuni la inima...citesc prostii d'astea
In legatura cu fetele,si eu le-am simtit lipsa, de dim chair erau doar fetele noi, nici urma de voi..acum m-am mai linistit

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

a si am uitat mi-au schimbat DPN pe 01.09.11 daca are cineva chef sa mil schimbe in lista ramn recunoscatoare
am lipsit ceva timp de pe forum sper ca toate gravidutele se simt ok cum ar si trbui in al 2 lea trim numai cele bune si multe picioruse in burtica va doresc

Inez Luiza 19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

(HB) Hemoglobina 11.1 12.3 - 15.5 / g/dl
(HCT) Hematocrit 33.1 34 - 46 / %
(MPV) Volum trombocitar mediu 11.9 5 - 10 / µm3
- o usoara anemie, nimic ingrijorator - deficiente de fier, folati, vitamina B12, vitamina B6. Fier, din legume, nu trebuie sa iei vitamine
(LYM#) Limfocite# 0.9 1 - 4.8 / 103/mm3
(LYM%) Limfocite% 11.4 17 - 45 / %

- scaderea imunitatii

(NEU%) Neutrofile% 79.2 45 - 75 / %
daca si leucocitele sunt crescute, posibil o infectie

Anticorpi anti nucleari (ANA) (Alegria) 2.5 [pozitiv]
- pozitiv din cauza lupusului
Anticorpi anti SS-A(Ro) (Alegria) 63.5 [pozitiv]
- pozitiv din cauza lupusului

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zubi , nu te mai chinui si stresa; cred ca orice ar fi ti-ar zice medicul si s-ar gasi si o varianta de tratament sau ameliorare. Stiu ca lupusul e autoimun si nu dispare insa ma gandesc ca (,) ca orice boala autoimuna are si episoade de remisie datorate unei alimentatii potrivite sau stiu eu - unor proceduri medicale care au acest scop. Poate o imunitate fortificata sa te ajute , sau odihna multa . Medicul te va sfatui sa faci exact cum e mai bine.

Limfocitele si la mine ies sub limita inferioara , iar pe sarcina am si eu leucocitoza (leucocite marite)- despre care medicul mi-a zis ca este perfect normala.

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Multumesc mult fetele, chiar eram deja trista, dar acum vad ca nu e chair asa rau:)

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput