Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
MatzaRebela spune:
multumesc multumesc:) sunt tare mandra de burtica mea;)))
vaii nu v-am povestit, statea intr-o zi pe spate si vad k partea dreapta sub buric era mai umflata decat partea stanga.. ma tot uitam puneam mana (era tare) eram singurica acasa. dupa cateva minute dupa ce m-am miscat un pic revenise la normal...
Sambata seara la fel de data asta nu mai era singura si de data asta partea stanga era mai mare.. ii spun in gluma sotului.. fitu s-a inghesuit aici si pune manutza.. si spune da da(de aici m-am si convins ca era bebe si nu era imaginatia mea. si tot asa dupa cateva minute a revenit la normal.. dar tare comic era sa te uiti la burta si sa vezi o parte mai umflata ca cealalta.
19+ cu
racheel spune:
ancaroro, ai cea mai mare dreptate.
Si nu medicul de familie ar trebui sa-i fea reteta ci medicul ginecolog.Asa mi s-ar parea normal.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Iris_K spune:
Buna fetelor!
Moama, ce repede se scriu paginile! Greu pot tine pasul .
In rest, multumesc pt informatiile in legatura cu pateul, eu la cat mi-s de stresata in legatura cu sanatatea bebe-ului, am ales sa-mi pun pofta in cui.
Mai, eu am impresia ca am burta cam mare pt cate sapatamani de sarcina am. Gemeni nu sunt, desi mi-am dorit f tare... oare e normal?
Ieri m-am simtit f rau, am vomitat de 2 ori si eram f obosita, adevarul e ca eu inca am insomnii noaptea.
Am mai intrebat o data, daca db testul iese ok, se mai face triplu?
15+
oanaiasi spune:
Salutare si de la mine !
Si eu sunt uimita de medicii din ziua de astazi ...cat de usor prescriu antibiotice fara sa tina cont de gravitatea afectiunii. Ma intreb , daca fereasca D-zeu te imbolnavesti mai tare in sarcina atunci ce iti mai da ????
Urocultura trebuia sa fac si eu desi la sumrul de urina mi-a iesit flora bacteriana f rara. Nu am vrut sa o fac in primul trimestru , mai ales pentru ca nu am probleme la urinare si nu simt ca ar fi ceva in neregula acolo , de frica antibioticelor prescrise de medici. Ma uitam pe prospectul de la augmentin ...pe care am vazut ca il iau multe gravide si nu scrie ca ar fi asa sigur in sarcina...
Nu stiu ce sa mai cred in schimb vad ca ma transform din ce in ce mai mult in Toma Necredinciosul...
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
bujo spune:
Ce va mai mira, daca in maternitate se da diazepam la mamici ca sa doarma linistite si la bebei fenobarbital, tocmai ca sa nu le deranjeze pe asistente cu plansu?
bujo mami de Filip si 18+ cu
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Ce va mai mira, daca in maternitate se da diazepam la mamici ca sa doarma linistite si la bebei fenobarbital, tocmai ca sa nu le deranjeze pe asistente cu plansu? bujo mami de Filip si 18+ cu |
Da, asta chiar e tare !
Oana 15+
racheel spune:
Sau le mai pune cate un scoci la gurita sa nu mai plangaAm vazut un caz la stiri
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
zubi spune:
mi-au iesit si rez de la analizele de la Bucuresti, si unele nu sunt ok,dar nu situ ce inseamna, paote stit voi,de ex
(HB) Hemoglobina 11.1 12.3 - 15.5 / g/dl
(HCT) Hematocrit 33.1 34 - 46 / %
(MPV) Volum trombocitar mediu 11.9 5 - 10 / µm3
(LYM#) Limfocite# 0.9 1 - 4.8 / 103/mm3
(LYM%) Limfocite% 11.4 17 - 45 / %
(NEU%) Neutrofile% 79.2 45 - 75 / %
astea ar fi care nu se incadreaza in limite, plus niste anticorpi care au iesit pozitivi
Anticorpi anti nucleari (ANA) (Alegria) 2.5 [pozitiv]
Anticorpi anti SS-A(Ro) (Alegria) 63.5 [pozitiv]
mi-au facut vreo 6 anticorpi, din care astia doi au iesit pozitivi,si un pic sunt speriata
Zubi, mami18+
minunea mea
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi mi-au iesit si rez de la analizele de la Bucuresti, si unele nu sunt ok,dar nu situ ce inseamna, paote stit voi,de ex (HB) Hemoglobina 11.1 12.3 - 15.5 / g/dl (HCT) Hematocrit 33.1 34 - 46 / % (MPV) Volum trombocitar mediu 11.9 5 - 10 / µm3 (LYM#) Limfocite# 0.9 1 - 4.8 / 103/mm3 (LYM%) Limfocite% 11.4 17 - 45 / % (NEU%) Neutrofile% 79.2 45 - 75 / % astea ar fi care nu se incadreaza in limite, plus niste anticorpi care au iesit pozitivi Anticorpi anti nucleari (ANA) (Alegria) 2.5 [pozitiv] Anticorpi anti SS-A(Ro) (Alegria) 63.5 [pozitiv] mi-au facut vreo 6 anticorpi, din care astia doi au iesit pozitivi,si un pic sunt speriata Zubi, mami18+ minunea mea |
Zubi , despre hemoleucograma pot sa iti zic cu siguranta ca in sarcina ies foarte multe valori modificate tocmai din cauza starii de graviditate. Stiu sigur ca ies leucocitele marite iar restul variaza care si cum fara sa fie vorba de vreo boala. In general in sarcina medicii urmaresc trombocitele pentru a vedea daca este vreun risc de trombofilie...despre celelalte nu stiu sa iti zic mai nimic.
Oana 15+
racheel spune:
Zubi imi pare rau dar nu stiu sa le interpretez.dar, ar trebui sa mergi cu ele la medicul tau ginecolog sa le citeasca si sa-ti dea tratamentul necesar daca ar fi ceva