Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
camady spune:
Am uitat sa-ti laud burtica cathy.E asa tuguiata si frumoasa.
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
raluca050 spune:
Buna fetelor.
Sper ca ati inceput saptamana cu dreptul.
Eu tocmai ce am debutat la noul loc de munca motiv pentru care nu am reusit sa mai intru pe forum.
Hellena_d nici eu nu l-am simtit clar pe bebe desi am trecut de 18 sapt. Sunt ceva zgomote prin burtica insa nu sunt convinsa ca e bebe sau altceva. Dar nu cred ca trebuie sa ne facem griji, ne da el un semn cand vrea
Multi pupici tuturor si sanatate fetelor bolnavioare.
17+
flopishtica spune:
'Neata fetelor, sa aveti o zi usoara.
Revin cu rugamintea de aseara pentru parola de picassa.
13+
elly_b spune:
'neata si de la mine ! o zi cat mai insorita!
noi ieri am fost la control. n-am facut eco ca a spus ca e prea devreme dupa cea de trim I (2 sapt). dar i-am ascultat inimioara
ne mai vedem peste 3 sapt la un eco.
bine ati venit printre noi lai si david.lucian ! sarcini usoare si bbi sanatosi!
inutsa ... crezi ca virtual macar poti sa-mi pasezi si mie o bucatica cat de mica de tarta .....
noroc ca mananc acum ca altfel ...
fetelor hai ca mi-am facut curaj sa va cer si eu parola. trimiteti-mi-o si mie, va rog
mami de Annelies (30.06.2005) si 14+
MatzaRebela spune:
buna dimineatza burtici:) o i frumoasa va doresc, noi astazi am schimbat semnatura:D avem 19 sapt:D ink o sapt si ajungem la jumatate de drum:D olalaa:D hihii
Felicitari celor cu rezultate bune la eco/teste, mult optimism la cele care ink mai au cv probleme simulta sanatate va doresc:D
Am pus poze cu burtica de 19 sapt(la cea de 18 nu era asa mare diferenta intre 18 si 17 asa k nu am mai pus si asa eram super ocupata cu mutatul si stransul lucrurilor:D.
pupici multi si o zi frumoasa(chiar daca prin unele parti ink sunt nori.. imp e ca in inima voastra sa fie soare;)
19+ cu
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MatzaRebela buna dimineatza burtici:) o i frumoasa va doresc, noi astazi am schimbat semnatura:D avem 19 sapt:D ink o sapt si ajungem la jumatate de drum:D olalaa:D hihii Felicitari celor cu rezultate bune la eco/teste, mult optimism la cele care ink mai au cv probleme simulta sanatate va doresc:D Am pus poze cu burtica de 19 sapt(la cea de 18 nu era asa mare diferenta intre 18 si 17 asa k nu am mai pus si asa eram super ocupata cu mutatul si stransul lucrurilor:D. pupici multi si o zi frumoasa(chiar daca prin unele parti ink sunt nori.. imp e ca in inima voastra sa fie soare;) 19+ cu |
Ce burticoasa frumoasa si sexy
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
flopishtica spune:
Camady multumesc pentru PM. Vai fetelor ce de burtici, diseara populez si eu albumul meu.
Va pup radiati toate.
13+
ancaroro spune:
Zubi, iar ai fost la acelasi medic care te-a speriat cu lupusul?
Cum sa-ti dea antibiotic fara urocultura si antibiograma? E tampit/a???
De aia se face urocultura, prin ea se determina ce fel de infectie este (daca este) si daca e vb de infectie se face si antibiograma, care inseamna ca fac teste pe bacteriile alea cu antibiotice, sa vada la care reactioneaza, si antibioticul ala se da de tratament. Daca este suportat in sarcina.
Zinatul e cel mai tare, si daca o sa aiba bebele tau vreo raceala si te duci la medicul asta, tot zinat o sa ii dea. Ii stiu pe medicii astia de duzina, n-au chef sa miste putin si atunci prescriu zinat. Cat castiga de la fabrica de medicamente pentru prescriptii dinastea???
Pentru infectii urinare, daca e cazul de antibiotic, este nolicin si nalixid, care sunt cele mai eficiente, dar mai sunt si altele.
Si febra de la infectie urinara??? Pai daca ajungi la febra, prima data iti simti rinichii, si crede-ma, ii simti...
13+
Bijuteriile mele