Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
lai spune:
Seara buna! Avem si noi un bebelas dragalas - se pare baietas - pe drum, DPN 5 septembrie.
Hellena, nici eu nu l-am simtit inca pe bebe. Asa mai simt diverse "chestii" prin burta, dar nu mi se pare deloc evident ca ar fi bebe, ma gandesc ca ar putea fi o mie de lucruri, ligamente care se intind, gaze, sau mai stiu eu ce. Banuiesc ca o sa imi dau seama atunci cand o sa fie el, nu fetelor?
Lai 18+ cu
racheel spune:
Buna dimineata gravidutelor
Haideti trezirea, va invit la ocafeluta
Hellena ma bucur ca ne-ai dat un semn si ca sunteti bine Nu te ingrijora ca unele fete simt bebelusul la 19-20 saptamani
Lai bine ai venit sarcina usoara in continuare.Si o sa-l simti si tu cat de curant pe bebel or sa fie niste lovituri in burtica fine.
Trebuie sa ne spui si noua ca sa te treaca fetele in lista UM(ultima data a menstruatiei)si DPN ne-ai zis pe 5.XI.2011, si daca vrei data nasterii ca sa-ti zicem la multi ani.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
Citat: |
Da,poti asculta inimioara cu un stetoscop,trebuie insa sa te chinui sa o gasestiNoi desi avem acel aparat de ascultat inimioara,l-am folosit doar o data in ziua cand a ajuns:) Incearca sa te bucuri de sarcina si nu te stresa,gandeste pozitiv sa atragi lucruri pozitive asupra ta si a lui bebe Este sambata asta ce vine cand mergi la eco sau cealalata pe 16.04?Ca noi mergem joi pe 14 si abia asteptNu mai am rabdare,totusi am emotii si sper sa stea de data asta sa il poata masura si sa ne poata spune daca e cu roz sau albastra sa ne apucam de cumparat Fericita 20+ cu |
buna dimineata fetelor.
caty merg la eco morfologie pe 16.04 si la control simplu pe 14.04. :)
Lori 19+
loredanar spune:
caty ce burtica frumoasa ai si tu.
eu tot n-am apucat sa ma pozez! macar pt albumul familiei. suntem asa derutati si ametiti cu creditul pentru casa, cu serviciile, incat trec asa repede zilele pe langa noi. sper sa ne linistim cat mai curand.
Lori 19+
Lali_mete spune:
Buna dimineata burticoaselor,si viitoare burticoasa !
Multumim de cafeluta Racheel ,tare buna!
Athosik unde esti mamicule?
Lai bine ai venit prnte noi !
Va pup pe toate ,inca am treaba ,cand o sa am mai mult timp o sa intru mai des .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
inutsa spune:
Neata!
Eu va dau o cana de lapte si tarta cu visine, facuta ieri.
Bun venit proaspetelor gravidute, sarcini usoare si la termen!
Nu va faceti griji ca inca nu l-ati simtit pe bebe, o sa isi faca el simtita prezenta
O zi faina!
de si14+
zubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 zubi ce analiza de urina ai facut? daca nu te deranjeaza, nu ai usturimi si mai potio astepta vreo 3 zile, incearca sa faci si o urocultura in caz ca nu ai facut deja. ca sa nu iei zinatul ala degeaba. am mai zis, cand am usturimi la urinare, iau urinal akut. intreaba medicul, citeste pe net, informeaza-te, eu zic ca e ok. la mine e f eficace. May imi pare asa de rau de tine. mie foamea imi face si mai rau senzatie de greata. ai mereu ceva de rontait la tine? cauta niste sticksuri, la mine au mers cele mai simple cu putiinta. nu stiu ce poti gasi tu acolo... in plus, nu pot manca mancare mai veche de cateva ore deci sunt dezastru, nu pot, mi-e rau. iti zic toate astea, poate te ajuta cumva... mai am ciocolata neagra cu 75% cacao si destul de ne-dulce. si asta imi e ok. nu stiu ce sa mai zic ca sa te pot ajuta, te inteleg cum nici nu iti inchipui... inclusiv starea asta de suparare, iti vine sa plangi... un fel de depresie desi eu nu as numi-o asa... 15+ feb2007 |
Zubi, mami18+
minunea mea
david_lucian spune:
Buna mamici! Va rog sa ma treceti si pe mine in lista. Astept primul meu copil, al doilea al familiei noastre si vreau sa fiu printre voi....imi lipseste enorm compania "fetelor" din orasul meu si ma ajuta mult discutiile de aici :)
Va pot spune ca UM a fost 25.12.2010 si ca am emotii mari.
Multumesc mult!!!
camady spune:
Neata si de la mine fetelor.
Sa aveti o zi buna.
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori