Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Caty da sunt o multime de romani pe aici.Cand am ajuns eu aici eram 5 de toti dar acu suntem fara numar .Da-mi un Pm cu nr tau de tel sa te sun si vb .Tu lucrezi acu?

19+ si de Alessia(30.08.09)

Nu,nu lucrez acum.Tu?

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna seara fetele,

ajutati-ma si pe mine cu parola de la picassa.
chiar m-ati facut curioasa,sa vad cat ati crescut voi.
eu azi mi-am luat zi libera,am avut dureri de burta ca la ciclu,si o mica sangerare maronie care m-a panicat,desi nu e prima data.vineri fac cerclajul si sper sa scap de polipul asta care ne face probleme.miercuri a fost ultimul control facut si vaginal si echografic abdominal si vaginal, bebe era bine, colul lung si inchis,chiar ma asteptam sa sangerez dupa consult dar se pare ca nu a fost asa.in schimb azi, luni,o fi posibil sa fie de la controlul de miercuri??

Irinush4u 15+ saptamani

Mergi la inceput

Irinush ai PM

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Fetele, imi cer scuze, chair nu mai situ cine, dar eu vreau sa comnad tricou, ca oricum nu am aflat ce ein burtica, deci cred ca vreau un tricou bleu deschis asa,cu bebe roz...ca sa fie uni...deci e comanda ferma

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinush4u

buna seara fetele,

ajutati-ma si pe mine cu parola de la picassa.
chiar m-ati facut curioasa,sa vad cat ati crescut voi.
eu azi mi-am luat zi libera,am avut dureri de burta ca la ciclu,si o mica sangerare maronie care m-a panicat,desi nu e prima data.vineri fac cerclajul si sper sa scap de polipul asta care ne face probleme.miercuri a fost ultimul control facut si vaginal si echografic abdominal si vaginal, bebe era bine, colul lung si inchis,chiar ma asteptam sa sangerez dupa consult dar se pare ca nu a fost asa.in schimb azi, luni,o fi posibil sa fie de la controlul de miercuri??

Irinush4u 15+ saptamani

Imi pare rau pt aceasta situatie,dar nu dispera!Stai cumintica in pat si totul o sa fie bine

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Fetelor,m-ati lasat singurica aici????

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Irinush, sper sa fie de la polip.

Caty, merci dar si eu stau intr-un orasel linistit, la vest de Londra . Dupa 11 ani de Bucuresti n-am mai vrut aglomeratie si stres :)
Poate ne-om vedea intr-o buna zi. Intai sa aducem pe lume bebeii sanatosi si la termen, asta e prioritatea :)

Racheel asa cum zici tu sper sa fie :)

Mie bineinteles ca mi-e rau
Am mancat un pic de paine cu humus ca mi-era pofta. Sa vedem cand incepe circul ... si mi-e si somn ... trezita de la 6 , mers la serviciu ... 12 ore plecata de acasa ...

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Rachel inainte sa ne spuna ca e baietel si sotul tot o fata voia ,acu cred ca ar fi un pic dezamagit ca a inceput sa isi faca visuri .

Caty nu lucrez stau acasa cu nazdravana mica.Ca sa o dau la cresa si eu sa ma intorc la munca nu se renteaza ca nu raman cu nimic ,asa ca prefer sa imi cresc eu mandra.

19+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Maydraga de tine imi pare tare rau ca iti este rauLasa ca o sa treaca perioada asta si o sa te simti mai bine curand
E bine ca stai in afara Londrei si desigur ca prioritatea este sa ne aducem puiutii sanatosi pe lume si apoi o sa ne intalnim noi candva

Theeaai dreptate sa stai acasa sa iti cresti tu comoara Acelas lucru am sa il fac si eu pentru ca nimeni nu poate avea grija mai bine de puiul meu decat mine

Acum ma retrag si vaurez noapte buna si ne "auzim" maine
dulce toate burticile

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Fetelor, eu sunt bine...sau asa cred, caci inca nu am ajuns la dr, deabia luni, pe 11 aprilie voi ajunge si atunci am sa va spun mai multe despre mine si bebe mic din burtica.
"Noi" avem aproape 18 sapt si inca n-am simtit miscarile si din cauza asta sunt putin panicata. Este prima sarcina, insa din ce am citit eu pe aici pe la voi, cam toate le-ati simtit, si multe dintre voi, la fel ca si mine, sunteti la prima sarcina.
Cum pot sa fac sa vad si eu pozele cu voi? Imi trimiteti si mie va rog frumos parola si linkul unde trebuie sa intru? Mc fain. Va pup pe toate, le urez bun venit noilor gravidute si multumesc fetelor ce s-au gandit la mine. Va pup pe toate!

Sunt in 18 sapt cu o minune de la D-zeu !

Mergi la inceput