Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
caty2585 spune:
Buna dimineata burticilor vorbarete
Lai si David Lucian bine ati venitva urez sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si la termen
Lori succes pentru eco si control...si noi mergem la eco pe 14,deci pana atunci ne putem incuraja si tine de urat una alteia( ca eu nu mai am rabdare)Doamne ajuta sa va linistiti si sa va rezolvati trebuirle cat mai repede posibil si sa ne arati si noua burtica ta sa te complimentam
Intusa multumesc pentru cana de lapte tare buuuunaaa si am sa iau si tarta dar doar daca e acrisoara deoarece al meu bebel nu suporta dulciurile....cu siguranta o sa ii placa cand o sa scoata nasucul si o sa mai creasca putin...pana le va da de gustpana atunci se isi mentine silueta
Camady multumesc de compliment!Si tu esti o frumoasa si radiezi cu burtica ta
Va urez o zi buna si linistita
Fericita 20+ cu
inezluiza spune:
fetelor sa schimbat ceva la picasa ? nu reusesc sa intru pe account cu userul si pass ce le am
Inez Luiza 19 + cu
Iris_K spune:
Eu mi-s acuma uimita de cate analize faceti. Eu nu am facut decat cele banale, cica, de inceput si db testul. Si curand nici nu mai merg la doctor, decat prin sapt. 19-20.
15+
camady spune:
Fetelor am facut modificarile in listuta.
Am sunat acum la laborator ptr rezultate la triplu si mi-au spus ca rezultatele sunt venite dar mai trebuie si niste grafice.Mi le trimite maine pe mail.
Am emotii.Stie cineva despre ce grafice e vb?
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Eu mi-s acuma uimita de cate analize faceti. Eu nu am facut decat cele banale, cica, de inceput si db testul. Si curand nici nu mai merg la doctor, decat prin sapt. 19-20. 15+ |
Exact asa si la mine...mi-au luat sange de 2 ori,teste la urina imi fac de fiecare data cand merg sa vad moasa(nu de multe ori)si pentru ca am RH-ul negativ trebuie sa imi faca un vaccin in saptamana 28...deci nu multe analize si nici ecografii....doar 2
Fericita 20+ cu
caty2585 spune:
citat din mesajul lui camady Fetelor am facut modificarile in listuta. Am sunat acum la laborator ptr rezultate la triplu si mi-au spus ca rezultatele sunt venite dar mai trebuie si niste grafice.Mi le trimite maine pe mail. Am emotii.Stie cineva despre ce grafice e vb? 17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori |
Te felicit pentru numele frumos pe care l-ai ales pentru domnisorica ta
Abia astept sa incepem sa nastem sa punem pozici si sa fim la fel de apropiate
Fericita 20+ cu
camady spune:
Caty iti multumesc si mie imi plac mult.
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui camady Fetelor am facut modificarile in listuta. Am sunat acum la laborator ptr rezultate la triplu si mi-au spus ca rezultatele sunt venite dar mai trebuie si niste grafice.Mi le trimite maine pe mail. Am emotii.Stie cineva despre ce grafice e vb? 17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori |
Sunt exact aceleasi grafice ca la dublu in care combina datele biochimice (sange), cu varsta (si alte caracteristici:fumatoare, diabetica etc) si masuratorile ecografice. In fct de toate astea iti genereaza un grafic cu riscuri pt anumite afectiuni.
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
Iris_K spune:
Caty, ma bucur ca nu-s singura, desi asa e afara, nu te streseaza cu prea multe analize, te lasa sa-ti duci sarcina "in liniste".
Oricum eu am si peste 30 de ani, de asta zic ca mi-s uimita. A, mi-am repetat si eu inca o data analizele de urina, pt ca vomitam f mult si trebuia sa vada daca nu-s deshidratata sa ma puna pe perfuzii.
Oanaiasi, am vazut ca avem aceeasi prima zi a ultimei menstruatii .. nu mai tin minte daca ai scris undeva, dar tu ai aflat sexul bebe-ului?
15+
oanaiasi spune:
http://www.polimed-targoviste.ro/analize_explicate.html
cam asa ceva
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!