Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
trezireeeeeeeeeeea....somnoroaselor..vreti sa va spurce cucu' "arminesc"?![]()
![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Neatza... gata, gata m-am trezit![]()
... da o
nu da nimeni?
Hai la un frappe cu muulta frisca si inghetata de vanilie

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
io...ioooooooo.....

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Mai fetelor, nu stiu ce am, da de vreo saptamana sunt dependenta de Eugenii![]()
... au pus astia la mine la birou un automat cu diverse prostii si de cand au acolo Eugenii
mananc non-stop... ieri am bagat vreo 10 pachete (adica 20 de bucati)
In ritmul asta... uite asa
ma fac![]()
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
vias spune:
buna si de la mine...
eu inca nu mi-am rezolvat acasa problema de la calculator..si sincer cred ca macar pana in we nu va fi facut, asa ca numai de la servici pot sa intru si sa vb cu voi ![]()
Busy eugenii????????
eu ce sa mai zic??? ca deja sunt extra, mega, ultra

degeaba sar coarda, nu mai stiu ce sa mai fac...daca tin regim f strict slabesc, ideea e ca dupa aceea, cum incep sa mananc normal..nu exagerat, pun de 2 ori mai mult pe mine 

azi la Brasov e vreme f urata...ploua 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
dar pe unde sunteti?????? 

cam multa lume disparuta de la noi 
Tiushka, Pishko, Bobomom, Lorelix, MadalinaT, Sunshine...sper ca sunteti bine 
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Salutare !
Frappe-ul cu frisca si inghetata de vanilie imi face cu ochiul, dar ma doare rau tare gatul si tusesc de mama focului
, astazi trebuie sa merg la doctor ca nu mai tine, am incercat eu cu un sirop de tuse, ceai de busuioc cu miere de albine....degeaba.Si baietii au tusit, acum doar un pic dimineata si atat, dar trebuie sa se faca si ei bine caci au amandoi cate un vaccin de facut !
Camy,My Lady- la sala, este de acord sa merg, daca mergem impreuna
...si ok, mergem impreuna , dar de ce sa platesc doua abonamente...doar pt ca are el pitici pr creier
?Si cu copilul cine sta?
Si apropo de pofta de eugenii, eu am descoperit ciocolata de casa
, este un baton, ca nuga, batonul copilariei se numeste si e buuuuun
Din astea bag in ultimul timp si am descoperit ca nici nu ma mai doare gatul asa tare dupa ce mananc un baton de ciocolata ![]()
![]()

http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Allexa...naspa cu piticii pe creier...macar din punctul asta de vedere nu am avut niciodata probleme, nu stim ce e aia gelozie...
si eu ma simt putin rau, am dureri in gat, Fla inca mai are mucisori si tati la fel... si vremea e tare urata..offfff
A_driana spune:
'mnoa ceaustoc
magda ma bucur pt voi...succes...si numa vesti bune sa auzim...
alexa naspa treaba cu gelozia...sotul meu niciodata n-a fost gelos...pot sa merg unde si cand vreau, n-are treaba...
mummy n-ai tu ceva cu ochi in burtica de devorezi atatea eugenii? 
am fost azi la control, sunt bine...daca nu-mi cad firele de bunavoie, trebe sa merg peste o sapt sa le taie
...
de la spital am mers cu mami si cu David in oras, cu tramvaiul si cu autobuzul....David era fascinat, a fost prima data cand l-am dus cu mijloace de transport in comun......nici nu mai stia unde sa se uite....si am fost fara carucior....a umblat saracu' pe jos ca erou...dar apoi a si dormit 3 ore fara sa se miste 
asa mi-a placut si mie prin oras...tare bine mi-a picat...m-am imbracat frumos, m-am aranjat si dichisit
...nici nu se vedea ca acum 2 sapt am fost operata
...
sunt tare bucuroasa ca ma simt asa de bine 

...am mancat deja si smantana, clatite, cioco si nici o pb...desi ar trebui sa ma mai opresc din atata mancat ca o sa ajung cat casa poporului 
si atat de la noi, ca v-am ,aburit' destul ![]()
IUBESC PRIMAVARAAAAAAAAAA 

Adriana, mamica pufarinului David
Laura B spune:
Ca ati pomenit de mancare: ieri am facut din nou paine in casa, o ciorbita cu perisoare, iar mama a lucrat la o zacusca. Desertul lipsea, insa
eugeniile suna foarte bine... cred ca merg azi la magazinul romanesc.