Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 4
busymummy spune:
Neatza fetelor, hai la 
Adriana, ceva cu ochi n-avem sigur... ca sunt in perioada aceea
... doar ca imi plac rau de tot eugeniile astea
Fetelor, azi dimi si-a tras Vlad 2 cucuie odata

... a inceput sa alerge si e impiedicat rau de tot
... si s-a dus direct cu capul in tocul usii, care are 2 muchii
... le-a luat pe amandoua
... mai mai sa-i plezneasca pielea la una din lovituri. Si la cum plange el de nu mai respira era cat pe-aci sa-mi lesine in brate

... Si asta dupa ce de-abia il convinsesem pe taica-su sa nu-l mai tinem in ham, ca sa invete sa se fereasca de lovituri si sa mearga mai liber
... Va dati seama ca acu' o sa-l tina in ham pana se insoara.....![]()
Va pup si revin
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
'mneatzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa.....

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
fete...ce ziceti voi daca la vara ne-am vedea noi "oleak"...sa zicem prin zona Predeal-Sinaia-Busteni-Azuga???
camy si rox stau aproape!
getik ajunge si ea din Targoviste si poate o gasim si pe Pirelia.![]()
Tiusca,Mada,Lorelix, Alina,Busymummy,Andrutza,Dienutze,Romanitza,Gabitza sunt din Bucuresti si nu e asa departe!
Alexxa, tot vine pe la Brasov..si poate ajunge si ea..
Lauriciu, cryss_oana(btw ce baiat frumos are Oana
),sunshine(si sun are un baiat grasutz si cu niste ochi
), bobomom, pishko...ele sunt departe...muuuult prea departe
Rodica..sta la T.Mures..nush daca va dori sa vina...
Magda sta tocmai in Teleorman, parca
...
A_driana tocmai in B.Felix..
Alexia_07...tu unde locuiesti, ai vrea sa vii?
si bineinteles cine mai vrea sa vina din mamicile de fulgusori.
vorbim din timp..stabilim o data..si daca e....si se aduna ceva fete..ne vedem!!
Ce spuneti?
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady, ideea e foarte buna, insa noi nu cred ca vom avea finante
... Din aprilie firma sotului intra in faliment si...
... Plus ca Andi intra la scoala, trebuie sa-i luam mobilier de birou, plus orele lui de dans... tare as vrea un we la munte, dar nu pot promite nimic
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
getik1 spune:
lady este o idee super dar nu stiu cum stau cu banii astia afurisitii dar vorbim
ary are anemie dar cu piciorusele este ok
pt rahitism am avut asa: calciu, fier si fosfataza alcalina
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
buna dimineata
intalnire ziceti?????? ar fi super...super...super...
Eu vin, numai in perioada 14 - 24 iulie sa nu fie ca suntem in Bulgarica la mare...in rest, daca stiu o data din timp pot sa rezolv orice...
chiar ma bag sa gasim ceva fain si ieftin, am prieteni cu pensiuni si daca suntem mai multi singur fac si un discount 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
voi ati inceput sa faceti baita in cada la bebei??/ eu da..si aseara am realizat ca am nevoie de un covoras special pt cadita sa nu mai alunece...cred ca am vazut pe undeva, nu mai tin minte exact dar o sa caut sa-i cumpar la maimutica, care e un scump si jumatate...
Mai nou a inceput sa se uite la publicitate cu maaaaaaaaaare entuziasm, se opreste din orice activitate si se uita LA RECLAME......
ia mai dati ceva meniuri aici la copilasi..voi dimineata ce le mai dati?/ si seara, inainte de nanica...
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Cami, baie facem in cada mare de la 6-7 luni
(dar in cerc din ala special)...
Cat despre meniu:
DIMINEATZA - ou fiert/omleta, sandwich cu carnita/branza/gem/miere, cereale cu lapte(cheerios sau nesquick), mar/banana cu iaurt, chec cu lapte
SEARA: cereale de bebe (incercam sa le scoatem
), gris/orez cu lapte, mamaliguta cu branza, budinci, chec - aici mai am si eu nevoie de idei![]()
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
vias spune:
e vreun chec special pt copilasi???
allexa06 spune:
Salutare !
Am venit si eu alaturi de voi la o cafeluta
http://community.webshots.com/user/allexa06