Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

felicitari bella

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Bella felicitari pt inimioara!!!
Spune-ne mai multe, cum e bebele, cate batai de inimioara are pe minut, ce dimensiune are....

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

walkira ams cris un pic mai sus ca nu mi-a facut masuratorile ca ecograful din spital e varza mi-a zis doar ca bebe e bine, i-am auzit inimioara si nu mi-a mai trebuit altceva.
sapt viitoare miercuri va dau toate detaliile inclusiv poza

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Am schimbat si semnatura , ieri am facut 6 saptamani

Bebita al meu iubit

sa ajungi la 40

bebelinul meu scump

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

apropo fetelor dr. meu ma sfatuit sa stau cat mai putin la pc, sa ma joc cat mai putin la tel sau chiar sa vb pt ca cica toate astea il radiaza pe bebe.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

apropo fetelor dr. meu ma sfatuit sa stau cat mai putin la pc, sa ma joc cat mai putin la tel sau chiar sa vb pt ca cica toate astea il radiaza pe bebe.

samburelul meu

si mie mi-a zis sa stau cat mai putin la pc
dar asta e jobul meu
nu am cum

bebelinul meu scump

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

in primul rand imi cer scuze ca nu am retinut toate numele fetelor......., dar dupa ce trecem de problema asta ma mobilizes si recuperez din urma.
am vb. cu dr. meu de familie si mi-a zis ca imi da trimitere la Victor Babes si la Matei Bals sa imi fac analizele la sange sa nu le mai platesc pentru mine macar......pentru amandoua ma costa 400 de ron.merg maine sa imi iau sange.........si o sa merg la particular cu Bianca.........asteptam rezultatela pe urma.....
pana atunci ne protejam cat mai bine posibil........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

arleza - felicitari pt. samburel!! Tine-o tot asa!!

paula - cam in situatia asta sunt si eu, as manca si n-as manca, mi-e greata, vad ca am inceput si sa vomit ... ma simt slabita. Macar sa fie numai astea problemele, ca le suport atunci. Saricna usoara in continuare!!

rania - si tu? peram sa treaca repede ...

georgia - si S. avea in cele mai ciudate locuri, mititica. Imi era asa o mila de ea atunci. Insa a fost tare intelegatoare sa nu se scarpine, sa nu le rupa ...

bella - felicitari si tie pt. ca ti-ai auzit samburelul!!
EU am stat la PC (sarcinile precedente) destul de mult. Zic si eu ca lia, da' cine munceste cu asta ce tre' sa faca? O sa fie bine, nu te mai stresa!

walkiria - deci, pana la urma, mai ai treatamentul ala pt. care erai ingrijorata? Numai bine iti doresc!!

corina - nu e neaparat sa treci si tu prin starile astea ... eu am avut 2 sarcini inainte fara astfel de simptome. Pt. mine e ceva nou acum sa vomit, greata etc. Deci, se poate, ceea ce iti doresc si tie. Sarcina usoara in contnuare.

Repet, pt. cine nu e pe lista si vrea sa fie trecuta, burticile care ni s-au alaturat de curand, scrieti inca o data datele voastre (UM si DPN) ca sa nu mai rascolesc din urma. Eventual cu rosu, sa iasa in evidenta. Cum zilele astea nu am fost tocmai in forma nu am fost mereu pe faza.

Hai ca n-o mai fi mult pana maine si pt. noi ... abia astept sa merg la eco!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Am reusit sa citesc si eu din urma, sper sa fi retinut ceva neuronul meu gravid.

Ela eu am zile cand am sanii tensionati si zile in care sunt decat mari si atat...deci nu te ingrijora, nu face bine la bebe

Felicity multumesc pt ...m-am obisnuit deja cu injectiile, ma ustura f putin cand bag serul, dar e ok...ce nu face mami pt puiutul ei

Baby imi pare nespus de rau ca treci prin astfel de momente... la Doamne Doamne sa fiti bine si sa fie alergie decat..la ce ora primesti rezultatul?

Abramburika am citit postarea de la semnatura ta si m-am ingrozit pur si simplu...m-a apucat plansul instant. Iti doresc sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste aceasta durere cumplita...desi imi imaginez ca nimic nu poate umple golul imens lasat de pierderea sufletelului, iti doresc ca bebele care este pe drum sa fie sanatos si sa te ajute sa mai atenuezi durerea. Cuvintele sunt de prisos, iarta-ma daca iti rascolesc amintiri, insa chiar am simtit nevoia sa fiu cumva alaturi de tine.
Referitor la tratamentul meu, da, fac in continuare injectiile in burtica si ma simt super, nu mai am contractii deloc.

Albertje, tu iei utrogestanul oral sau vaginal? Mie mi l-a dat oral , dar iau decat o pastiluta seara de 200, ca ma ameteste super rau, nici nu sunt in stare sa merg, dar sa conduc si sa mai vin si la munca.
O sa sun azi medicul sa o intreb dac il pot lua vaginal...ieri nu am avut timp de nimic

Lia ...saru'mana mult de tot, sa ne ajute pe toate Dumnezeu sa ajungem la 40 de sapt si sa nastem bebei sanatosi. Dupa, sper ca o sa ne intalnim prin parc cu bebeii, nu?

Bella, am vazut abia dupa ce postasem...macar ai aflat ca bebele e bine. Asteptam vesti de la urmatorul eco

Corina eu am vazut bebele si activitatea lui cardiaca la 5 sapt si 3 zile, insa era prea micut ca sa ii pot auzi inimioara.

Eu am facut ieri analizele din secretia de col si cele de sange pe care mi le-a dat gineco...sper sa fie bine.
Vad ca si voi aveti cam aceleasi stari, gen: daca nu mancam ne e greata, daca mancam iara ne e greata. Si eu sunt la fel...vad ca nici apa nu isi mai face efectul si nu mai opreste greata.

Gravidutele

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

abramburika - revin cu datele

UM 06.03.2011 DPN 11.12.2011

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Corina, nu ai primit rezultatul de la beta?

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput