Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
leonardo2007 spune:
Am fost ieri la eco si avem 8 saptamani (azi). Cat o bobita de cafea :)
LIA, ajuta-ma si pe mine intr-un PM sa-mi pun ticker ca al tau....
bebe
abramburika spune:
corina, diana - sunteti pe lista .
walkiria - ma bucur ca esti mai bine si ca da roade tratamentul. Cat despre doctori, nu ma pronunt ca nu am experienta in Ro. Iar aici am avut noroc pana acum de experiente placute din partea medicilor ...
Stai linistita ca nu ai rascolit nimic, daca era asa nu puneam link-ul la semnatura. Asta e, imi port crucea. Sper doar sa aiba grija D-zeu de noi, de-acum inainte.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
leo - felicitari si sarcina usoara si la termen!!
Ma bag si eu in seama ... ca sa iti "corectez" semnatura . Da quote la mesajul asta al meu si copiaza ce iti scriu mai jos:
bebe (sau inlocuieste cu ce vrei tu sa apara scris la semnatura)
Asta trebuie sa copiezi la semnatura, ca sa apara tickerul ascuns.
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leonardo2007 Am fost ieri la eco si avem 8 saptamani (azi). Cat o bobita de cafea :) LIA, ajuta-ma si pe mine intr-un PM sa-mi pun ticker ca al tau.... |
Hahhahaaaa ... gand la gand!
abramburika spune:
N-ai pt. ce! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
bpaula spune:
walkiria la prima sarcina am luat utrogestanul vaginal. Stiu ca la mine era si din cauza faptului ca vomitam foarte multe si nu avea sens sa iau nimic oral ca nu ramanea in stomac. Ma bucur ca te simti mai bine.
ambramburika am citit si eu povestea ta trista. Ma rog ca de data asta totul sa mearga bine si sa va mai aline din durere.
Astazi am reusit sa pacalesc vomitatul cu niste covrigi sarati si uscati, astia mi-au facut bine si aseara. E drept ca greata nu trece cu nimic dar tot e un pas inainte.
Nu mai stiu cine zicea de perfuzii, cred ca bella, la sarcina trecuta dupa ce am slabit 5 kg in vreo 4 saptamani eram pe punctul sa ma interneze in spital. Asa ca a venit mama mea de la 600 km departe sa imi gateasca, am stat o saptamana in concediu medical si am reusit sa ma mentin. Asa am scapat de perfuzii. Acum partea buna e ca mami e aici sa stea cu Marius deci are grija si de mine. Nu mai zis ca am tot pus-o sa spele frigiderul ca mereu imi pare ca pute ceva , desi n-are ce.
Sa nu mai zic ce tare ma enerva mirosul de tei si de iarba proaspat taiata, sa vad cum o fi acum.
baby_r7 spune:
revin si eu cu niste vesti de "cacao" ca sa ma exprim delicat ca pentru forum:
analizele le facem maine dimineata si rezultatul il aflu in minim 3 zile-maxim 10 zile........, pai de ce il mai fac???
in 10 zile sigur ma dumiresc eu daca are sau nu varicela...........
tara de doi lei in care traim noi...........
eu o sa fac testul la Victor Babes si cu Bianca merg la o clinica particulara..........
sincer ma asteptam ca la particular daca tot costa 2 de ron ma asteptam sa am rezultatul mult mai repede.
acum suneti voi, sunt eu paranoica????
offff ma omoara asteptarea asta.........
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Bianca varicela???!!!!
abramburika spune:
roxana - pai e chiar aiurea atunci. Nu se poate face cumva in regim de urgenta? Ai explicat exact situatia, ca e o urgenta sa stii ce e?? Aiurea...
paula - sa te auda D-zeu.
Ma faci sa rad, azi am pus in frigider niste bicarbonat intr-o farfuriuta (absoarbe mirosurile) si o chestie din aia pt. frigider, pt. mirosuri. Si eu am senzatia ca e ceve in neregula, desi nu are ce. Hormonii astia!
Asa .. si ca sa imi stric cumva ziua ... mie mesajul asta mi s-a parut cumva a bataie de joc. Da na, poate imi joaca mie hormonii de gravida feste. Mda ...
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Corina, nu ai primit rezultatul de la beta? Cu ajutorul lui DD sunt 4+ |
bineinteles ca nu e gata..ca doar am cerut la urgente..
oricum aveam niste nervi de dim
am fost samb la medlife pt aceeasi analiza in regim de urgenta si m-a costat 38 lei
azi la medicover, in acelasi regim de urgenta 92 lei
si partea frumoasa e ca am intrebat cat costa si nu a stiut sa imi zica, au gasit preturile dupa ce mi-au sange in schimb...
oricum daca mai sun acum nu ii spune cat a iesit, o sa ma duc dupa munca la ei..sper sa fie gata..ca daca nu..fac scandal
4+