Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s fetele, eu am o pofta de mancareeee..mananc cate ceva din 2 in 2 ore, ca altfel ma roade stomacul si ma duc si la baie la fel de des 4+ |
Corina si eu sunt exact la fel...
Cu ajutorul lui DD sunt 4+
Lia73 spune:
bun venit noilor burtici
arletza felicitari
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8
rania_s spune:
Buna dimineata si de la mine
bun venit noilor burtici.....sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va citesc fetelor intruna...dar ma simt asa de rau,doar acasa in pat stau.daca mananc mi-e rau daca nu mananc la fel...
asta e pentru bebei facem orice sanatosi sa fie
Baby_r sper sa fie totul bine suntem alaturi de tine!
O zi buna va doresc fetelor fara greturi....
7+
georgia79 spune:
offf baby!!!
M-am uitat si eu peste poze.
Stiu ca in majoritatea bolilor copilariei bubitzele sunt cu lichid in ele, si ale Biancai asa par!
Nu vreau sa te sperii!
Dar... pot sa-ti spun ca fiul meu a avut si el niste bubitze asemanatoare si a fost diagnosticat cu alergie buloasa! Deci mai sunt sperante totusi!
Lui i-au trecut cu Claritine si zyrtex!
Ce imi da curaj e ca tu n-ai fotografiat trunchiul ( piept si burtica).
In general acolo apar cele mai multe si pe la incheieturi!
Lui Iustin ii tot apareau si unele chiar le-am spart! Avea si in palmutze!
Astept cu nerabdare sa-mi spui rezultatul la analize!
CURAJ!
+7
mami de Iustin 09/04/2009
bellasamoyed spune:
buna fetele...
pt mine nu e buna deloc ziua asta si nici aia de ieri nu a fost
ieri am vomitat de 3 ori dim si dupa m-am dus la dr sa il auzim pe bebe
si ma mancat sa ii zic dr ca am vomitat de atatea ori si mi-a bagat perfuzi...da sincer nu pot sa zic ca m-am simtit extraordinar dupa perfuzie. aseara am adormit cu o durere de cap si o greata.
si bineinteles ca m-am trezit cu greata. al meu sot saracu nu stie ca sa mai imi faca, cum sa ma mai ea. acum ma "cearta" ca stau numai in casa da ce sa fac mi-e frica sa nu mi se fara rau pe strada
doamne abia astept sa treaca greturile si raul
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
walkiria spune:
Buna burticutelor, nu am mai intrat ieri ca am avut o gramada de treaba la munca si am venit f tarziu acasa. Eram de somn.
Vreau sa va spun ca sunt extreeem de dezamagita de toti medicii, la modul cel mai serios. Am fost de dimineata sa imi fac viremia virusului b, i-am spus medicului care de 7 ani ma tine sub observatie , ca am trombofilie ( eu avand cand m-am internat la ei prima data vasculita pe picioare) si mi-a raspuns foarte usurat, ca asta este explicatia vasculitei care mi-a aparut atunci.
Adica eu 7 ani am crezut ca virusul b mi-a provocat acea vasculita, si m-am tot tratat de ficat, ca sa aflu SINGURA cauza problemei mele. Este strigator la cer, nu va spun cate lacrimi, stres si bani am irosit in toti acesti ani...
Si marea problema este ca am fost la 2 spitale, m-au vazut mai multi medici, printre care vestiti prof.conf.doctori, director de spital s.a.
Sunt dezamagita, dar imi pare bine ca pana la urma m-a ajutat Dumnezeu sa aflu ce am si imi impun sa fiu binedispusa pt ca bebele sa creasca linistit.
Mi-au trecut si contractiile, am o jena destul de mica si rareori...in schimb ieri toata ziua am avut senzatia de greata....astazu sunt mai bine.
O sa citesc si din urma diseara si sper sa revin si eu cu raspunsuri.
fetele
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
corina_s spune:
rania
bella felicitari pt inimioara
e totul bine, da?
toate vad ca aveti greturi..ma gandeasc ca ma asteapta si pe mine..
nu cred ca sunt asa de norocoasa sa scap
4+
walkiria spune:
Am schimbat si semnatura , ieri am facut 6 saptamani
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s rania bella felicitari pt inimioara e totul bine, da? toate vad ca aveti greturi..ma gandeasc ca ma asteapta si pe mine.. nu cred ca sunt asa de norocoasa sa scap 4+ |
da bebe e bine...da o sa metrgem sapt viitoare la alt ecograf pt ca eco din filantroia e depasit rau si nu poate masura calumea.
imp e ca am auzit inimioara, dr. la si vazut pe bebe eu nu am reusit sa inteleg nimic acolo...din acesto motiv mai repet eco sapt viitoare la un eco profi.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
walkiria spune:
Bella felicitari pt inimioara!!!
Spune-ne mai multe, cum e bebele, cate batai de inimioara are pe minut, ce dimensiune are....
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+