Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Te cred, e asa grea asteptarea .. si incertitudinea asta. Hai ca o sa fie bine!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

everything - un sfat, scrie cu litere mici pt. ca asa, in limbajul virtual pare ca te rastesti la noi. Pe mine nu ma deranjeaza, imi imaginez ca nu stiai explicatia, dar asa, ca sa stii si tu.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

vreti sa radeti?
www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc&feature=youtube_gdata_player" target="_blank"> baba nebuna

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata "fetili", eu sunt super happy ca l-am vazut pe bebe ieri la eco si i-am auzit si inimioara,ce frumos batea,avem 7 sapt si 2 zile si eco a aratat ca bebe are 7 sapt si 4 zile( + - 2 zile)deci e bine, si are 1,66 de cm.Sa dea Domnul sa fie bine in continuare pt toate si sa ne vedem mai repede cu bebeii in brate.
BABY imi pare rau, lasa ca o sa fie bine, o sa ma rog pt tine si bebe al tau,fii optimista,o sa treaca.
Bun venit si celorlalte gravidute noi si la cat mai mult, hai sa procream fetelor ca ne-o iau alte etnii inainte
Pup pe toate si o zi buna.

gravi 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va pe toate si va multumesc pt. ca sunteti alaturi de noi

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Neata "fetili", eu sunt super happy ca l-am vazut pe bebe ieri la eco si i-am auzit si inimioara,ce frumos batea,avem 7 sapt si 2 zile si eco a aratat ca bebe are 7 sapt si 4 zile( + - 2 zile)deci e bine, si are 1,66 de cm.Sa dea Domnul sa fie bine in continuare pt toate si sa ne vedem mai repede cu bebeii in brate.
BABY imi pare rau, lasa ca o sa fie bine, o sa ma rog pt tine si bebe al tau,fii optimista,o sa treaca.
Bun venit si celorlalte gravidute noi si la cat mai mult, hai sa procream fetelor ca ne-o iau alte etnii inainte
Pup pe toate si o zi buna.

gravi 6 saptamani

ce frumos
te-a lasat si cu sotul sa il vada pe bebe?

eu vreau sa il vada si el..sper sa nu fie absurd dr si sa nu il lase

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

abramburika, multumesc de sugestie. n am mai auzit asa ceva..credeam ca tonul conversatiei conteaza...insa am sa ma conformez. nu m am suparat.te ppup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, eu am o pofta de mancareeee..mananc cate ceva din 2 in 2 ore, ca altfel ma roade stomacul

si ma duc si la baie la fel de des

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Arleza, felicitari pentru inimioara!!
Este prima oara cand mergi la eco?

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu tot cu greturi de dimineata pana seara, ieri am reusit sa ma pacalesc si sa nu vomit pe seara. Sa vedem astazi cum mai este. Cert e ca daca stau cu stomacul gol e si mai rau si greata e si mai mare. Deci nici nu-mi vine sa mananc ca mi-i rau, nici nu pot sta flamanda ca tot mi-i rau. Asa ca mananc ca sa mai ramana cate ceva si pentru bebe.

Baby_r sper sa fie totul in ordine si sa scapi sa nu faci varicela

Ma bucur pentru fetele care si-au vazut deja bebeii la ecografie si sunt bine. Pentru cele cu greata le doresc sa le treaca cat mai repede.

O zi buna!

Mergi la inceput