Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro esti graviduta ce naiba, nu mai baga in seama asemenea specimente........vis-a-vis de subiectul de pe forum........
si apropo de analizele mele iti da-i seama ca le-am explicat situaia si asta a fost raspunsul lor:
cel mai devreme 3 zile, cel mai tarziu 10, asa ca nu am ce face.
oricum maine mergem amandoua sa le facem indiferent de cand vine rezultatul.
tratament nu exista pt. varicela si eu am grija pe cat posibil sa nu patesc nimic.....mi-am pus masca, ma spal excesiv de des pe maini........ si sunt optimista..inca....
temp. pisicutei mele este de 36.8-36.5.depinde cat de cuminte sta prin casa....acum face nani mititica.
o dau cu tinctura cam de 4 ori pe zi..facem dus de fiecare data inainte...si luam Aerius preventiv.poate totusi e alergie.....
pe nepotica am izolat-o de Bianca de cateva zile si sper sa fim bine in continuare....
va pe toate!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - da, separte de mine sa ma bag in polemici acum. Am devenit mai pasnica de o vreme pt. ca am realizat ca sunt alte probleme grave, insa chiar si asa m-a atins cumva pt. ca e vorba despre odiseea noastra. De parca noi am fi niste proaste si am avea musai nevoie de sfaturi. In fine ...

Ai sa vezi ca o sa fie bine, eu am incredere ca va fi asa! Aveti grija de voi .

Am o greataaaaaaaaaa ...
Merg sa iau fata de la gradi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor,ma asteptam ca oi gasi raspunsuri la ce v-am intrebat,dar ce vb voi e mult mai profund,poate reusesc sa ma gasesc pe google cte ceva despre great ....ca m-am saturat sincer sunt ff slabita.
O seara frumoasa,eu ma pregatesc sa plec la munca sunt de noapte.

6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!

LA noi nu prea e buna, avem o amenintare de tornada, asteptam si speram sa vina si sa treaca fara urmari, mi-e teama pentru baietel, este la gradinita, dar ar fi mult mai riscant sa merg sa il iau pentru ca trebuie sa trec printr-un camp deschis si nu e deloc safe.

Nu mai stiu cine intreba de BHCG, eu am facut unul de sange la 8 zile dupa ovulatie si a iesit negativ, mi-au spus ca nu sunt insarcinata. Apoi exact in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia am facut un alt test de urina si a iesit pozitiv, iar la aproximativ 5 saptamani si jumatate am repetat testul de sange si mi-a iesit 14.960, destul de mult,sper sa nu fie doi:)) La sarcina cu baietelul la 9 saptamani aveam in jur de 12.000.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

ioana - nu te supara, de ce esti ironica?

Fiecare a raspuns cum a stiut, chiar daca nu in mod direct tie. Una a spus ba covrigei sarati, ba o gura de apa etc. Si eu sunt la fel ca tine ... am o greata continua, mai mult sau mai putin intensa, am inceput sa si vomit (aseara) cred ca si in seara asta dupa ce nod am in gat. Ma simt ff slabita, se invarte totul cu mine, ma misc in reluare. Nu stiu alte raspunsuri. Or sa treaca starile astea, ma consolez si eu cum pot.
Hai, nu mai fii suparata ca nu rezolvi nimic ... si mi-ar placea sa fim o odisee "pasnica", fara certuri si polemici inutile.

Mergi la inceput

miereamara - sa terceti cu bine peste tornada!! Adica sa treaca ea rapid pe langa voi si sa va lase in pace .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro te rog sa ma crezi ca eu nu o sa le dau nici un fel de importanta diferitelor polemici de pe forum........indiferent de subiect.
in perioada asta cel mai mult am nevoie de liniste.
in alta ordine de idei am fost acum si i-am luat sange lui Bianca si ne-a ramas sa asteptam rezultatul...maxim 10 zile minim 3........
eu merg maine sa imi fac testul.........
ioana imi pare rau ca nu te simti bine, eu am citi mesajele tale, dar daca aveam un remediu asta insemna ca nu ma mai simt rau nici eu.......
momentan la mine cel putin nu functioneaza nimic......, la orice ora eu ...mai ales dimineata pana in ora 14.......seara iau nospa cu apa minerala si nu o dau afara.......
deci nu stiu ce sfat sa iti dau.
cu Bianca dimineata si toata ziua nu mai aveam nimic, mancam normal........acum vad ca e diferit........
servici usor la noapte
pe toate!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

revin si eu cu vesti bune dupa o vacanta de cateva zile la soare

Azi am fost la a doua echo, cea care fusese defapt programata initial. A fost cu mine si viitorul tati care a facut un filmulet intreg :)).

si deci, bebe e f bine, se dezvolta normal, are acum 1.97 cm (aproape s-a triplat in ultimele 2 sapt). Se vede f clar coloana vertebrala, capul si ... ce mi s-a parut cel mai induiosator... bebe are labute si codita ! Activitatea cardiaca intensa, dpn-ul acelasi, 11.11. Ouff sunt usurata! A fost ultima mea intrevedere cu cei de la cinica de fertilitate, de acum inainte o sa merg la un ginecolog recomandat de ei.

Cu toate vestile bune am totusi o dilema. Azi mi s-a spus sa renunt complet la Utrogestan. Iar eu luam o cantitate destul de mare 3 x 200 mg/ zi. Many_bany imi aduc aminte ca scriai la un moment dat ca e bine sa renuntam f gradat la progesteron. Nici mie nu mi se pare logic sa renunt asa tam-nesam. Mai am doar cateva ovule ramase si astia nu mi-au mai dat reteta. Sa ma duc la dr meu generalist pt o a doua parere?

Brambule tin pumnii stransi pt maine ! sa vii repede cu vestile cele mai bune!! vorbeam noi de eternitate la inceput.. uite ca a trecut si eternitatea asta. incepe alta

8 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

bai fetelor deci eu pot sa ma consider un caz fericit...eu am greturi pana pe la 2 ziua si ma mai ia seara cand ma bag in pat un pic ametala...da in schimb nene intre 2 si pana ma culc mananc nu gluma

apropo de ce nu incercati sa va stoarcei o lamaie intr-o sticala de apa plata de jum de litru? mi-e imi prieste super bine

p.s: fetelor nu va mai ciondaniti...trb sa fim calme ca altfel se supara bebeii pe noi

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Abramburika, lasa lumea sa vorbeasca...nu are nici un rost sa ne stresam:). Bafta multa maine. Te asteptam cu vesti bune.

Miere-amara- Aoleu..tornada? Aveti grija!

Noua ne-au caldura si sunt pe mine cu 7 cojoace. Ma duc sa-mi fac un ceai.

Pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput