Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_o spune:
Hello!
Scuze ca dau buzna, am intrat doar sa scriu cateva randuri... Barlogul nostru nu este reprezentat de gabriella1 si ne pare rau pentru postarea ei. Noi toate va respectam ca femei, ca mame si nicio clipa nu ne indoim de calitatile voastre. Abramburika, te rog sa ignori ce-ai citit. Oricum, gabriella1 a fost sanctionata si speram sa nu se mai repete incidentul. Va dorim sarcini usoare, intelegere multa si putere sa treceti cu bine peste orice incercare! 

bellasamoyed spune:
fetelor am si eu o intrebare la voi![]()
cand faceti dragoste fol prezervativ sau nu?
mi-e dr mi-a zis sa fol, pe net am citit ca cica sperma face bine la uter. acum ce sa mai cred?![]()
pls luminati-ma
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
corina_s spune:
buna seara![]()
am fost sa imi iau analiza: beta hcg e 350
la 4 sapt si 3 zile - zi 31
samb in ziua 28 era 77
am vb si cu dr si mi-a zis ca e foarte bine
acum astept sa il vad pe bebe la eco peste 2 sapt
4+
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca77 Cu toate vestile bune am totusi o dilema. Azi mi s-a spus sa renunt complet la Utrogestan. Iar eu luam o cantitate destul de mare 3 x 200 mg/ zi. Many_bany imi aduc aminte ca scriai la un moment dat ca e bine sa renuntam f gradat la progesteron. Nici mie nu mi se pare logic sa renunt asa tam-nesam. Mai am doar cateva ovule ramase si astia nu mi-au mai dat reteta. Sa ma duc la dr meu generalist pt o a doua parere? 8 +www.psychosomatics.be |
Imi pare tare bine de rezultatele voastre bune, am o intrebare tu ai facut FIV, sau de ce mergi la clinica de fertilizare?

Despre utrogestan, iti spun ce recomandari am primit eu in sarcina cu Vlad si mai mult ca sigur ca si acum va fi la fel.Recomandarile le-am primit de la profesorul cu care am facut fiv(nu este roman)dar tot timpul o sunam si pe dr. care imi urmarea sarcina si-i comunicam si-i ceream parerea. Proful a spus asa ca se recomanda reducerea utrogestanului dupa sapt.12 cand placenta este in stare sa produca progesteron necesar fatului. Reducerea se face treptat, acum iti spun cum suna schema mea de reducere: aveam 6ovule de utrogestan /zi de 100mg si recomandarea a fost sa scot cate un utrogestan la 5 zile. Pe la 16 sapt. am terminat cu ele, dar la 20 ptr. ca s-a scurtat brusc colul am reluat cate 2 seara si am mers asa pana spre sapt.30. Acum ce sa zic de recomandarea primita de tine, poate ca stiu ei ceva. Am o prietena cu sarcina gemelara a carui dr. i-a recomandat ca si la tine sa scoata utrogestanul pe la 13 sapt. Ea a mers pe mana dr. si la cateva zile a avut sangerare, care nu se stie nici acum din ce cauza a fost dar cel mai sigur intreruperea brusca a utrogestanului, pe care l-a reluat tot la sfatul dr.(nu-i dau numele ca este vestit in RO). Sper sa iei decizia cea mai buna ptr. tine

Abramburika maine este zi mare ptr. tine, tinem pumnii sa vii cu vesti bune

Ioana nu te supara dar eu de multe ori nu-ti inteleg mesajul, daca intrebi sau daca afirmi despre tine. Cat despre remedii ptr. greata si eu sunt tare interesata, in afara de pastilute, insa nu am aflat nimic. Ce merge intr-o zi, a IIa zi nu mai functioneaza si uite asa sunt intr-o permanenta testare si cu o permanenta greata

Felicitari si celorlalte fete care au fost la echo sau care au facut beta.

Eu iar sunt cu capul in pamant ca strutul pana joi, am echo. la dr. care imi va urmari sarcina, apoi rapid am iar consultatie (pe 13.04) la proful de FIV. S-au cam ingramadit din cauza sarbatorilor pascale.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
8+Multumesc Doamne!
baby_r7 spune:
ana 
ai dreptate, asta am sfatuit-o si eu pe Petro sa nu se mai streseze cu cine nu merita.......bebe e pe primul plan!!!!!!!!
oricum multumim de vizita si te mai asteptam ![]()
![]()
![]()
bella mie mi-a interzis datorita istoriei mele cu pierderile de sarcina sa fac sex mai ales in prima perioada si la aceasta sarcina.......cu Bianca am avut "dezlegare"......abia in ultimul trimestru cand deja eram o bomba care se rostogolea prin casa.....![]()
![]()
![]()
....
deci nu stiu ce sa iti spun de prezervativ....din pacate........poate stiu fetele....
corina felicitarii pentru analize si te asteptam cu echo!!!!!!!
Bianca felicitarii pentru samburelul tau si sarcina usoara in continuare!!!!!!
noi suntem bine..........Bianca alearga de zor prin casa si mami dupa ea....![]()
![]()
va 

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Bianca varicela???!!!!
many_bani spune:
Abramburika mie personal mi-a placut mesajul tau si cred ca este la obiect. Nu mi-au placut postarile, sfaturile acelei mamici de cand a intervenit la noi, dar la fel ca alte fete de aici nu am dorit sa intru in polemici. Ai de la mine un buchet mare de 

si un 
mami de
Vlad (29.10.2009) si
8+
Multumesc Doamne!
corina_s spune:
bianca felicitari
bella am intrebat si de prez si mi-a zis ca se poate si fara..nu mi-a impus doar cu..
in schimb mi-a recomandat .. ceva mai "linistite"
cel putin pana il vedem pe bebe la eco si e bine
4+
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s bianca felicitari bella am intrebat si de prez si mi-a zis ca se poate si fara..nu mi-a impus doar cu.. in schimb mi-a recomandat .. ceva mai "linistite" 4+ |
mi-e mi-a zis ca putem sa facem dragoste ca si pana acum doar ca sa avem grija la intensitate. adica nu prea tare.pe mine ma pus pe ganduri cu prezervativul. acum daca ii zic lu al meu sa nu il fol nu o sa vrea ca daca asa a zis dr ce stim noi mai bine
.Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7samburelul meu
ioana_iasi spune:
buna seara fetelor.....MULTUMESC pentru raspunsuri,sa stiti ca am mancat covrigei azi toata ziua surprinzator mi-a trecut starea de greata,of ce rau de unele dintre voi ca mai si vomitati
sincer imi pare rau.
Si imi pare rau si pentru mesajul anterior,dar cred ca din cauza aceste probleme m-am prostit,vorbesc aiurea.
In ceea ce priveste sexul am citit la alte odisee ca fetele folosesc prezervativul deorece
spermatozoizi ar da contracti.
Va pop si ma iertati ca sunt asa stresata

6+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
Vasari spune:
Buna! 
Petro, multi pupici! Mi-a placut mesajul tau. Asa e, fiecare odisee se descurca prin forte proprii, traieste momentul.:) Eu m-am pierdut pe undeva cu cititul Gabrielei, si la noi am vazut doar putin, stiu ca a fost o discutie mai lunga, dar efectiv n-am putut s-o citesc. Sarcina usoara si bb sanatos! Sa fie cu noroc nov-dec, cum a fost la noi, la bulgarasi!!

Sarcina usoara, fetelor! Si va tin pumnii cu varicela (atat am apucat sa vad), sper sa fie toate bune si sa aveti cu toate copii sanatosi!