Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
bpaula spune:
Hai ca a mai trecut o zi cu vomitat doar dimineata. Deci a fost o zi buna, doar cu greturi (acum sper sa nu ma apuce pana ma culc
)
Cu niste covrigi mai mari, crocanti si sarati mai amagesc si eu starea asta. Si mami mi-a facut bors de sfecla rosie, yamiii, tare l-as fi mancat cu ceapa dar asta deja insemna razboi
.
Cat despre sex, cu sau fara, nu ma preocupa deloc, la ce greturi am nu-mi trebuie nimic, decat sa ma lasi in pace
. Doar ca la Marius dupa perioada de greata nu stiu sa fi facut cu prezervativ.
Miere cum esti? a trecut tornada? Ma gandesc la voi.
dana84 spune:
buna dragele mele

imi era enorm de dor de voi dar vreau sa va spun ca sunt varza din punct de vedere al greturilor...ma gandeam de cel putin 20 de ori pe zi sa intru sa vb cu fetele mele dar nimik...greata greata si iar greata
...dar azi m-am hotarat sa nu mai aman momentul si drept pedeapsa am citit tot ce ati scris cat eu am hibernat...sunteti vrednicute

la mine o zi arata cam asa:
dimineata de cand ma scol si pana pe la ora 14 sunt cel mai rau nu suport nici un miros mancare nimik ... ma fortez sa mananc cate ceva ca sa nu stau cu stomacul gol,dupa aia de la 14 pana pe la 17 sunt si eu un om cat de cat normal adik nu am decat un nod in gat pe care il ignor iar apoi de la 17 pana la culcare iar rau
fetelor cateodata mi-e o foame de imi vine sa lesin....ma pun la masa incep sa mananc si dupa 2 inghitituri imi vine sa vomit...si uite asa raman cu foamea.
acum haideti sa va povestesc si despre noi...
azi am fost la doctor si ne-am facut mari...avem 1,79cm , 165 batai de inimioara pe minut mai avem manute,picioruse , orificiile formate la ochisori ,gurita,urechiuse...ce sa mai suntem copilas mare 
.
baby sper din toata inima sa fie bine si sa fie o alarma falsa...eu am avut varicela mare la 17 ani si acum m-am uitat la pozele cu bubitele fetitei tale si parca alea pe care le-am avut eu la varicela nu aratau asa...si la mine azi de ex mi-au aparut 2 bubite si a 2 a zi eream plina tot corpul...asa ca incearca sa te mai linistesti

burtica si pe biencuta.
everything tu ai facu fiv?eu in z 13 de la et am avut beta 577,3 si am decat un pui...pana la eco nu ai de unde sa stii cati ai
many
draga mea tu ce mai faci?cum mai esti?am citit ca iti este si tie rau...nu avem ce face trebuie sa ne treaca pana la urma
brambu,miereamara,ralu si toate celelalte fete va pup si imi era mega dor de voi

vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidute sa aiba bebei sanatosi si la termen
fetelor sper ca nu v-am plictisit cu acest mega mesaj dar m-am descarcat si eu...trebuie sa recuperez

8+
Iti multumim Doamne 
many_bani spune:
Bella si celelalte fete care intrebau despre sexul cu/fara prezervativ. La odiseea la care am fost cu Vlad s-a discutat mult pe aceasta tema, nu am fost direct interesata ptr. ca la noi a fost un NU si asa a ramas. Din ce imi amintesc din discutiile fetelor, se recomanda prezervativul ptr. ca domnii
nu ar face tocmai bine fatului, insa parerile erau impartite. Cu ce era toata lumea de acorda ca orgasmul poate da contractii.
Dana
, sa nu mai dispari asa, mai scrie si tu cate un rand
Gata fug la 
NB
mami de
Vlad (29.10.2009) si
8+
Multumesc Doamne!
EVERYTHING11 spune:
Multumesc dana 84...
fetelor, ce sa ma fac cu insomnia asta?
in alta ordie de idei...v ati gandit de unde veti face cumparaturi pentru voi gravi si bebe?
stiti vre o locatie in Debrein?
ioana_iasi spune:
NEATA FETELOR VA INVIT LA
cafea dulce cu lapte cine vrea sau la o canita de ceai cu lamie.
V doresc o zi frumoasa si asteptam numai vesti bune.
Eu ma duc acasa sa trag un pui de som apoi intru sa vad ce mai faceti voi

6+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
abramburika spune:
Neata!!
Iar mi-e greata, da' asta nu-i o noutate. Mie seara imi este ff rau, sunt ca o leguma. Da, azi e ziua cea mare, cat am asteptat-o!! Va multumesc pt. gandurile bune si urari
!!
ana_o, vasari - va multumesc pt. raspunsuri.
Nici prin cap nu mi-a trecut sa va judec pe toate din barlog prin prisma postarilor gabriellei.
Ma duc sa rontai ceva pana se trezeste Silvia ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Cat despre sex, cu sau fara, nu ma preocupa deloc, la ce greturi am nu-mi trebuie nimic, decat sa ma lasi in pace |

ca cam asa si la noi
Lia73 spune:
neata feteleeeee
cafea ceva??![]()
mie nu-mi trece cu nic greturile
aseara am zacut in pat, simteam ca am un bolovan de grasime in stomac..pppffffff groaznic
ref la sex noi avem intrezis si oricum la ce dosar am nu vroiam nici yo
despre utrogestam ce sa zic decat ca yo l-am intrerupt la 17 sapt dintr-o data si la 18 sapt am pierdut sarcina
nu vreau sa intri in panica dar asta s-a intamplat
daca intri la nasteri premature vei vedea ca sunt multe mamici care au intrerupt utro si li s-a declansat nasterea
dar nah,,,poate depinde si de organism
uite unele fete au voie sex, altele nu
deci..............
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+8
Lia73 spune:
referitor la afirmatiile pe care le fac unele fete pe alte topicuri nu pot decat sa zic IGNORE
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+8
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 referitor la afirmatiile pe care le fac unele fete pe alte topicuri nu pot decat sa zic IGNORE Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +8 |
asa e, ai mare dreptate, am sa-ti urmez sfatul
.******