Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 4
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Rachel multumesc de cafea!
Corina felicitari , iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen!
Lore bafte cu americanu'! Sunt sigura ca o sa te descurci f bine !
Mihaela La multi ani pt sot! Sa il faci tatic cat de curand!
Gabi m'am uitat la graficul tau si daca presupunem ca ai ovulat la fix 48 de ore de la testul de ovu pozitiv, spottingul ar corespunde la implantare (Z7-8 DPO) iar azi a'i fi Z11 DPO... Poate cine stie o fi prea devreme. Eu am vazut pe FF ca au fost grafice cu temp DPO destul de joasa si totusi cu test de gravi ++..Sper sa fie si cazul tau!
Eu sunt azi Z6 DPO si incepand de miercuri cred incep sa imi face teste de sarcina dimineata...cum ziceam erau 20 de teste de sarcina la pachet cu cele de ovu, macar sa le rentabilizez ...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
madabout2003 spune:
..tot eu !
De unde luna trecuta am tinut'o tot intr'un simptom toata faza luteala...luna asta nu mai simt nimic...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
ancadragoman spune:
Neata
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 ..tot eu ! De unde luna trecuta am tinut'o tot intr'un simptom toata faza luteala...luna asta nu mai simt nimic... MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Poate acum cand nu mai ai simptome se arata si minunea.
Fetelor va multumesc la toate pentru urari.
sophia_m spune:
fetelor, eu va doresc o zi frumoasa
ma apuc sa fac painea, sportul si apoi plec in oras sa cumpar masa cu scaune ca vin ai mei de Paste in vizita si nu avem conditii pentru musafiri:-))
va pup
in curand,voi fi din nou
sophia_m spune:
multam Mihaela
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
Mihaelafalt spune:
Am si eu niste laptisor de matca in casa pe care il tin de pomana si as vrea sa il iau, cred ca am vreo 4 grame, cine ma sfatuieste sa nu fac vreo gafa?
sophia_m spune:
tot eu..
Mihaela, poti sa amesteci cele 4 gr de laptisr cu 200 gr de miere de albine si sa iei cate 1 lingurita dimineata pe stomacul gol
eu pregatii o paine cu seminte de in, daca nu mananca gorjeanul ii sparg fata, ca-i tare sclifosit
pusi
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m tot eu.. Mihaela, poti sa amesteci cele 4 gr de laptisr cu 200 gr de miere de albine si sa iei cate 1 lingurita dimineata pe stomacul gol eu pregatii o paine cu seminte de in, daca nu mananca gorjeanul ii sparg fata, ca-i tare sclifosit pusi ******************************************** http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png in curand,voi fi din nou |
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8