Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 3
lucianamoga spune:
Neata!
Iau si eu cafea
Uf ce greu v-am prins din urma
Walkiria te rog sa ai incredere ca totul va fi bine.Esti sub tratament acum si nu are ce sa se mai intample.Noi toate suntem alaturi de tine si bebelin
Felicitari Corinaaaaaaaaa!Bravo mamico !Sa ai o sarcina usoara sui un bebe sanatos si la termen
Lia felicitari pentru frumoasele rezultate
Pentru fetele cu uratii pe cap :imi pare rau si de incurajare
Lorena bafta cu americanu si vei vedea ca ai sa te descurci mai bine decat crezi
Monica sa fie maraton cu rezultate minunate
Sophia ma bucur ca scapi de antibiotice si te vei simti , dupa cum spui , om normal
Katy cum esti?
Draguta nu ai mai facut test?
Parca si Greentea a anuntat doua liniute , nu a mai venit cu detalii?
Paula cand te testezi?
la toate fetele si o saptamana superba
Scuze ca m-am intins
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
Gaby poate ai ovulat mai tarziu .Doamne ajuta sa fie bebe
Mihaela La multi ani sotului !
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Alina simptome,cam ca si luna trecuta,sanii umflati si durerosi,in rest nimic,nu prea ma uit dupa simptome, Tb conteaza si apoi testul de sarcina isi spune cuvantul,da ori ba _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Eu nu am avut rabdare sa-mi iau temp bazala, sanii nu au nimik...... ...nu stiu ce sa mai cred, vineri pe 8 ar trebui sa-mi vina cm sau sapt viitoare...vedem.
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui lilimara Neata fetelor!Multumesc de cafeluta! MIHAELA LA MULTI ANI!!!!! sotiorului!! Fetelor imi puteti spune si mie cele care aveti un CM de 25-27 voi cam in ce zile ovulati? Lore bafta multa cu americanul azi! O zi frumoasa va doresc Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
eu am ciclu de obicei de 26-28 de zile dar nu ovulez in fiecare luna la fel am avut ovulatie in zi 11 dar si luni cind am ovulat z 17 asa ca ...singura solutie e sa pina apar liniutele
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui gabyv Miha, eu sunt 14 dpo, teoretic, deci ar fi iesit daca ar fi ceva. Plus ca am teste super sensibile. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Imi pare rau dar poate se pozitiveaza mai greu.
lilimara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Mersi. Si sa stii ca de la 8 stau si citesc ce ai trimis tu si nu ma mai satur, imi este foame dar sunt asa de hazlii povestile ca nu m-as duce in bucatarie. |
Ma bucur ca te-ai destins un pic...si eu am stat ieri vreo 2 ore al citit
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
sophia_m spune:
neata gagici
superba zi se anunta si azi la Timisoara cu 21 de grade
Mihaela, sa-ti traiasca sotul multi ani de acum incolo si sa va bucurati de viitorul vostru bebelus!!!!!!
mai am 2 zile de teroare si am scapat
in curand,voi fi din nou
cixinica spune:
Buna dimineata!
corinasfelicitari , sa ai o sarcina usoara si dusa la termen si un sanatos, mancacios si cuminte!
mihaela sotului, sa fiti sanatosi, fericiti si sa v-i se indeplineasca dorinta de a deveni parinti!
multi tuturor fetelor si o zi minunata sa aveti!
lilimara spune:
citat din mesajul lui mirunita1983 |
eu am ciclu de obicei de 26-28 de zile dar nu ovulez in fiecare luna la fel am avut ovulatie in zi 11 dar si luni cind am ovulat z 17 asa ca ...singura solutie e sa pina apar liniutele
Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit
[/quote]
Buuunnn o sa fie o saptamana intensa atunci
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou