Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Fetelor va multumesc de urari si sa speram ca cat mai repede o sa fie tatic fericit.
gabyv spune:
Neata,
Miha, La multi ani sotului tau!
Paula, totusi poate e doar o mica scadere, fara importanta.
Eu nu mai sper luna asta, iar am un test negativ, asa catrebuie sa vad dr ca sa ma ajute cu dereglarea asta. Oricum ma asteptam sa nu fie nimic cu asa temp scazute.
Va pup.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida mirunita sunt Z 28 multumesc pt incurajari fetelor la mine luna trecuta cand a scaut Tb la 36,4 au venit rushii vedem maine _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
'Neata fetele......Si eu tot in ziua 28 sunt din 32-40, nu stiu ce o sa fie luna asta, dar nu am niciun simptom. Tu?
Vreau si eu un mic si dragalas.
elenusht spune:
Neata fetelor! Eu sunt in z 28 din 31...mi-e tare teama ca nici luna asta nu o sa se intample...Ma pregatesc psihic pentru asta! Nu am dureri de ovare ca de obicei, parca ar fi ceva difuz...insa mai am 3 zile pana cand ar trebui sa vina! Voi merge sa-mi fac si restul de analize hormonale sa fiu eu sigura ca sunt ok! Va doresc la toate teste de sarcina cu doua liniute sau macar rabdare voua si sotilor vostri!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
lilimara spune:
Neata fetelor!Multumesc de cafeluta!
MIHAELA LA MULTI ANI!!!!! sotiorului!!
Fetelor imi puteti spune si mie cele care aveti un CM de 25-27 voi cam in ce zile ovulati?
Lore bafta multa cu americanul azi!
O zi frumoasa va doresc
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilimara Neata fetelor!Multumesc de cafeluta! MIHAELA LA MULTI ANI!!!!! sotiorului!! Fetelor imi puteti spune si mie cele care aveti un CM de 25-27 voi cam in ce zile ovulati? Lore bafta multa cu americanul azi! O zi frumoasa va doresc Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
Mersi.
Si sa stii ca de la 8 stau si citesc ce ai trimis tu si nu ma mai satur, imi este foame dar sunt asa de hazlii povestile ca nu m-as duce in bucatarie.
PaulaFrida spune:
Alina simptome,cam ca si luna trecuta,sanii umflati si durerosi,in rest nimic,nu prea ma uit dupa simptome,
Tb conteaza si apoi testul de sarcina isi spune cuvantul,da ori ba
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
mirunita1983 spune:
Gabi imi pare rau pentru test negativ dar poate se pozitiveaza mai greu
Alina si Elenush haideti si voi cu liniutele
Draguta tu ne faci o surpriza ?te asteptammmmmmmmmda hai repede sa incepem saptamina binecu inca o graviduta
gabyv spune:
Miha, eu sunt 14 dpo, teoretic, deci ar fi iesit daca ar fi ceva. Plus ca am teste super sensibile.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC