Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 5
corina_s spune:
fetele, va multumesc pentru urari
paula, la mine a iesit testul la 11-12 zile de la ovulatie..deci mai astepti un pic si eu zic ca poti incerca unul
haideti fetele, nu va lasati sotii sa scape si peste 2 sapt vine si
4+
PaulaFrida spune:
corinutza eu sunt Z 28,13 DPO
ma bate un gand sa incerc unul
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
luciana multumesc pt galerie
desi eu cred ca maine vin rushii
o sa vad maine cu e TB,daca scade,vin rushii,daca creste atunci fac test
_
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida luciana multumesc pt galerie _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Cu mult drag
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
madabout2003 spune:
Paula hai cu testul ++++++! Nu vezi ca ii trebuie lui Cori o graviduta de manuta pt odisee! Cum spuneam cate 2 cate 2!
...ba chiar am o sugestie de acuma' sa plecam cate 3 ca fiecare graviduta are 2 manute !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
gabyv spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Gabi m'am uitat la graficul tau si daca presupunem ca ai ovulat la fix 48 de ore de la testul de ovu pozitiv, spottingul ar corespunde la implantare (Z7-8 DPO) iar azi a'i fi Z11 DPO... Poate cine stie o fi prea devreme. Eu am vazut pe FF ca au fost grafice cu temp DPO destul de joasa si totusi cu test de gravi ++..Sper sa fie si cazul tau! |
Mada bine ar fi... si eu ma gandeam la fel... ca a vazut ov prea devreme. Vedem, mai astept pana miercuri si mai fac unul.
Hai Paula
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
MACARIE spune:
fetelor ma luati cu voi la odisee? maine fac beta in ziua 10 de la inseminare ......
ce zici Paula ....mergem?
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
PaulaFrida spune:
Yo vin cu cea mai mare placere
_
Dr.Seuss
Trying To Conceive
gabyv spune:
citat din mesajul lui MACARIE fetelor ma luati cu voi la odisee? maine fac beta in ziua 10 de la inseminare ...... ce zici Paula ....mergem? ------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Sper sa fie mareeeee
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC