Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 19
bellasamoyed spune:
pai inafara de greturile zilnice si mai nou de constipatie sunt ok. uite acum cand iti rasp sunt super ok...am papat ca purcica(mi-am facut o tacanita de cartofi fara carnita si o ciorbita acra
) si ma gandesc cu groaza ca maine dim o sa am iarasi greturi...da asta e suportam cu stoicism![]()
ieri i-am auzit inimioara lui bebe...e bine samburelul meu. merg sapt viitoare miercuri la un eco profi ca sa il masuram pe bebe si tot ce trb
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Monica ce tare esti! Dar voi cum faceti negociati de ziua ce o sa faceti seara? Sa dea DD sa fie cu folos fugareala voastra si sa nu il ierti. ![]() ![]() |
in ultimul timp cam da
suntem colegi de birou deci...nu scapa de mine nici ziua
corina_s spune:
buna seara
am fost sa imi iau analiza: beta hcg e 350
la 4 sapt si 3 zile - zi 31
samb in ziua 28 era 77
am vb si cu dr si mi-a zis ca e foarte bine
acum astept sa il vad pe bebe la eco peste 2 sapt
va 

pe toate
4+
bellasamoyed spune:
monique imi permit sa iti dau un sfat da te rog sa nu te superi, vb din propria experienta
cel mai bine e sa treci la actiune fara sa ii mai spui inainte, sa il intrebi etc, pt ca atunci se inhiba si nu mai se poate concentra calumea
eu luna trecuta il luam pe al meu ca din oala
si uite rezultatul. oricum clar perseverenta e mama succesului![]()
asa ca spor la treaba

+7
samburelul meu
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed monique imi permit sa iti dau un sfat da te rog sa nu te superi, vb din propria experienta cel mai bine e sa treci la actiune fara sa ii mai spui inainte, sa il intrebi etc, pt ca atunci se inhiba si nu mai se poate concentra calumea asa ca spor la treaba ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7samburelul meu |
Bella multumesc mult pentru sfat
stiu...asa a fost la inceput, apoi cand am incercat asa mai pe ocolite nu ne prea nimeream cu acelasi chef
stie ca n-are incotro, nici nu se inhiba...dar..din pacate devine automatism
sa speram ca vom scapa de acest automatism m ai incolo...dupa ce rezolvam si plantam sambureii
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui corina_s buna seara am fost sa imi iau analiza: beta hcg e 350 ![]() la 4 sapt si 3 zile - zi 31samb in ziua 28 era 77 am vb si cu dr si mi-a zis ca e foarte bine acum astept sa il vad pe bebe la eco peste 2 sapt va ![]() ![]() pe toate 4+ |
Bravo corina sarcina usoara in continuare si
sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen
Mihaelafalt spune:
Fetele eu ma simt rau ma bag in pat, uratii inca nu au plecat dar ma simt foarte moale si nu am chef de nimic.Ne citim maine.Noapte buna.

lorena_86 spune:
buna fetelor
acum am ajuns si eu acasa
am umblat pe la farmacii ca nu imi gaseam pastilutele
eu am o stare ciudata rau
dupa ce s-au oprit sangerarile am constatat ca albusul de ou a ramas.....oare sa ma fi dereglat si sa ovulez acum
e ciudat
va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Bella multumesc mult pentru sfat stiu...asa a fost la inceput, apoi cand am incercat asa mai pe ocolite nu ne prea nimeream cu acelasi chef stie ca n-are incotro, nici nu se inhiba...dar..din pacate devine automatism sa speram ca vom scapa de acest automatism m ai incolo...dupa ce rezolvam si plantam sambureii |
te inteleg perfect asa am patit si eu luna trecuta, nu mai exista in act nici o placere era asa dor mecanic ...foarte nasol.
da rezultatul a meritat....am rasuflat atat de usurata cand am vazut 2 liniute
, recunosc ca deja ma gandeam iar imi vine,iar imi trece iar incepem sa fim robotei. da uite ca eu am avut noroc si am scapatacum vrem daba mi-e greata, ba ma doare capu, ba mi-e somn
cred ca in seara asta nu mai scapa al meuCu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7samburelul meu
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor acum am ajuns si eu acasa am umblat pe la farmacii ca nu imi gaseam pastilutele eu am o stare ciudata rau dupa ce s-au oprit sangerarile am constatat ca albusul de ou a ramas.....oare sa ma fi dereglat si sa ovulez acum e ciudatva pupic pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore de ce nu faci un test de ovulatie?

+7samburelul meu