Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 20
racheel spune:
monique, bella, asa eram si eu cu sotul si devenise ceva mecanic.Dar, se plange sotul meu la un moment dat unui prieten iar prietenul ce ii spune?Ma ...... eu aveam programul scris si lipit pe frigider.Din 2 in 2 zile.Daca vroiam sa plec ma uitam la program
Asta nu mi-ar fi tercut prin minte....![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel monique, bella, asa eram si eu cu sotul si devenise ceva mecanic.Dar, se plange sotul meu la un moment dat unui prieten iar prietenul ce ii spune?Ma ...... eu aveam programul scris si lipit pe frigider.Din 2 in 2 zile.Daca vroiam sa plec ma uitam la program Asta nu mi-ar fi tercut prin minte....Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne in continuare! |
bai
am ras de-am lesinat

e o idee excelenta
racheel spune:
Si mie mi s-a parut amuzant ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
corina_s spune:
racheel, e tare asta 
la asta chiar nu m-am gandit.. ca poate sa fie asa de programat..![]()
4+
ioana_iasi spune:
buna seara fetelor,am zis sa trec si pe la voi sa va salut si sa stiti vca va asteptam la odisee,o seara minunata si multa sanatate.
Cu drag ioana.
Vineri vom merge la eco sa-l auzim pe bebe,va voi povesti cum a fost.
Acum ma apuc sa citesc din urma

6+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
greentea spune:
fetelor cred ca in curand ma alaturi si eu la odisee.
Vineri si sambata nu am mai rezistat si am facut teste de sarcina, au iesit cu a doua linie roz dar aceeasi grosime. Azi am fost la doctor, a spus ca e foarte devreme, as avea cam 3 zile de intarziere, dar ca sunt sanse mari sa fie sarcina, si dupa simptome si dupa rezultatul la test. Am facut analiza hcg si maine o sa aflu rezultatul.Mi-a facut si testul papanicolau tot acum. va tin la curent.
Spor la lucru.
ioana_iasi spune:
greentea Felicitari si te asteptam cu drag

felicitari si domne ajuta.
Buna dimineata fetelor va invit la o
cafea pentru cine vrea si ceai pentru gravidute.
Va doresc o zi minunata numai cu vesti bune.

6+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
PaulaFrida spune:
Va invit la:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
Good morning Ladies!!!
haideti la cafea
Am reusit si aseara
deci am 6 seri de prestat
si asa
si asa 
ca sa nu zic ca n-am epuizat toate variantele
oricum aseeara ma cam durea burta, in josul abdomenului
azi am asa o senzatie de jena acolo....
nu-mi mai fac iluzii
dar ma bucur ca l-am agresat sexual pe al meu atatea zile la rand