Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
Cami-Antonia felicitari!!!
Sa va traiasca minunea sa fiti cu totii sanatosi
Ancuta , in curand
gabyv spune:
Alina, deci nu incerci de mult, trebuie sa mai ai rabdare.Stiu ca intre cand va hotarati sa faceti un si cand apare el efectiv, o sa ti se pare o eternitate... dar asta e treaba. :(
Da si cel mai bine e sa-ti iei teste de ov ca sa vezi cand ovulezi.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Alina, deci nu incerci de mult, trebuie sa mai ai rabdare.Stiu ca intre cand va hotarati sa faceti un si cand apare el efectiv, o sa ti se pare o eternitate... dar asta e treaba. :( Da si cel mai bine e sa-ti iei teste de ov ca sa vezi cand ovulezi. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Esti draguta, multumesc pt incurajari...tu de cand incerci?
gabyv spune:
Vreau sa fiu optimista asa ca zic: "de 6 luni+"
si sper eu nu numai sa incerc, dar si sa reusesc
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alina_loca spune:
Foarte bine, fi optimista! Pt luna viitoare o sa-mi iau si eu teste de ov sa vedem care este treaba, intre timp mai am de luat niste analize hormonale, si astept pe la sf sapt sa-mi vina cm, daca vine, daca nu... sa fie bb nu o dereglare. Fetelor haideti cu liniutele ca nu mai avem nici o veste de la voi....corina, draguta, greentea???
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui alina_loca Foarte bine, fi optimista! Pt luna viitoare o sa-mi iau si eu teste de ov sa vedem care este treaba, intre timp mai am de luat niste analize hormonale, si astept pe la sf sapt sa-mi vina cm, daca vine, daca nu... sa fie bb nu o dereglare. Fetelor haideti cu liniutele ca nu mai avem nici o veste de la voi....corina, draguta, greentea??? |
nu cumva te referi la corina care deja e gravi?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Monique77 hehee... l-am convins pe barbati-meu sa prestam si azi deci ziua 6 de jap japuri |
Monica ce tare esti! Dar voi cum faceti negociati de ziua ce o sa faceti seara? Sa dea DD sa fie cu folos fugareala voastra si sa nu il ierti.