Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 9
saskia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coracora pentru ca a avut curajul sa-si exprime opinia despre aceasta religie intr-o tara in care libertatea cuvantului e sfanta. |
Libertatea cuvantului pe care Geert Wilders o respecta, zicand astfel:"Coranul este o carte fascista" si unde el face lobby pentru interzicerea ei (aha, in tara aia unde libertatea cuvantului e sfanta).

Henk si Ingrid, fraza folosita de el iti spune ceva(ala e targetul lui ca electorat, fraza ii apartine
Daca o romanca a ajuns sa-l admire pe Wilders un xenofob, un rasist, e grav, e ca si cum l-am admira pe Hitler ca si el a inceput de jos, la inceput era un mielusel in politica si marsa mult pe "evreii sunt de vina" pentru tot. Cam asa si Geert, si el marseaza pe "musulmanii sunt de vina" pentru tot raul care se intampla.
Geert Wilders ladies and gentlemen pe care pana si Marea Britanie l-a refuzat in 2009 sa ii intre pe teritoriu. Si da a castigat, cu multa demagogie, cu sperietoarea denumita "islamizare", cu problemele pe care le fac unii tineri marocani. Numai ca nu face parte din guvern, caci CDA si VVD nu l-au vrut in coalitie si sunt de dreapta si ele.
michelle-usa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui saskia
Haide Michelle ca asta cu Domnul Isus e tare de tot QED. |
ba da pot sa continuie sa viseze...linistiti.Dar mai vine si momentul in care se vor trezi.
michelle
saskia spune:
Geert Wilders
doamnelor si domnilor, politicianul care a spus asa:" I don't hate muslims, I hate islam". Mai aveti nevoie de alte explicatii? cred ca nu...e suma raspunsurilor!
Daca el care este figura publica, e asa pe fata cu ura
ce sa ne asteptam de la un asemenea subiect.
Ingrid S spune:
Geert Wilders a fost invitat in 2009 de catre membri ai Casei Lorzilor sa vorbeasca de pericolul islamic. Lordul Ahmed a amenintat ca va mobiliza 10.000 de musulmani daca i se va permite lui Wilders sa vorbeasca. Lorzii n-au dat inapoi in fata amenintarilor si au spus ca vor cere o forta mai mare politieneasca.
Insa a intervenit guvernul care a decis ca nu, nu e bine sa isi expuna ideile parlamentarul olandez, pentru ca duce la tulburari.
Secretarul de Stat crede ca prezenta dumneavoastra in Marea Britanie ar reprezenta o amenintare reala, prezenta si suficienta pentru unul din interesele fundamentale ale societatii. Secretarul de Stat crede ca declaratiile dumneavoastra despre musulmani si credinta lor, asa cum sunt ele exprimate în filmul dumneavoastra Fitna si in alte parti ar ameninta armonia comunitatii si prin urmare securitatea publica in Marea Britanie.
Guvernul britanic permite oamenilor sa marsaluiasca pe strazile britanice strigand in sprijinul Hamas, permite Hizb ut Tahrir sa recruteze in campusuri universitare pentru jihadul impotriva Angliei si a occidentului, nu ia nici o actiune impotriva unui reprezentant musulman care ameninta cu intimidarea in masa a parlamentului, dar ii interzice intrarea în tara unui deputat dintr-o democratie europeana care doreste sa discute in fata Parlamentului Britanic amenintarea pentru viata si libertate in occident reprezentata de fascismul religios.
El si nu ei, este considerat o "amenintare grava la unul din interesele fundamentale ale societatii." De ce? Pentru ca rezultatul sprijinului sau pentru pentru viata si libertate impotriva celor care le-ar distruge ar putea fi un atac al unor vandali violenti. Raspunsul lor este de a nu infrunta o astfel de amenintare cu violenta ci de a capitula în fata ei.
| Daca el care este figura publica, e asa pe fata cu ura ce sa ne asteptam de la un asemenea subiect. |
Si ce propui? Ceva ajutoare la Afghanistan? Dupa atata stres, au nevoie saracii.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Tanti Zavaidoc spune:
| citat din mesajul lui michelle-usa Hannen, Dorinta iti va fi indeplinita. O astfel de lume va exista cand Domnul Isus va reveni pe pamant pentru a 2-a oara pentru a-si instaura imparatia. Te-ai gindit unde vei fi tu si copiii tai atunci? Ce planuri ai pentru viitor...? (stii la ce ma refer) nu pun aceste intrebari la misto ori sa continui aceasta polemica. ci o fac cu multa consideratie pentru sufletul tau. michelle |
Uite asta mi se pare o replica aroganta. La fel ar putea spune si un musulman, ca se teme pentru sufletul unui crestin care nu accepta dreapta credinta. De unde atata orgoliu religios? Michelle, cred ca ajuta sa te rogi pentru sufletele celor care nu au aceeasi credinta cu tine (si ai ceva de lucru, ca sunt multi), iar Hannen ar putea face acelasi lucru. Cam asta inseamna toleranta religioasa dupa parerea mea, sa fim de acord ca nu suntem de acord. Si va rog pe amandoua sa va rugati si pentru sufletul meu, ca nu sunt nici tocmai crestina, nici tocmai musulmana, nici... Asta nu ma face fara suflet, cred, si nici demna de mila. Sunt prea multe credinte si religii pe lumea asta ca sa incepem sa ne certam cu orice ocazie. Dar pana la urma e amuzant, e nevoie doar de un computer, acces la internet si o doza de incapatanare, nu?
michelle-usa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Uite asta mi se pare o replica aroganta. La fel ar putea spune si un musulman, ca se teme pentru sufletul unui crestin care nu accepta dreapta credinta. De unde atata orgoliu religios? Michelle, cred ca ajuta sa te rogi pentru sufletele celor care nu au aceeasi credinta cu tine (si ai ceva de lucru, ca sunt multi), iar Hannen ar putea face acelasi lucru. Cam asta inseamna toleranta religioasa dupa parerea mea, sa fim de acord ca nu suntem de acord. Si va rog pe amandoua sa va rugati si pentru sufletul meu, ca nu sunt nici tocmai crestina, nici tocmai musulmana, nici... Asta nu ma face fara suflet, cred, si nici demna de mila. Sunt prea multe credinte si religii pe lumea asta ca sa incepem sa ne certam cu orice ocazie. Dar pana la urma e amuzant, e nevoie doar de un computer, acces la internet si o doza de incapatanare, nu? |
cu toti avem suflete si cu toti suntem demni de mila.
michelle
michelle-usa spune:
| citat din mesajul lui denizel of, mai, mIchelle, ai un stil.... ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
ok...acum ce am mai spus?! ce nu-i asa?
michelle
lili_mar spune:
| citat din mesajul lui saskia EDIT: bine ca o aproba lili_mar din Canada probabil si p-acolo e islamizare fortata la greu |
saskia, enjoy: http://www.montrealgazette.com/Kingston+tragedy+dates+back/1816807/story.html
LE: adaugasem ceva dar m-am razgandit, chiar nu are sens
saskia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_mar
saskia, enjoy: http://www.montrealgazette.com/Kingston+tragedy+dates+back/1816807/story.html LE: adaugasem ceva dar m-am razgandit, chiar nu are sens |
Pe bune de nu te-as raporta, ai acelasi stil extremism ca al lui Ingrid, imi dai un link cu crime (ba nu, mi-l dedici) si cica enjoy
Cum poate cineva normal la cap sa enjoy vreo crima. Iar linkul tau nu demonstreaza nimic, ce sa spun de criminali crestini si foarte evlaviosi ai auzit, de preoti catolici pedofili ai auzit? Tu ai retinut doar cuvantul musulman si gata aia e!
Unde ai vazut tu in comentariile mele ca iau apararea criminalilor, de orice culoare ar fi si apartenenta la religie?
Asa si Ingrid spune ea fericita ca ce ajutoare are nevoie Afghanistan, ea ii vede doar pe extremistii aia si gata a terminat cu Afghanistanul de pe harta lumii, nu conteaza ca traiesc femei si copii pe-acolo pe care ii bombardeaza americanii la greu.
Eu spun asa: terminati oameni buni cu ura asta impotriva musulmanilor, ca nu toti sunt fundamentalisti, extremisti, etc. Altfel nu sunteti cu nimic mai bune decat cei care ard Biblia si steagul american. Si ma si intreb cati musulmani cunoasteti in viata de zi cu zi de sunteti atat de radicale!
Oricum nu mai scriu la subiectul asta ca m-am lamurit cam ce se vrea.