Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 8
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen Nu ai cum sa negi asa ceva,nu ai cum sa negi ca fiecare hidosenie din lumea asta are la baza un motiv care a facut`o posibila.Oamenii de genul asta vor sa taie buruiana,fara sa smulga radacina.Iata de aia vom avea in curind o gradina plina de balarii. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Pai, hai sa gasim motivele.
Pentru ca musulmani dau foc bisericilor cu tot cu oameni in ele sau linseaza crestini, motivul este ca oamenii aia au alta religie decat islamul.
Pentru ca musulmani au semanat teroare in toata lumea asta si fiindca au omorat mii de oameni nevinovati, motivul e o nenorocita de bucata de pamant pe care scrie in acte "Israel".
Pentru ca musulmani au ucis alti nevinovati, motivul e ca un disturbat a ars o carte.
Motive unul si unul, n-am ce zice...
Acuma, ca am identificat macar 3 dintre motive, imi dau seama cata dreptate au sa faca hidosenii.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
en_kvinna spune:
Hanen, ti-am zis sa -ti traiesti viata cum vei vrea; moral, imoral, conform perceptelor islamice sau nu , te priveste. Nu te-am facut nici nesimtita si nici nu te-am acuzat de altceva inafara faptului de a face propaganda moralista avand drept baza de discutie Coranul. Pe mine nu ma intereseaza ce scrie in Coran, ca daca ma interesa il citeam
Dar, ma intereseaza ce fac musulmanii aia indaratnici. Caci, cu voia sau fara voia mea sunt atrasa in vortexul lor de ura . Deci ma priveste. Si nu scumpo, baza culturii si a educatiei mele nu o reprezinta televizorul. Am citit muuult prea mult despre orice, absolut orice incat sa mai iau in serios televizorul. Ca idee, am citit atat de mult despre orice incat documentarele de pe Discovery si National Geographic ma plictisesc, si nu spun asta din trufie.
. Zilnic citesc presa internationala. Si pot sa fac diferenta dintre propaganda (daca am studiat fenomenul la sociologie, pt mine materie de baza la BAC) si adevar spicuit printre randuri.
N-am nimic cu religia musulmana, dar am ce am cu musulmanii indaratnici;stii tu care. Dar asta nu inseamna ca te consider unul dintre ei.Nu iti imputez nimic. Si sunt convinsa ca printre milioanele de musulmanii sunt alte cateva milioane care sunt..toleranti, de admirat, oameni educati. Problema e ca nu aia imi fac mie rau sau societatii in care traiesc si a carei schimbari de mentalitate, comportament, legislatie ma afecteaza direct. Pricepi acum in cine dau? Exact in cei in care ar trebuie sa dai si tu, caci datorita lor lumea se uita cu alti ochi la musulmani.
Cand le ardem noi Coranul, astia ar trebui sa ne arda Biblia. Sunt de acord.
en_kvinna spune:
Hanen... sunt direct afectata caci traiesc in stockholm , si o persoana foarte drag mie era cat pe ce sa cada victima atentatului de la Madrid. Nu sufar de mania persecutie cum ai spus, deloc chiar. Ce sa iti mai spun, ca intr-un club de noapte un arab care parea dragut la inceput si am acceptat sa dansez cu el, daca nu l-am lasat sa ma atinga!!!! s-a oprit brusc, s-a uita fix in ochii mei cu manie (cred ca deja vroia sa imi si traga una) dar, un alt arab, probabil prieten, pur si simplu l-a tras de mana!!!!! Daca nu era prietenul lui acolo??? Sunt si romani ortodocsi care fac de-astea, dar crede-ma si cu aia am ce am ![]()
en_kvinna spune:
Si daca tot s-a ajuns l-a a vorbi de libertatea de exprimare, toleranta etc. Deci sa inteleg ca eu am obligatia sa fiu toleranta fata de musulmanii ofticosi si indaratnici? Corect. O am. Dar oare cealalta tabara n-ar trebui sa fie si ei toleranti la indartnicii si ofticosii nostri? Societatea americana si cea europeana s-a aratat dispusa la toleranta, atat a uneia cat si a celeilalte tabere. Dar societatea musulmana? Imi asigura aceeasi libertate de exprimare si toleranta?
Si chiar vreau sa se inteleaga ca nu-s fanatica (traiesc cu un ateu convins incat nici copiii nu vrea sa-i boteze!), dar vreau ca atunci cand o sa am copii, sa las in urma o societate unde cei (ne)botezati sa fie acceptati. Vreau TOLERANTA, dar nu numai din partea societatii vestice. Si da, sunt convinsa ca poate exista prietenie intre musulman si non-musulman. si exista.
hannen spune:
Eu ma duc la nani pt. ca maine "incepem" scoala.
Am scolarita mica si frumoasa (o vedeti la avatar) si inocenta si imi doresc pt. ea,pt. surorile ei si pt. toti copiii din lume, o lume mai buna si mai frumoasa.O lume fara razboaie,fara ura ,o lume fara foamete, fara copii orfani si fara parinti care isi pling copiii.
Ma uit in ochii lor si imi doresc sa nu intilneasca niciodata un copil care a fost crescut pe principiul "musulmanii sunt rai,musulmanii sunt fanatici si teroristi".Imi doresc ca ccc copiii mei(si ai tuturor) sa nu se simta niciodata umiliti ,exclusi,evitati si aratati cu degetul,batjocoriti si/sau in pericol din cauza religiei lor .
Imi doresc sa nu intilneasca oameni de calibrul celor pe care eu am avut ghinionul sa`i intilnesc.
Va doresc voua si copiilor vostri exact ceea ce imi doresc mie si copiilor mei.
O lume mai buna,mai curata .O lume fara ura,fara razboaie ,fara prejudecati!
Wa Salam aleikum !
Whatever happens don`t let go of my hand!
en_kvinna spune:
Si inca ceva, ca sa intelegeti ca nu religia musulmana e baza raului in lume, va intreb: nu am fi avut noi exact aceeasi reactie daca teroristii, ofticosii religiosi, sensibilii religiosi, ar fi fost ...budisti, sintoisti, hindusi(desi, astia hindusi isi cam fac de cap prin India in raport cu comunitatea musulmana) ?. Eu zic ca da. Se aruncau rosiile in budisti, hindusi sau sintoisti. Deci nu religia e ceea ce conteaza ci mentalitatea, ura de masa impotriva necunoscutlui etc.
coracora spune:
| citat din mesajul lui saskia Si prin Suedia va sperie cu islamizarea Si pe aici e un hype d-asta, dar cred in el doar oamenii foarte putin educati, inclinati spre extremism, de altfel ei sunt si cei care au votat unul de rad si politicienii europeni cu capul pe umeri de el. Oricum ma mir foarte tare ce de ura se varsa pe aici impotriva musulmanilor la gramada, ai mei copii au copii de turci in scoala, nimeni nu se oripileaza, nimeni nu are vreo problema ca acasa la ei parintii le citesc Coranul si nu mananca carne de porc. Mare lucru, voi nu cititi Biblia copiilor (cele practicante, ma rog) si nu mancati sa zic de post atunci cand trebuie. D-asta zic, aici e doar un curent d-asta media, omul de rand nu crede asemenea baliverne. |
Numele Theo van Gogh iti spune ceva? E regizorul si omul de televiziune asasinat in plina zi pe strada de catre un musulman pentru ca a avut curajul sa-si exprime opinia despre aceasta religie intr-o tara in care libertatea cuvantului e sfanta.
Numele Ayaan Hirsi Ali iti spune ceva? E fosta parlamentara si fosta musulmana care are nevoie de garzi de corp 24/7 pentru ca musulmanii o ameninta cu moartea in permanenta. De ce? Pentru ca indrazneste sa spuna pe sleau ce gandeste despre aceasta religie (si nu o face in necunostinta de cauza din moment ce asta a fost religia in care a trait timp de 25 de ani).
Numele Geert Wilders iti spune ceva? E politicianul cu cel mai mare succes in Olanda la ora actuala (votat de catre oamenii "foarte putin educati" banuiesc). Acest om e haituit constat de catre musulmani pentru simplul motiv ca nu le convine ca el sa-si exprime liber gandurile. Intr-o tara libera si democratica! El este nevoit sa locuiasca in inchisori pentru ca doar paza prezenta in acestea ii permite sa fie viu dimineata cand se trezeste.
michelle-usa spune:
| citat din mesajul lui hannen Eu ma duc la nani pt. ca maine "incepem" scoala. Am scolarita mica si frumoasa (o vedeti la avatar) si inocenta si imi doresc pt. ea,pt. surorile ei si pt. toti copiii din lume, o lume mai buna si mai frumoasa.O lume fara razboaie,fara ura ,o lume fara foamete, fara copii orfani si fara parinti care isi pling copiii. Va doresc voua si copiilor vostri exact ceea ce imi doresc mie si copiilor mei. O lume mai buna,mai curata .O lume fara ura,fara razboaie ,fara prejudecati! Wa Salam aleikum ! ![]() ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen,
Dorinta iti va fi indeplinita. O astfel de lume va exista cand Domnul Isus va reveni pe pamant pentru a 2-a oara pentru a-si instaura imparatia.
Te-ai gindit unde vei fi tu si copiii tai atunci? Ce planuri ai pentru viitor...? (stii la ce ma refer)
nu pun aceste intrebari la misto ori sa continui aceasta polemica. ci o fac cu multa consideratie pentru sufletul tau.
michelle
saskia spune:
1. scade tonul arogant la o nota mai joasa![]()
2. evident ca am auzit, niciunul dintre ei nu face exact ceea ce prezinti tu. Ca dovada ca ai citit presa asa superfluu, vrei sa-ti dau site-uri olandeze sa te convingi ca faptele insirate de tine au doua fete si nu una cum prezinti tu.
Geert Wilders este scuza-ma un cretin agitator (puteti sa-mi dati avertisment, dar numai cine nu traieste aici nu stie despre ce e vorba cu adevarat), un fel de Jean-Marie le Pen(PVV este partid de extrema dreapta) Tu pe asta ti-ai gasit sa-l dai exemplu
. Apropos stii ca asta uraste nu numai musulmanii ci toti strainii la gramada(deci si pe tine te-ar da afara din tara daca ar putea), este un fel de Hitler modern cu complexul ca nu este autochtoon pur, cauta si citeste mai intai despre el si targetul electoral pe care il are(oamenii needucati sunt multi). Daca tu consideri filmul Fitna ca fiind punctul tau de plecare intr-ale politicii in ceea ce-i priveste pe musulmani nu avem ce vorbi noi doua mai departe. Nu e nevoit sa traiasca in nicio inchisoare(unde ai citit asta, pe ce site de stiri olandez) desi ca si lui Vadim (tot extremist) i-as recomanda si lui un control la cap.
Dar de Pim Fortuyn ai auzit? Si p-ala l-a omorat un descreierat si nu era contra musulmanilor, atentate pe baze politice se mai intampla si fara cauze d-astea pe care vrei tu sa le subliniezi artificial.
Ayaan Hirsi Ali zici
aia cu mai multe identitati, frauda in pasaport, deturnare de fonduri in scopuri personale, aia pe care pana si cele mai finute partide din Olanda au matrasit-o. Asa, ca i-am terminat p-astia, mai ai altii? Tot ca ei?
EDIT: bine ca o aproba lili_mar din Canada probabil si p-acolo e islamizare fortata la greu
.
saskia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
Hannen, Dorinta iti va fi indeplinita. O astfel de lume va exista cand Domnul Isus va reveni pe pamant pentru a 2-a oara pentru a-si instaura imparatia. Te-ai gindit unde vei fi tu si copiii tai atunci? Ce planuri ai pentru viitor...? (stii la ce ma refer) nu pun aceste intrebari la misto ori sa continui aceasta polemica. ci o fac cu multa consideratie pentru sufletul tau. michelle |
Haide Michelle ca asta cu Domnul Isus e tare de tot
QED.