Tragedie in Afghanistan

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Ma bucur!Atunci poate incerci sa te abtii de la a`mi pune etichete felurite si diverse,de a scrie despre ce iti imaginezi ca as face/zice eu,despre cine/cum sunt eu.
Ce zici?Crezi ca poti?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Probabil ca nu m-ai citit cu atentie.

Eu nu inventez nimic despre tine.

Doar am luat la cunostinta ca nu esti impotriva lapidarii, ca o consideri necesara, ca ai impresia ca victimelor li se face un bine si ca ai clasificat drept vinovatii diverse actiuni ale oamenilor (cum ar fi respingerea islamului).

Citat:
Doamnelor,diferente dintre mine si voi este nivelul de credinta.Va rog sa nu ma judecati cu unitati de masura gresite.Eu nu am facut decit sa "ma supun",voi va puteti revolta in voie in linistea dormitorului personal .Nu cred insa ca aveti dreptul sa ma judecati prin felul in care il intelegeti voi pe Dumnezeu,sau religia.

La fel ti-ar zice si cei care ne arunca in aer: daca Hannen "s-ar
supune" la fel ca noi, nu ar aproba doar lapidarea.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

chiar nu va inteleg inversunarea cu care va grabiti sa ma dezaprobati.Eu nu v-am cerut sa ginditi ca mine,nici sa va convertiti la Islam...Eu chiar cred ca va legati de amanunte care efectiv nu va privesc.Ce am inteles eu,ce si cum aplic eu din religie.Astea chiar nu ar trebui sa va priveasca cu atit mai putin cu cit ar trebui sa`mi puneti etichete pe baza a ceea ce intelegeti voi,sau cum interpretati voi religia.

cu ce drept va dati cu parerea despre mine personal.(ca daca eu gindesc asa,sau zic asa ...ce sa mai vorbim de extremisti?)cu ce drept?
Ce stiti voi din Islam,ce ati inteles din el de va permiteti sa ma judecati pe mine?nimic!corect?
nu`l intelegeti,nu ma intelegeti asadar politicos ar fi sa nu discutati persoane ,nu?

Mergi la inceput

Citat:

chiar nu va inteleg inversunarea cu care va grabiti sa ma dezaprobati.Eu nu v-am cerut sa ginditi ca mine,nici sa va convertiti la Islam...Eu chiar cred ca va legati de amanunte care efectiv nu va privesc.Ce am inteles eu,ce si cum aplic eu din religie.Astea chiar nu ar trebui sa va priveasca cu atit mai putin cu cit ar trebui sa`mi puneti etichete pe baza a ceea ce intelegeti voi,sau cum interpretati voi religia.

cu ce drept va dati cu parerea despre mine personal.(ca daca eu gindesc asa,sau zic asa ...ce sa mai vorbim de extremisti?)cu ce drept?
Ce stiti voi din Islam,ce ati inteles din el de va permiteti sa ma judecati pe mine?nimic!corect?
nu`l intelegeti,nu ma intelegeti asadar politicos ar fi sa nu discutati persoane ,nu?

Hannen, iti repet, nu dau 2 bani pe islam si nici nu ma intereseaza sa il studiez temeinic.
Daca nu as fi in pericol (realmente in pericol) din cauza alora care il practica, nu m-ar interesa nici macar sa-i pronunt numele.

Am considerat foarte utila aceasta discutie, pentru ca am avut prilejul de a-i intelege mai bine pe musulmani si de a intelege cam ce ii motiveaza in diverse situatii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Ma bucur!Atunci poate incerci sa te abtii de la a`mi pune etichete felurite si diverse,de a scrie despre ce iti imaginezi ca as face/zice eu,despre cine/cum sunt eu.
Ce zici?Crezi ca poti?

Probabil ca nu m-ai citit cu atentie.

Eu nu inventez nimic despre tine.

Doar am luat la cunostinta ca nu esti impotriva lapidarii, ca o consideri necesara, ca ai impresia ca victimelor li se face un bine si ca ai clasificat drept vinovatii diverse actiuni ale oamenilor (cum ar fi respingerea islamului).

Citat:
Doamnelor,diferente dintre mine si voi este nivelul de credinta.Va rog sa nu ma judecati cu unitati de masura gresite.Eu nu am facut decit sa "ma supun",voi va puteti revolta in voie in linistea dormitorului personal .Nu cred insa ca aveti dreptul sa ma judecati prin felul in care il intelegeti voi pe Dumnezeu,sau religia.

La fel ti-ar zice si cei care ne arunca in aer: daca Hannen "s-ar
supune" la fel ca noi, nu ar aproba doar lapidarea.

Draguta,eu nu consider lapidarea necesara!!!Eu ti-am oferit o explicatie!!! De ce asa si pe dincolo!Eu nu am zis decit ca aceasta ar fi explicatia dpvd teologic!Insa am scris clar ca personal nu`mi place!
Nu am scris nicaieri ca o consider necesara!Si nici ca eu consider personal ca victimelor li se face un bine
Scriu destul de clar???????????Intelegi unde si cum imi rastalmacesti vorbele??????????????????
Poate Dumnezeu a considerat`o!cine sunt eu sa`L iau la intrebari!

denizel,dai dovada de rea vointa!ca de obicei!

Mergi la inceput

Eu zic sa-ti recitesti postarile, Hannen .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Din fericire ,eu nu mi-am dat cu parerea despre tine(asta e irelevant),eu mi-am pus niste intrebari referitor la ceea ce a scris hanenn pe forum!Hannen cea non violenta,hannen cea care incearca sa ne arate(prin viziunea ei bineintzeles)interpretarea Coranului!

Tu insa,itzi dai cu pararea...dar ma rog,tu crezi ca e dreptul tau s-o faci!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:

Draguta,eu nu consider lapidarea necesara!!!Eu ti-am oferit o explicatie!!! De ce asa si pe dincolo!Eu nu am zis decit ca aceasta ar fi explicatia dpvd teologic!Insa am scris clar ca personal nu`mi place!
Nu am scris nicaieri ca o consider necesara!Si nici ca eu consider personal ca victimelor li se face un bine

Si ultima chestie, ca nu mai am timp de chiulit :)).

Io as zice sa te hotarasti, Hannen .
Ori esti ca mine (adica nu iei mot a mot ce scrie in Cartea Sfanta) ori esti, asa cum ai spus, diferita de mine si il asculti pe Alah.
Alah a zis ca trebuie lapidare, ca sa nu pedepseasca el mai nasol de atat + ca sa fie starpite faptele rele, iar tu nu esti de acord?
Well, te astept sa papam ceva prajiturele in dark side .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Eu zic sa-ti recitesti postarile, Hannen .

Nu este nevoie,stiu foarte bine ce am scris pt. ca este exact ceea ce gindesc si ceea ce ti^am explicat deja de n ori.
si cu asta basta,va las sa va dati cu parerea despre hannen cea VIOLENTA care nu conteneste sa va oripileze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Pentru tanti Z: de cand ai intrat la topic n-ai adus o idee mai de Doamne-ajuta, ti-ai luat sabia in mana, dar ma acuzi pe mine ca o tin de maner. Ultima data iti spun, daca ai ceva de impartit cu mine, exista PM, daca ma mai tragi de urechi sau faci ironii iti voi raspunde pe masura. Am si eu o limita, gluma e gluma pana la un punct. Esti ca prastia trasa de un om sperand ca nu se vede ca a ramas fara munitie. Face poc, dar nu-s gloante.
Amin!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Gata fetelor! Ce e cu violenta asta ne\crestina\islamica?!

Am o intrebare. Presupun ca toti musulmanii din occident se declara moderati si sunt nemultumiti de actiunile musulmanilor radicali din Asia sau Africa. Uman considerati ca uciderile nu sunt bune in nici un fel dar exista pasaje in Coran care recomanda "salvarea" pacatosului deci...se trece cu vederea.Nu ma refer aici la dusmanii calsici, infidelii\ghiaurii. Intreb acum: ce ar trebui sa faca radicalii pentru ca voi sa luati atitudine publica?! Nu am gasit inca ceva despre un protest al musulmanilor moderati privind abuzurile asupra femeii sau in general asupra omului in tarile islamice. Unde este bariera? De ce exista? Credinta bate umanitatea? Sau..avand in vederea ca sunteti frati in credinta nu puteti sa aveti o parere publica impotriva abuzurilor? Sau nu doriti avand in vedere apelul la restaurarea califatului?Vi se interzice? Ar parea ca fraternizati cu agresorul? Te rog nu lua aceste intrebari ca si acuze sau concluzii ale mele. Sunt pur si simplu intrebari.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput