Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 15
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle-usa cineva spunea ca: "problema muslimilor din zilele noastre e ca nu au dragoste in inimile lor. crestini nu ii pot schimba, doar ii pot invata despre dragostea Domnului Isus." michelle |
Sigur ca da! cu bomba in cap si cu foc pus la Coran. Tu chiar crezi/gandesti ce spui??!??!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
Laura, eu cred ca exagerezi, nu asta a vrut sa spuna michelle :). Ea doar crede ca e mai breaza ca altii, atat :)).
edit. Ai observat ca te-am moderat, da? :))
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ari spune:
Am dezaprobat din geseala raspunsul de mai sus al Laurei. Scuze! Daca se poate repara greseala, as ruga sa se stearga dezaprobarea mea.
De fapt, eu sunt in dezacord doar cu extremismele, de orice parte ar fi ele. In situatia de fata, mi se pare ca *cel mai extrem* au reactionat cei care au omorat.
Nici de pastorul american nu mi-e drag, dar absolut deloc. Reactia la actul lui imbecil a fost insa, pe departe, exagerata.
michelle-usa spune:
de fapt ce se vorbeste aici dupa cate stiu eu nu este adevarat.
1.Pastorul acela NU a ars Koranul, doar a amenintat ca-l arde anul trecut ...sau poate si-a schimbat intentia si eu nu sunt la zi cu stirile.Posibil.
2.Comunitatea crestina NU ii aproba intentia/actiunea si nici eu personal, pentru ca nimic bun nu poate iesi din asa ceva.
Pe mine topicul crestini impotriva la muslimi nu prea ma intereseaza in mod special.
Din ce stiu eu e ca acest razboi al religiilor nu se va sfirsii, foametea,saracia si suferinta nu vor disparea decit cu venirea lui Isus, asa ca vb degeaba. Dar na,ca iar aduc vb de Biblie...si mai ofensez pe cineva.
...cat despre a lasa pietrele sa vb hmmmm....asta e cu totul o alta discutie si o putem elabora la SC....ori aici, mi-e indiferent.
Bottom line e ca nu imi este rusine de convingerile credintei mele si daca am ocazia le marturisesc .
michelle
Laura25 spune:
Se scrie Coran, nu Koran.
denizel, multumesc. Eu fac iritatie la faze de astea dar o sa ma invatz minte sa nu mai deschid subiecte de astea, unde fiecare detine credinta /religia suprema, singura adevarata. 
Ingrid S spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
Asta e foarte bine. Asa si trebuie sa faca, atata vreme cat i-au colonizat si exploatat pana nu au mai putut. |
Iti multumesc din suflet! de cand ma gandeam la un concediu gratis in Antalya, anual, plus niste ajutoare sociale si o pensie pana la sfarsitul vietii! Pai ce, nu au venit peste noi ca frunza si iarba? Nu ne-au luat femeile, barbatii si copiii in robie, fara sa mai vorbim de restul pe care i-au macelarit? Nu ne-au impus biruri peste biruri?
Sa plateasca, mama lor, sa plateasca pentru toti romanii.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Laura, sigur ca da. Fiecare crede ca detine credinta adevarata, eu cred, Hannen crede, un budist crede si nu-i niciunul dintre noi de condamnat. E ceva rau? Poate ai dori sa nu cred in ortodoxie si sa-mi adaptez credinta dupa shintoisti? Sa fim seriosi, te rog.
Dar poate esti atee si atunci e normal sa faci semne dispretuitoare
.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Laura, sigur ca da. Fiecare crede ca detine credinta adevarata, eu cred, Hannen crede, un budist crede si nu-i niciunul dintre noi de condamnat. E ceva rau? Poate ai dori sa nu cred in ortodoxie si sa-mi adaptez credinta dupa shintoisti? Sa fim seriosi, te rog. Dar poate esti atee si atunci e normal sa faci semne dispretuitoare .Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Da, poate ca sunt. Prefer gandirea rationala si linia de mijloc.
michelle-usa spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Se scrie Coran, nu Koran. denizel, multumesc. Eu fac iritatie la faze de astea dar o sa ma invatz minte sa nu mai deschid subiecte de astea, unde fiecare detine credinta /religia suprema, singura adevarata. ![]() Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
FYI:se poate scrie corect si Quran, Kuran, Koran, Coran.
michelle
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Tu, o romanca sa spui asa ceva! Un roman de al tau a fost macelarit si tu, o romanca sa fii de acord cu Sirimie! Care pune egal intre un gest aiurea si o crima! Tu, o romanca!!! I-auzi, afghanii nu o fac cu rea intentie. Doamne, de unde veniti? |
Off topic.
Ingrid, nu pricep deloc ce te-a apucat. Pe vremuri se putea vorbi cu tine - adica intelegeai despre ce e vorba, raspundeai la argumente cu argumente nu cu fanatism religios. Acum vad ca ai valul pus rau pe ochi.