Tragedie in Afghanistan
Raspunsuri - Pagina 11
coracora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saskia 1. scade tonul arogant la o nota mai joasa 2. evident ca am auzit, niciunul dintre ei nu face exact ceea ce prezinti tu. Ca dovada ca ai citit presa asa superfluu, vrei sa-ti dau site-uri olandeze sa te convingi ca faptele insirate de tine au doua fete si nu una cum prezinti tu. Geert Wilders este scuza-ma un cretin agitator (puteti sa-mi dati avertisment, dar numai cine nu traieste aici nu stie despre ce e vorba cu adevarat), un fel de Jean-Marie le Pen(PVV este partid de extrema dreapta) Tu pe asta ti-ai gasit sa-l dai exemplu . Apropos stii ca asta uraste nu numai musulmanii ci toti strainii la gramada(deci si pe tine te-ar da afara din tara daca ar putea), este un fel de Hitler modern cu complexul ca nu este autochtoon pur, cauta si citeste mai intai despre el si targetul electoral pe care il are(oamenii needucati sunt multi). Daca tu consideri filmul Fitna ca fiind punctul tau de plecare intr-ale politicii in ceea ce-i priveste pe musulmani nu avem ce vorbi noi doua mai departe. Nu e nevoit sa traiasca in nicio inchisoare(unde ai citit asta, pe ce site de stiri olandez) desi ca si lui Vadim (tot extremist) i-as recomanda si lui un control la cap.Dar de Pim Fortuyn ai auzit? Si p-ala l-a omorat un descreierat si nu era contra musulmanilor, atentate pe baze politice se mai intampla si fara cauze d-astea pe care vrei tu sa le subliniezi artificial. Ayaan Hirsi Ali zici EDIT: bine ca o aproba lili_mar din Canada probabil si p-acolo e islamizare fortata la greu |
Unde anume vezi tu ton arongant in mesajul meu? Puncteaza-mi te rog pasajele, multumesc.
Te rog mult sa-mi dai acele linkuri catre site-uri olandeze care demonstreaza ca ceea ce Theo van Gogh a facut (a regizat un film despre conditia femeii musulmane in contemporaneitate) a fost cu "dublu inteles". La fel si despre Ayaan si Geert. Multumesc din nou, anticipat.
Acum punctual: Geert Wilders traieste in inchisori: http://vorige.nrc.nl/dossiers/moslimterreur/aanslagen_bedreigingen/article1860483.ece/Wilders_woont_in_gevangenis_Zeist
Presupun ca NRC nu poate fi banuit c-ar fi ziar de susanea.
Geert Wilders militeaza impotriva tuturor celor care nu vor sa se integreze in Olanda (respectand regulile, cultura, samd). Musulmanii nu sunt singurii vizati. Daca citesti platforma politica a partidului, vei vedea ca cine isi vede de treaba in Olanda (munceste, plateste taxe, se conformeaza regulilor, etc) nu reprezinta o "tinta" a discursului acestui politician.
Interesant mi se pare faptul ca treci cu vederea amenintarile cu moartea proferate de musulmani la adresa acestui om (cand de fapt n-ar trebui sa existe nici o scuza pe lumea asta pentru un asemenea comportament). El isi exercita dreptul de a opina intr-o tara in care acest lucru nu este interzis (asa cum e, de exemplu, in Iran, Arabia Saudita, Pakistan, etc - toate tari musulmane, apropo).
Pim Fortuyn a criticat extrem de sever islamul, nu stiu unde ai auzit tu ca n-a facut-o. Iti dau un link lamuritor: http://nl.wikipedia.org/wiki/Pim_Fortuyn Gasesti acolo un sub-capitol despre "Kijk op islam en vreemdelingenbeleid".
Poti te rog sa-mi indici un link cu informatii solide cu privire la deturnarea de fonduri comisa de Ayaan Hirsi Ali? Iti spun eu dinainte ca nu exista un asemenea site pentru simplul motiv ca informatia nu e adevarata. Ayaan a mintit in privinta varstei si a locului de provenienta atunci cand a solicitat azil in Olanda, lucrurile astea sunt bine stiute. Te mira ca a mintit? Venind dintr-o cultura care ar fi omorat-o daca ar fi fost trimisa inapoi (refuzandu-i-se azilul), eu ii inteleg si ii accept minciuna ca fiind singura cale spre salvare. In plus, aceasta Ayaan a studiat, a invatat limba in timp record si s-a implicat masiv in tot ceea ce inseamna viata sociala / politica in Olanda. Cu alte cuvinte n-a stat acasa in ajutor social asa cum multi azilanti o fac. Impotriva acestei mentalitati se ridica in ziua de azi din ce in ce mai multe voci; platitorii de taxe sunt literalmente strangulati de impozitele menite a tine pe brate oameni buni de munca. Nimeni nu este impotriva celor care se integreaza, invata limba, isi trimit copiii iar scoala, studiaza si muncesc precum olandezul de rand.
Vezi si ce se intampla chiar zilele astea in Lampedusa, Italia. Insula e coplesita de imigranti proveniti dintr-o tara in care NU este razboi (sau vreo situatie umanitara iesita din comun): Tunisia. Cu ce ochi crezi tu ca privesc italienii de rand aceasta situatie? Fireste ca sunt ingrijorati si se gandesc ca in curand vor trebui sa plateasca taxe si mai mari decat o fac acum, pentru ca multi dintre acesti tunisieni nu-si vor gasi de munca si vor ingrosa doar randurile ilegalilor predispusi la criminalitate (au calificari profesionale slabe sau inexistente, aduc cu sine familii numeroase nu chiar lesne de intretinut, nu cunosc limba italiana, samd).
AkaManah spune:
| citat din mesajul lui denizel AkaManah, umbli dijaba cu semnatura aia cu bucluc dupa tine De fapt, faceti ce spune popa, nu ce face popa :)). |
Dap, m-am gandit si eu ca iar pic in pacat...
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
coracora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
Libertatea cuvantului pe care Geert Wilders o respecta, zicand astfel:"Coranul este o carte fascista" si unde el face lobby pentru interzicerea ei (aha, in tara aia unde libertatea cuvantului e sfanta). ![]() Henk si Ingrid, fraza folosita de el iti spune ceva(ala e targetul lui ca electorat, fraza ii apartine Daca o romanca a ajuns sa-l admire pe Wilders un xenofob, un rasist, e grav, e ca si cum l-am admira pe Hitler ca si el a inceput de jos, la inceput era un mielusel in politica si marsa mult pe "evreii sunt de vina" pentru tot. Cam asa si Geert, si el marseaza pe "musulmanii sunt de vina" pentru tot raul care se intampla. Geert Wilders ladies and gentlemen pe care pana si Marea Britanie l-a refuzat in 2009 sa ii intre pe teritoriu. Si da a castigat, cu multa demagogie, cu sperietoarea denumita "islamizare", cu problemele pe care le fac unii tineri marocani. Numai ca nu face parte din guvern, caci CDA si VVD nu l-au vrut in coalitie si sunt de dreapta si ele. |
Geert Wilders are dreptul sa militeze pentru tot ce vrea el in Olanda atat timp cat nu incalca legile! Musulmanii care il ameninta non-stop ca ii iau gatul incalca legile, asadar, daca sunt orpilati de ideile lui, sa puna mana pe condei (si nu pe topor sau explozibil) sa-l combata!!
La fel si cu musulmanii indignati de arderea Quran-ului, sa combata verbal, eventual sa arda o Biblie, dar nu sa omoare oameni. Cum de trecem asa de usor peste monstruozitatea gesturilor musulmanilor atunci cand ii nemultumeste ceva?! Culmea e ca ne sar in ochi cei care au curajul sa-i critice pentru ceea ce fac! Vezi atentatele din Madrid, Londra, US, etc.
Am scris eu undeva ca il admir pe Wilders? Sunt de acord cu mare parte din ideile lui dar asta e cu totul alta mancare de peste. Te rog sa-ti rezumi argumentatia la fapte, nu la ceea ce crezi tu despre mine (ad-hominem).
Stii de ce UK nu i-a permis accesul lui Wilders? Pentru ca britanicii sunt asediati in propria tara si nu mai au curajul sa carteasca. In urma cu numai cateva luni musulmanii din Londra (care beneficiaza din plin de confortul financiar oferit de insusi statul pe care il urasc), au scandat mesaje ofensatoare la adresa soldatilor englezi si au ars chiar simboluri cu mare insemnatate in cultura britanica, the poppies.
http://wn.com/Muslim_Radicals_Burn_Poppies_And_Chant_Death_Threats_To_British_Soldiers_In_London_11_11_11
Se pare ca amenintarile cu moartea au devenit sloganul preferat al musulmanilor. Ce pedeapsa au primit cei care au incurajat acest comportament, respectiv Andy Choudary si acolitii sai? Amenda de 50 de lire sterline! http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/mar/08/burning-poppies-extremist-50
Adica acest Andy Choundary primeste beneficii de la statul britanic iar pe de alta parte striga ofense la adresa aceluiasi stat si e amendat cu doar 50 de lire?! E clar ca UK nu mai are pic de coloana vertebrala in fata acestor fenomene total scapate de sub control. Nedandu-i accesul lui Wilders ei au considerat ca evita alte noi atentate in Londra, simplu.
Eu nu voi mai posta la acest subiect pentru ca am spus tot ce-am avut de spus.
sirimie spune:
www.gandul.info/puterea-gandului/imbecilitate-initiativa-o-combinatie-letala-8130403" target="_blank">IMBECILITATE + INITIATIVA = O COMBINATIE LETALA
www.adelin-petrisor.ro/?p=5028" target="_blank">Un cretin
denizel spune:
| citat din mesajul lui sirimie www.gandul.info/puterea-gandului/imbecilitate-initiativa-o-combinatie-letala-8130403" target="_blank">IMBECILITATE + INITIATIVA = O COMBINATIE LETALA www.adelin-petrisor.ro/?p=5028" target="_blank">Un cretin Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Am citit articolele si imi sta mintea in loc. De groaza!!!!
Oameni buni, ce-i cu voi??????
Cum puteti aproba faptul ca arderea de catre un dobitoc a unei carti justifica niste crime????
Asta inseamna anul 2011??? :(((((
De ce naiba se face atata tam-tam in jurul unei carti???? E O CARTEEEEE!!!!!!
Nu conteaza ce scrie in ea, nu conteaza cat e de valoroasa in ochii unor credinciosi.
Conteaza ca, daca e arsa, poti gasi un catralion de alte carti i-den-ti-ce!!!!
Doamne, o carte e confundata cu insasi credinta, cu insusi Dumnezeul unei credinte. E infricosator! :(
Oamenii aia ucisi pentru O CARTE sunt unici!!!! :(((((.
Sunteti ca politaii aia cu sepcile date pe ceafa, depasiti de evenimente, care condamna nevasta ajunsa vanata si plina de sange la politie.
Imi sta mintea in loc, mie, un crestin care adora Biblia!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
AkaManah spune:
| citat din mesajul lui denizel Am citit articolele si imi sta mintea in loc. De groaza!!!! Oameni buni, ce-i cu voi?????? Cum puteti aproba faptul ca arderea de catre un dobitoc a unei carti justifica niste crime???? Asta inseamna anul 2011??? :((((( De ce naiba se face atata tam-tam in jurul unei carti???? E O CARTEEEEE!!!!!! Nu conteaza ce scrie in ea, nu conteaza cat e de valoroasa in ochii unor credinciosi. Conteaza ca, daca e arsa, poti gasi un catralion de alte carti i-den-ti-ce!!!! Doamne, o carte e confundata cu insasi credinta, cu insusi Dumnezeul unei credinte. E infricosator! :( Oamenii aia ucisi pentru O CARTE sunt unici!!!! :(((((. Sunteti ca politaii aia cu sepcile date pe ceafa, depasiti de evenimente, care condamna nevasta ajunsa vanata si plina de sange la politie. Imi sta mintea in loc, mie, un crestin care adora Biblia!! |
Nu pot fi de acord cu ce spui. Coranul nu este o carte cu catralioane de exemplare ci un simbol, miezul credintei islamiste. Cand distrugi un simbol atentezi la un crez si te poti astepta la consecinte. Simbolurile sunt importante si oamenii, nim cele mai vechi timpuri au murit sau ucis pentru ele. Turcii erau innebuniti dupa steagul verde cu semiluna, nazistii adorau zvastica, crestinii au murit si au comis atrocitati sub semnul crucii etc etc. Toate nu valorau material mai mult decat panza pe care erau desenate dar insemnau ceva pentru ei. Daca nu ne place Coranul, musulmanii e OK ..nu i-am baga in seama daca nu i-am fi atras in lumea noastra unde valorile sunt radical diferite. Ne socam ca au murit oameni pentru nimic, in opinia noastra. La ei este normal sa mori daca ai adus atingere credintei. Ei au o religie militanta si nu statica ca si a europenilor sau a americanilor.Am vazut ca lumea se soca de faptul ca sunt oameni ucisi pentru ca nu cred in Allah. Nu uitati grozaviile comise de crestini in cruciade sau in Europa in procesul de alungare a sarazinilor. Ei fac acum ce am facut noi acum 6-7-800 de ani. Nu sunt inapoiati ci gandesc altfel.
Ce ma socheaza pe mine cel mai mult e schimbarea radicala a caracterului societatii arabe in general. Unde sunt arabii purtatori de cultura, de stiinta, de matematica, de arta, arhitectura care au influentat in mod extra-pozitiv lumea?! Ce s-a intamplat cu ei? Unde sunt oamenii care faceau parte din califatele din pen. Iberica care le erau net superiori europenilor? Ce i-a abrutizat? Istoria? Noi?
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
denizel spune:
AM, sensibilos ca intotdeauna. Cred ca daca ne-am intalni, am mari sanse sa-mi versi cicou' in cap
. Ai prea multe butoane sensibile, iar eu bag sama ca am prea multe degete
.
Te rog explica-mi acuma, asa, ca uneia ce apreciaza in mod deosebit Biblia si o considera o scriere revelata de Dumnezeu (nu peste tot
), de ce ar trebui sa ard doua perechi de palme - sau macar sa-mi imaginez ca fac asta - unuia care o arde in fata mea (nu glumesc, chiar astept o explicatie! :)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
crinuta spune:
| citat din mesajul lui a_alinta pana la urma cred ca adevarul este ca fiecare dintre noi suntem un dumnezeu si prin tot ceea ce facem , prin fapte sau vorbe , dovedim ce fel de dumnezeu suntem, bun sau rau. atunci cand unii dintre noi nu ne vom mai ascunde in spatele unei religii anume pentru a demonstra ca noi suntem cei buni iar restul "raii", vom intelege ce inseamna cu adevarat credinta. Tocmai ca aceste este opus adevarului, o fi adevar doar pentru tine si mormoni, care tot asa gandesc/cred, ca fiecare dintre noi poate deveni Dumnezeu.... ![]() ![]() alina |
Crinuta si
minunea eiFara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen
www.staycatholic.com/Free%20Book.pdf" target="_blank">Staycatholic
www.alabamacatholicresources.com/Bible.html" target="_blank">Catholic answers
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui denizel Oameni buni, ce-i cu voi?????? Cum puteti aproba faptul ca arderea de catre un dobitoc a unei carti justifica niste crime???? |
Confunzi justificarea cu explicarea.