Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

lumysti, merci de intrebare. am fost la medic si in sfarsit i s-a facut un consult pe cinste. a trecut si ceva aparate care ne-au dat raspunsuri exacte. A confirmat diagnosticul medicului precedent insa sa luat o alta decizie: mai intai si chiar cat mai repede sa facem oeratia de polipi, altfel otita seroasa va avunge otita mucoasa. i nacest moment polipii sunt cat china, auzul scazut, mucozitati si tuse de care nu vom scapa pana la interventie. Ne-a trimis la alt profesor care opereaza copii asa mici si a zis sa mergem cu toata increderea. daca a zis asa Sarafoleanu, atunci asa o fi. vineri ma duc sa il caut pe celalalt medic si apoi vedem ce mai facem.

Referitor la epilat, eu nu am putut sa ma epilez niciodata cu aparatul sau cu ceara. faceam pipi dupa fiecare fir de par smuls! nu rezist. Asa ca folosesc doar lama. pana acum a mai fost cum a mai fost dar acum n uma ivad nimic de burta. nici nu mai stiu cum m-am descurcat data trecuta. tin minte ca aveam grija regulat sa ma epilez ca sa nu ma apuce nasterea si sa mai am si grija aia :D Iar cand m-am dus in ziua programata a venit asistenta cu aparatul in mana sa imi faca freza si a plecat cu coada intre picioare ca cica nu are ce epila, asa bine m-am descurcat. Sincer nu stiu cum m-am descurcat. acum sunt mai stangace...

--------------------------------------------
Marina32+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreealydia

raresionut, eu stiu ca se tine cont de ultima menstruatie pentru a determina varsta sarcinii si dpn. probabil ca dupa eco, bebelina ta e mai mare cu 10 zile, deci sta bine cu greutatea. avand in vedere ca de la 37 saptamani se considera ca nasti la termen, pana la 40 sau 42 se urmareste doar sa mai ia bebe in greutate, coroborand cu datele referitoare la starea placentei si a lichidului, pentru a decide daca se intervine sau se asteapta declansarea naturala a travaliului.

Am pastrat hainutele cu care a fost imbracata dupa ce s-a nascut:un body,o salopeta si o caciulita si hainele de la 1 an in sus.Restul hainutelor de la 0 luni la 1 an le-am dat,gandindu-ma ca ii iau altele "proaspete" urmatorului bebe.Si baiu ii ca le-am dat unei prietene foarte bune,care acum are o fetita de 7 luni si care se lauda ca o sa-mi dea o multime de haine micute,ca i-au ramas atatea...si vad ca doar lauda a fost de gura ei,ca i le tot cer si se tot face ca ploua.

POZE IRIS
mami Iulia32+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anda, eu mi le fac in burta si asa am sa o tin pana la ultima injectie...pur si simplu asa m-am obisnuit si doctorul mi-a spus ca e super ok. Eu nu mai am de mult nici o problema cu ele, gandeste-te ca eu le fac din prima zi a testului pozitiv si acum sunt in luna a 8-a
Eu sunt 100% convinsa ca o sa iti spuna dr Uscatescu sa le intrerupi cu 12-24h inainte, pentru ca banuiesc ca faci Clexane de 0.4ml, corect? La mine e suficient cu doar 6 ore pentru ca eu fac Fragmin 2500UI si asta este de 0.2ml, deci compozitie mai putina

34+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Raresionut, si bebele meu este mai mare cu 12 zile. De pe 03.05 avem ultima DPN pe 21.04. Dr. meu imi spune ca ar vrea pe 24.04 sa-mi faca cezariana, numai eu sa rezist pana atunci. Urmatoarea intalnire cu medicul meu va fi pe 12 aprilie, atunci imi va spune mai multe...iar eu il voi bate la cap sa-mi faca mai devreme cezariana daca are temeri ca pot naste mai devreme de 24.04. Asta pt. ca daca ma apuca noaptea, nu se va atinge nici un dr de mine, ma vor lasa sa zac poate nasc natural.Numai ca la miopia mea si problemele mele cu hemoroizii, atat imi trebuie!Plus ca nu se va baga nici un alt medic sa-mi faca cezariana pt. ca nu-mi cunoaste dosarul.
Tot tu intrebai de ginecologii din Galati. Eu cred ca in primul rand, in postura de pacienti, sa fim norocosi! Pana acum nu am auzit de vreun medic care sa fie laudat de toata lumea. Sunt pacienti care ii ridica in slavi,dar mai sunt si altii nemultumiti...de aia invoc eu norocul! . Sincer, despre dr. Botezatu eu am auzit ca este un f. bun business man.Spitalul... ce sa zic, reflecta situatia economica a Romaniei. Aducem cam tot de acasa.
Roxib, tu chiar esti rezistenta la durere..eu ma urc pe pereti de fiecare data cand ma epilam inghinal (mereu total, ce-i drept). Mie nu mi s-a rarit niciodata, chiar ii spun de fiecare data cosmeticienei ca m-a mintit cand imi garanta ca se va rari.... Norocoasa sunt ca nu imi curge sange!Chiar daca-i dureros...ma simteam f bine epilata, fatza de lama...imi creste parul in 2 zile!
tuturor!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

fetelor,eu n-am dormit deloc azi-noapte ,s-a rasucit bubu de-mi venea sa bag mana sa-l scot si acum sunt in pat si iar incepe...am si o agitatie in picioare care imi face nervi...asa o sa o duc de acum incolo?

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Violeta, stai linistita, nu esti singura si al meu a fost tirbuson incepand de cu seara trecuta. Azi nu s-a potolit un minutel, parca e miner si sapa galerii ; a dat din maini si picioare, stomacul e sac de box, de aseara vomit continuu, nu sta nimic in el, pt ca bebe crede ca e foarte distractiv sa joace tzontzoroiu' pe el...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

hiiii cred ca al meu s-a intors cu capul in jos,il simt foarte jos ,la bazin si sus in stomac

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna tuturor.
scuze ca dau buzna pe la voi, dar am hainute si un cos pt bb de vanzare. poate aruncati un ochi si va place ceva,
hainutele sunt in stare fff buna, unele chiar noi.

va asteptam cu drag aici

si nasteri usoare sa aveti cu bebei sanatosi si necolicosi

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Violeta, al meu era de mult intors, a fost precaut si la 26 saptamani s-a intors, ceea ce e foarte problematic pt stomacul meu

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Asa de obosita sunt ca nici nu pot sa dorm. Femeia care trebuia sa vina sa ma ajute la curatenie s-a intepenit de spate mutand mobile la alta curatenie asa ca a trebuit sa muncesc mult mai mult decat mi-am propus initial si nici nu voi mai fi gata in doua zile asa cum mi-am propus.

Marina ma bucur ca ati gasit medic in care sa aveti incredere pentru Ana. Sper ca dupa operatia de polipi sa se rezolve toate problemele.

Iulia eu am luat doar un singur rand de hainute asa mici, restul toate le am 3-6 luni. In locul salopetelor am optat pentru pantalonasi tip iegari ( iar nu stiu cum se scrie) care au ceva fodrite jos si vor arata bine si ca pantalon trei sfert ( de fapt cred ca din creatie asa au si foat ganditi, doar ca bebelinei mele ii vor fi lungi la inceput) si cu bluzite. Mi se par mai ok decat salopetele intregi. Alea parca si stau departe de corp si raman mici mult mai repde , plus ca daca s-a murdarit o parte trebuie sa dezbraci bebicul cu totul. Am mai luat ciorapei cu chilot pentru zilele mai reci sau pentru rochite si un pulovar, sosete si botosei, una bucata caciulita si gata trusoul. Nu trebuie sa fie multe ca odata le bagi la masina si fiind cald afara se usuca imediat.

Cat despre schimbarea atat de radicala a dpn-ului nu stiu ce sa zic ca n-am patit-o niciodata. Cred ca are importanta doar pentru cezariana, ca la nastere normala vine bebe cand e pregatit el.

Va doresc somn usor, si maine o zi frumoasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput