Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Pico spune:
Somleac, mai odihneste-te!
Da-o incolo de curatenie.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)
silvy1981 spune:
buna fetelor
chiar imi era dor de voi nu am mai intrat de ceva zile sunt foarte obosita nu am timp de nimic si nici de papat ,au inceput insomniile intr-un cuvant sunt varza 

.
anda eu fact in burtica pe lateral injectiile ca sa nu faci hematoame incearca sa tii pliul cat mai bine si eventual dupa ce faci injectia sa masezi putin.
pupici .daca nu intra acul cum trebuie din prima vorba valentinei schimba partea.pup si sanatate

29cu bebe lily
miris_ spune:
buna ziua, burtici!
revin si eu dupa cateva luni de absenta. v-am citit din urma (pt ca spre deosebire de alte fete, la odiseea noastra s-a scris putin). nu am sa comentez nimic din urma, doar ca frecvent am intrat sa vad daca au aparut vesti despre bb lucas (daca nu am putut eu, a intrat sotul meu). sa dea d-zeu sa fie bine, pana la urma...
am adus nr de saptamani la zi, ca erau in urma rau de tot... mult a fost, putin a ramas.
am vazut ca multe v-at pregatit cu hainute, carucioare, si nu numai... eu inca nu am facut-o. hainute mici am sa iau incepand de saptamana viitoare, si carutul inclin sa il luam duminica. deja incepe sa ma preseze si pe mine timpul.
azi am fost la dr de familie sa imi iau prenatalul si... am constatat ca doar 7 kg am luat de la inceputul sarcinii. ce ma ingrijoreaza, este ca si luna trecuta, pe 2 martie cand am fost, erau tot 7 kg. sper sa fi crescut bine bblina, pt ca era putin mai mica decat trebuia, la ultima ecografie (cu 9 zile la masuratori, dar si la greutate). marti mergem si noi la morfologie, si atunci vom afla cum este.
e o perioada grea pt toate... fiecare avem ba o durere, ba alta, ba insomnii, ba somnolenta... ma gandesc ca deja o sa inceapa sa apara bbicii, asa cum apareau cu luni in urma, rand pe rand, carucioarele. :)
eu am facut o "nefacuta", si anume o hernie ombilicala care ma seaca de usturime. nu are leac acum, decat statul in pozitiile cele mai comode. nu mers, nu in picioare, nu carat, nu ridicat... adica tot ce trebuia sa fac de ceva timp incoace si nu am facut nici pana acum. nu m-am apucat de curatenia generala, nu am facut cumparaturi... etc. e imposibil sa stau numai in pat, asa ca... nu pot decat sa incerc sa indur...
deja m-am intins cu scrisul... mi-am luat o cafea cu mult lapte, si nu ma mai opreste nimeni din scris. :))
va urez numai bine, si o zi cat mai placuta.
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 32+ 
dia_hubby spune:
buna fetele!
azi schimbam si noi semnatura, facem 33 de saptamani. ce putin a mai ramas.... ieri am iesit si eu din casa dupa mai bine de 2 saptamani si i-am luat cercei printesei. sunt asa frumosi si micuti si aseara ne uitam amandoi intruna la ei si ne minunam intruna. dar asta a fost ultima iesire mai lunga pana dupa ce nasc, ca eram asa obosita aseara cand am ajuns acasa, ma durea sub burtica si de-abia ma miscam.
somleac, am zis ca sunt singura care e treaza la 2 noaptea de obicei, dar se pare ca nu. nu stiu de unde ai atata putere, dar sa iti dea Dumnezeu sanatate, ca ne uimesti de fiecare data.
miris, m-am bucurat ca ai intrat. imi pare rau ca nu ti-e prea bine si trebuie sa stai in patut, dar hai ca nu mai e mult si vine bebe. si atunci incepe distractia!!!
va pup burticute si sper sa aveti sarcini usoare si fara dureri de-acum incolo

33+
ALESSIA MARIA
lumysti spune:
Nici eu nu dorm bine deloc. Ma dor toate, plus ca am contractii, in special seara, sunt rupta de somn si nu pot dormi.
Asa ca azi nu am mai rezistat si am iesit un pic la cumparaturi pt bebe, asa ca sa imi ridic moralul
.
Dia hubby, felicitari pt rezultatele la eco! Ce fetita mare ai!
Marina, ai incredere ca o sa fie bine! Eu inainte sa o operez pe fetita mea de polipi, am citit f multe forum-uri in care mamicile povesteau cat de bine si usor a decurs operatia, si asta m-a ajutat sa ma linistesc.
Cand ati programat operatia?
Azi schimbam (in sfarsit) prefixul la semnatura!
30+
si mami de
Alessia-Maria
lumysti spune:
Dia hubby, acum am vazut ca ai postat si tu.
Chiar ma gandeam la tine, ca stiam ca azi schimbam amandoua semnatura.
Cred ca sunt tare draguti cerceii pt Alessia... Si eu i-am pastrat primii cercelusi, sunt asa micuti si finuti...
30+
si mami de
Alessia-Maria
iulia82 spune:
Avand in vedere ca m-am trezit la 13:30 as putea sa va zic buna dimineata?
..am dormit ca doua nesimtite si eu si fica-mea,sau mai bine zis trei,ca si cea mica a stat cuminte.
Dia,sa stapaneasca micuta Alessia sanatoasa cercelusii
Marina ma bucur ca ati gasit un medic bun pt Sofia.
Miris multa sanatate iti doresc si intra mai des pe aici 
Somleac mersi de idee,asa voi face.Am deja 7 body si voi mai lua 3-4 salopete intregi(macar pana ii pica buricu sa n-o deranjeze in zona aia elasticul de la panataloni) si 3-4 seturi de bluzite cu pantaloni,2 caciulite de baie.Ca restul,haine trendy de iesit in lume avem
.Si din iunie la mine in casa vor fi vreo 30 de grade,asa ca va sta numai in body in cu maneca scurta.
Aseara am adus de la socrii un sac cu hainute de vara de-a lui Iris,cele de anul trecut.Mai bine de 2 ore si-a tot probat rochitele,fustele,costumele de baie
...a fost o liniste in casa,de-am putut sta si eu cu sotul sa povestim una alta fara sa fim intrerupti.
POZE IRIS
mami Iulia
32+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
daii spune:
Oooooooooo, ipseste graviduta 2 zile si umpleti pagini intregi! V pup burticute dragi!
Somleac, toata admiratia din partea mea! M-au mobilizat postarile tale, si ce-mi place cel mai mult este ca-ti pastrezi optimismul!
Valentina, am ras cu lacrimi la faza cu epilatul! Si la mine tot sotiorul se ocupa de ras, tuns, frezat! Eu de la buric in jos nu vad, nu aud, nu nimic1 Ba chiar ma imbrac cu hainele de "lady" si sotul rade de mine; cand ma vad in oglinda inteleg de ce![]()
Dragelor, de cateva zile am primit niste intepaturi jos de tot, in vagin de am zis ca mi se rupe ceva pe acolo! Aseara drumul din pat la baie m-a pus jos, mi s-au taiat genunchii dupa o intepatura crunta! Asa ca, ce stateam eu la pat, dar acum nici nu ma misc! Aseara am avut un moment de depresie, de la durere, nu mai pot sta intr-un loc, nu mai am rabdare......dar zic ca mai e putin!
Azi facem 31 de sapt!![]()
Valentina, Diana, sa ne dati vesti bune de la eco!
Va pup cu drag, burticute
31+
Valentina_D spune:
Am venit de la eco, oarecum bagata in ceata...asa ca incerc pe cat posibil sa ma linistesc. Bebe are 2400g, tot cu capul in sus este, acum e mai mare doar cu o zi...ceea ce m-a dat peste cap.
E adevarat ca doctoritele la care am facut eco sunt diferite, deci ma gandesc ca fiecare a masurat in legea ei si ca nu are bebe intarzieri de crestere. Vinerea trecuta cand am fost, avea 2500g si parea mai mare cu o saptamana si ceva, azi...doar cu o zi. Sa speram ca e totul bine. Colul are 35mm, OI inchis, placenta ok....si avem o poza in care bebe se stramba :-)

34+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
daii spune:
Valentina, ti-am raspuns si pe fb! Nu te ingrijora, bebe e cu siguranta bine! poate ne arati si poza cu mutrita frumoasa!
pup
31+