Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Multumim de capitol nou!

Somleac, cata energie ai! Si bine ca poti sa le faci pe toate. Cred ca vei naste f usor! Si Roxib va naste natural.
Eu cezariana. Si m-ati lasat muta cand ati amintit si de durerile cauzate de contractiile uterului...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

am raspuns mai tarziu...pt ca tot foiam si FB in acelasi timp!

Felicitari iulia82 pt. vestile bune!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

somleac, da, mai am 2 fetite, una are 4 ani si 10 luni, cealalta 3 ani si 4 luni, iar acuma vine tot fetita :)

Am fost si eu la eco si ctrl sambata, totul e cat se poate de bine, bebe are 2 kg deja, dr a estimat ca o sa fie undeva pe la 3,5 kg la final, sa vedem daca se adevereste predictia. E in prezentatie craniana, nu avea circulara de cordon si Doamne ajuta nici sa nu aiba ca sa nasc fara probleme.

Si noi incepem usor, usor sa ne pregatim de venirea lui bebe, vrem sa zugravim, am mai cumparat o comoda sa ii punem hainutele, vreau sa redecorez putin si in sufragerie, sper sa avem timp sa le facem pe toate pana la nastere.

Ieri am fost sa vedem si cateva restaurante pentru botez, unele mi-au placut, altele asa si asa, preturole sunt mari aici i Bucuresti, cred ca mult mai bine este in provincie. Dar o sa mai caut, trebuie sa gasesc ceva pana la urma care sa fie ok din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Eu nu stiu ce-s alea contractiile uterului dupa nastere. Aveam si anestezia, e adevarat. Adica dupa ce ca ne doare cand ne coase la epiziotomie, ne mai dor si contractiile uterului? Auzi, nu mai bine facem cezariana? Intreb si eu...

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 36+ Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

somleac mai ai atat de putin. ptr mine esti un exemplu demn de urmat. sper sa ai o nastere cat mai usoara. asteptam sa ne zici ce ai facut la doctor
iulia, ma bucur ca esti bine. stai linistita si o sa ajungi si pana in mai
silvy, mai tine bebele inca un pic in burtica, ca afara e inca frig
ralucis, ma bucur ca vestile de la dr sunt bune si ca bebe e sanatos. uau, 3 fetite! ce frumos! eu astept sa imi dea dr unda verde marti ca ma pot misca macar un pic sa mergem sa vedem de restaurant ptr botez, sa ii spal hainutele bubulinei si ce mai e de facut.
roxib, sper sa ai o nastere cat mai usoara
toate burticutele

32+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

roxib, contractii de uter ai si la cezariana si daca nu se contracta de la sine iti baga ceva intravenos ca sa ti le provoace pt ca sunt necesare ca sa te curati de una alta..... iar alea provocate de o injectie sunt mai ale naibii decat cele naturale din cate stiu. si suprapuse peste o cezariana,,,mai bine nu mai zic nimic ca o luati la goana
Si sa nu va speriati de durerile care o sa va apuce cand o sa puneti copilul la san. alaptatul stimuleaza si ele contractiile.

tzuna, deci si fetita mea o pot inscrie in lista subponderalilor. are aproape 3 ani si 11 kg. nu cred ca apuca 14 kg pana la 4 ani. ca de la 12 luni incoace cam 1kg pe an a pus.... In schimb e vioaie, sanatoasa si ne gandim ca asa ii este conformatia corpului. si noi suntem mai pitici si slabi....

--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, fetelor!
multumim pt capitol! sa speram ca va fi mai pasnic si plin de intentii si ganduri bune!
felicitari pentru rezulatele linistitoare de la ecografii!
felicitari si mamicilor harnicute! categoric ca toate muncim pentru bunastarea familiilor noastre si ne dam peste cap sa ne fie cat mai bine.
eu sunt inca in medical, si cred ca nu mai am nici o sansa sa revin la munca, lucrez cu prichindei si probabil ca mai rau le-as face sa revin doar pentru scurt timp...
la control merg abia sambata, dupa trei saptamani!!! e mult avand in vedere ca ultimele 7 controale le-am facut saptamanal, dar absolut normal pentru o sarcina fara risc.
nu mai stau lipita de pat, mai fac cate o mancarica, putintica curatenie, seara iesim cu totii la o tura de cartier si surprinzator si cu moralul stau excelent!
saptamana asta am ceva "pofte", vreau sa ma rasfat putin, asa ca trebuie sa-mi fac programare la coafor si cosmetica.
va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 27+

Mergi la inceput

Marina, eu n-am avut dureri cand am alaptat prima oara! Am facut apoi ragade si sa vezi atunci dureri de san! Dar eu zic sa nu mai speriem viitoarele mamici, mai ales daca sunt la prima nastere. Toate trec in maxim o luna si apoi ne putem bucura de bebelusi (asta daca nu fac colici )

Mergi la inceput

Marina, baietelul meu e cu 3 saptamani mai mic decat printesuca ta si are 14 kg. Abia ieri a reusit sa depaseasca cele 13 kg cu care statea de luni bune. Dar nu-ti fa griji! Dr. spun ca e cazul sa ne facem probleme daca avem copii grasi, nu slabi. Un copil slab si voios inseamna un copil plin de energie si sanatos. Mandra ta vrea sa se faca manechin, nu? Are arderile bune... Iar Luca al meu are 2-3 scaune pe zi. De unde sa mai puna? Si alearga de dimineata pana seara. Nu are timp nici sa manance. Trebuie sa-l pacalesc cu jucarii si televizor. Cica nu e bine, dar altfel nu mananca. Asta e... Noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

roxi, mandra mea nu stiu ce manechin se va face ca e tare bezmetica. e mai baietoasa. nu ii place sa o pieptan, nu se joaca cu jucarii de fetite. o intereseaza masini, suruburi si surubelnite, bakugani, chestii de construit, tot felul de sporturi extreme.... foarte rar o prind in buna dispozitie sa probeze haine si sa cocheteze la oglinda.... dar in acelasi timp este si finuta, nu ii place violenta....
of, asa cum e ea de ma scoate din minti, asa imi e draga de imi vine sa o mananc. Sper sora'sa sa fie totusi un pic mai temperata ca altfel imi fac bagajul si plec :)))

Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput