Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

mie mi-au displacut contractiile pe care le-am avut ca sa se elimine placenta. asta pentru ca nu stiam de ele, de ce doare si cat, eram dornica sa-mi tin bebele. dar n-au fost cine stie ce. pe cele legate de alaptat nici nu le bagam in seama.
ragade am avut si eu. urate. si nici un unguent n-a facut minuni, asa ca am renuntat la ele si picuram lapte de san si stateam cu ei dezgoliti sa se usuce. durea teribil de fiecare data cand incepeam sa alaptez, insa oscilam intre durere si starea de euforie ca-mi hranesc minunea. n-a tinut decat o saptamana disconfortul.
mandra mea are acum 3 ani si 9 luni si 13,3 kg. mananca bine, ca dintotdeauna de altfel, e o zbantuita mica si fericita, cu o imunitate demna de invidiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Salutare, burtici

Ioi, da cam incinse au fost spiritele pe aici in ultimele zile, da eu cred ca totu se datoreaza hormonilor si o sa continuam discutiile noastre pe tonuri mai pasnice
Am fost si noi vineri la eco, grasunu a ramas tot grasun, 2.2 kg, doctoru zice ca totu e ok, cordonu fara circulara, mai merg peste 3 saptamani sa ne vedem.Am zugravit camera lui bebe si am facut prima achizitie:am cumparat carucior de la Chicco, din acela set de 3 in 1 cu landou, scoica si sport si sunt tare incantata de el ca e dragut si usurel. La culoare ne-am ciondanit eu si tati in magazin, ca eu am ales un rosu Ferrari si tati a comentat ca e girlish culoarea, da i-am inchis gura cand l-am intrebat de ce viseaza barbatii sa aiba un Ferrari rosu. Si deci caruciorul rosu a ramas
Saptamana asta vreau sa sun la o firma de curatenie sa vina sa faca luna si bec ca eu nu prea mai pot face mare lucru, ma misc tare greu si ma dor toate. Dupa curatenie comandam patutul si comoda si apoi trecem la restul listei de cumparaturi.
Si eu o sa nasc prin cezariana si mi-e cam teama de durerile de dupa, dar trec ele si alea, bebe sa fie sanatos
Valentina, tie ti-a spus medicul hematolog cu cat inainte de nastere sa intrerupi anticoagulantul? Mie mi-a spus dr. U ca dupa eco din sapt 35 o sa-mi spuna, iar ginecologul meu a zis ca ar trebui intrerupt cu 2 saptamani inainte de cezariana, desi mie mi se pare cam mult.

O zi buna tuturor.

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna ziua mamici in devenire! Va deranjez si eu cu un mesaj, cine doreste sa achizitioneze un leagan pentru puiul ei, sa intre aici

Multumesc si multa sanatate mamicilor si bebelusilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

pe 12 apr avem si noi programare pt eco trim 3 si abia asteptam masuratorilor.In rest sunt f bine, doamne ajuta nu ma doiare nimic in plus a de durerile obisnuite fata de ac perioda.Singura problema este ca vreau sa treca treaca timpul mai repede sa vina bebe.
Apropo am inceput sa postez dar fara sa va dau si datele mele
UM 27 augst si Dpn 04 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anda, din cate imi amintesc, cu 6 ore inainte de cezariana se face ultima injectie. De-asta si fac cezariana, sa nu ma apuce asa, pe nepusa masa si eu sa imi fi facut anticoagulantul. Mie mi se pare mult doua saptamani, nu am mai auzit pe nimeni sa il fi intrerupt cu asa mult timp inainte. O sa mai intreb si eu medicul inca o data cand ajung la el si te anunt

33+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

alelei, fiica-mea are 2 ani si 9 luni, nu 3 cum am postat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Andreea ti-au jucat hormonii feste

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

update semnatura

--------------------------------------------
Marina32+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Andreealydia, ma bucur ca esti bine acum! Incepi sa te plimbi, te-ai ajuns!Imi face bine sa ma gandesc ca dupa cezariana imi va fi greu, dar voi trece peste asta usor numai sa-l vad pe bebe sanatos!
Mai am o intrebare pt mamici: de sindrom postnatal ati suferit?
Mi-a intrat si tampenia asta in cap, mai ales cand ma gandesc ca sunt neexperimentata si f. fricoasa!Am dat peste cap youtube-ul cu filmulete despre infasat bebelusi...ma panichez ca nu voi avea lapte...si multi alti pitici!!!!Despre cum voi imparti atentiile prin spital, m-au linistit fetele pe FB! Ca asta era principala mea preocupare!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Inna, eu cred ca tu te plictisesti rau de-ti pui atatea intrebari! Ce depresie postnatala? Eu nu cred in asa ceva, dar asta nu inseamna ca nu exista. Eu zic asa: nu te panica in mometul in care ajungi acasa cu bebe, instinctul matern isi va face treaba din plin, nu vei fi singura, sotul va fi acolo sa te ajute (in caz ca nu vor fi si mama sau soacra). La Luca cel putin, eu l-am avut alaturi pe tata care se ocupa de decalotare pana am invatat eu si sotul cum se face.
Eu n-am avut timp de depresii si alte chestii din astea. Eram prea ocupata cu activitatile cu bebe, iar cand bebe dormea nu ma mai saturam sa ma uit la el. Si cam toata ziua eram singura ca tati era la servici pana la ora 19, iar pe soacr4a-meanu m-am putut baza ca avea grija de copiii unor straini in loc sa vina sa ma ajute cu nepotelul ei. Iar cand a venit mi-am dat seama ca multe nu prea stie, asa ca am preferat sa stau singura.

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 36+ Rares Mihai

Mergi la inceput